Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(Amri32 @ 2009 11 08, 14:34)
Sveikos 4u.gif Aš ir lankausi pas T.Biržietį nuo pirmų dienų ir gimdyti sutarėm pas jį.Man nerealiai jo konsultacijos patinka - gaunu dozę informacijos, žinios iš jo lūpų tiesiog liete liejasi.Tik nerealiai bijau Tų gimdymų skausmų.tiksliau sąrėmių, kai atsidarinėja unsure.gif Nes su pirmuoju sūnum 15valandų sienom pralipau iš skausmo.Visą dieną gimdos kaklelis per centimetrą tebuvo atsidaręs...Tai kai pagalvoju, net jau dabar plaukai šiaušiasi. Tai jei jis dar sumąstys kokio epidūro neduoti - neatsakau už savo emocijas ir pyktį skausmo metu...Na, čia visos taip gražiai prirašėte apie jį - gal išties stebuklingai ramiai pas jį pagimdysiu ax.gif  g.gif ?

Sveikute,as taip pat pradejau lankytis pas sita daktara,jau po pirmos konsulatcijos jis ir man ir vyrui labai patiko,viska paaiskino, pirma pagimdziau su cezariu, tai jo pirmas klausimas buvo ar as pasiruosusi pabandyti antra gimdyti pati jai gu viskas gerai,iskart uzsimeniau,kad esu bailiuke lotuliukas.gif ir labai bijau skausmu,net gi buna kad alpstu blush2.gif tai jis iskart pasake,kad db yra visokiu budu numalsinti ta skausma ir tikrai neleis kankintis,tai manau ir jums nereikia jaudintis, jai jums prireiks epiduro tai tikrai jo gausit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaitau atsiliepimus ir taip džiugu dėl gydytojo... pastebėjau vieną dalyką - šį gydytoją renkasi tos mamos, kurios turėjo skaudžių dalykų gyvenime... tos mamos, kurios neteko savo vaikelių, sekančiam nestuke.gif renkasi šį gydytoją... Angelų mamų gydytojas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 08, 19:34)
Skaitau atsiliepimus ir taip džiugu dėl gydytojo... pastebėjau vieną dalyką - šį gydytoją renkasi tos mamos, kurios turėjo skaudžių dalykų gyvenime... tos mamos, kurios neteko savo vaikelių, sekančiam  nestuke.gif  renkasi šį gydytoją... Angelų mamų gydytojas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jau kaip gražiai įvardyjai...Net susigraudinau...Taip, būtent aš, asmeniškai, ir ieškojau tokio gino, kur su rizikingais nėštumais dirbtų...Po Angelėlio netekties suvokiau, kokia plonytė riba būna tarp pasakymo šnd viskas o.k per nėštumo apžiūrą, o rytoj Vaikelio nebėr...Ir tada pradedi atkapstyti begales klaidų, informacijos trūkumus, net nenorą gilintis į priežąstis... ir t.t.Tad ieškojom gino jau su patirtim būtent tokiose situacijose ir esame gerokai nustebinti jo žiniomis, jo dėmesingumu...
Skausmo irgi bijau paniškai, gyvuliškai, net sakyčiau...Tad natūraliai norėjau nusipirkti CO...Kas dabar įmanoma laisvai ax.gif O Biržietis sako Ne - jei du išgimdžiau, bandom ir trečią g.gif Nu, žinokite, vien tik kad gerai ir patikimai jaučiuosi jo rankose - bandysiu gimdyti pati...Bet Epidūrą jau be kalbų imsiu - jau taip jaučiuosi didvyre, einanti ant ešafoto vien dėl Biržiečio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 08, 19:34)
Skaitau atsiliepimus ir taip džiugu dėl gydytojo... pastebėjau vieną dalyką - šį gydytoją renkasi tos mamos, kurios turėjo skaudžių dalykų gyvenime... tos mamos, kurios neteko savo vaikelių, sekančiam  nestuke.gif  renkasi šį gydytoją... Angelų mamų gydytojas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

teisybė.. drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[/quote]
Skausmo irgi bijau paniškai, gyvuliškai, net sakyčiau...Tad natūraliai norėjau nusipirkti CO...Kas dabar įmanoma laisvai ax.gif O Biržietis sako Ne - jei du išgimdžiau, bandom ir trečią g.gif Nu, žinokite, vien tik kad gerai ir patikimai jaučiuosi jo rankose - bandysiu gimdyti pati...Bet Epidūrą jau be kalbų imsiu - jau taip jaučiuosi didvyre, einanti ant ešafoto vien dėl Biržiečio biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

