QUOTE(Amri32 @ 2009 11 08, 14:34)
Sveikos Aš ir lankausi pas T.Biržietį nuo pirmų dienų ir gimdyti sutarėm pas jį.Man nerealiai jo konsultacijos patinka - gaunu dozę informacijos, žinios iš jo lūpų tiesiog liete liejasi.Tik nerealiai bijau Tų gimdymų skausmų.tiksliau sąrėmių, kai atsidarinėja Nes su pirmuoju sūnum 15valandų sienom pralipau iš skausmo.Visą dieną gimdos kaklelis per centimetrą tebuvo atsidaręs...Tai kai pagalvoju, net jau dabar plaukai šiaušiasi. Tai jei jis dar sumąstys kokio epidūro neduoti - neatsakau už savo emocijas ir pyktį skausmo metu...Na, čia visos taip gražiai prirašėte apie jį - gal išties stebuklingai ramiai pas jį pagimdysiu ?
Sveikute,as taip pat pradejau lankytis pas sita daktara,jau po pirmos konsulatcijos jis ir man ir vyrui labai patiko,viska paaiskino, pirma pagimdziau su cezariu, tai jo pirmas klausimas buvo ar as pasiruosusi pabandyti antra gimdyti pati jai gu viskas gerai,iskart uzsimeniau,kad esu bailiuke ir labai bijau skausmu,net gi buna kad alpstu tai jis iskart pasake,kad db yra visokiu budu numalsinti ta skausma ir tikrai neleis kankintis,tai manau ir jums nereikia jaudintis, jai jums prireiks epiduro tai tikrai jo gausit