Na del isankstinio epiduro pas Birzieti drisciau suabejot g.gif Nebent tikrai pamatys kad laukia labai ilgas ir sunkus gimdymas. O siaip jis daugiau naturalistas. as ir prasiau epiduro, dar lyg dujas linksminancias zadejo, bet taip nieko ir negavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 07, 21:14)
pasijauti per gimdyma kaip kalnuose butum hihihi.gif

Nu zinai po visu saremiuku,kai jau padaro epidiura ir dar duoda pakvepuoti deguonim tai tikrai jauties lyg butum kalnuose ir kvepuotum pilna krutine biggrin.gif ,nsigauna minties rastu perteikti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 08, 18:34)

drinks_cheers.gif manau tai naturaliai gaunasi... jis kazkaip moka bendrauti... moka viska pasakyti... moka nuraminti... nu nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitjovi @ 2009 11 09, 16:07)
Na del isankstinio epiduro pas Birzieti drisciau suabejot  g.gif Nebent tikrai pamatys kad laukia labai ilgas ir sunkus gimdymas. O siaip jis daugiau naturalistas. as ir prasiau epiduro, dar lyg dujas linksminancias zadejo, bet taip nieko ir negavau smile.gif

As is anksto tariausi del epiduro, ji gavau ir buvau labai patenkinta. Birzietis gal but ir naturalistas, bet sito niekada napersa tiems, kurie nera tokie (pvz.: as blush2.gif ).
Atsakyti
Na aš ir manau, kad ne visi gi natūralistais gimę ax.gif Plius konsultavausi dar Klaipėdos vaisingumo klinikoje - ten pasakojanti apie gimdymą ginė Pabrėžė, kad ginas privalo reaguoti į gimdyvės prašymus ir pareikalavimus.Gimdymas neturi likti kančia, tam ir žengiama medicinoje į priekį, kad Mama džiaugtųsi Vaikelio atėjimo, o ne liptų sienomis nuo kančios. Tai įsivaizduokit, du gimdžiau sunkiai, nemanau, kad bus stebuklas su trečiuoju...Jis man pažada epidūrą, aš ramiai laukiu...ir negaunu ir turiu ten rėkti iš skausmo schmoll.gif Nu ne...Suvokiu, kad dėl dviejų val neduoda epidūro, bet jei ilgiau...Jau žinokite, tiek įsistresinau, kad ko gero, raštiškai paimsiu iš jo pasižadėjimą, kad sutiko su epidūru... g.gif
Atleiskit, kad įsikarščiavau, matyt, hormonai veikia biggrin.gif
Baigsiu išmintingu pasisakymu - ...kiekvienam vabalui savo...
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 11 11, 13:55)
Jau žinokite, tiek įsistresinau, kad ko gero, raštiškai paimsiu iš jo pasižadėjimą, kad sutiko su epidūru... g.gif

As per eilinius apsilankymus pasakiau, kad noresiu epiduro, ir kad net minciu nera gimdyti be jo. Kazkaip nebuvo jokiu priestaravimu ar pasiulymu del kitu nuskausminimo budu is gyd puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle*: 11 lapkričio 2009 - 21:56
QUOTE(egle* @ 2009 11 11, 21:55)
As per eilinius apsilankymus pasakiau, kad noresiu epiduro, ir kad net minciu nera gimdyti be jo. Kazkaip nebuvo jokiu priestaravimu ar pasiulymu del kitu nuskausminimo budu is gyd puses smile.gif

aha, aš irgi tik pastojus ir pirmą kartą nuėjus pasakiau kad norėsiu epidūro (po pirmo gimdymo buvau žiauriai įsigąsdinusi). Man irgi nieko neprieštaravo, tik nusijuokė. Bet tiek antrą, tiek trečią gimdžiau be jokio nuskausminimo, nes buvo per vėlu nuskausminti. Taip kad ne visada tai nuo daktaro priklauso
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2009 11 09, 17:54)
Nu zinai po visu saremiuku,kai jau padaro epidiura ir dar duoda pakvepuoti deguonim tai tikrai jauties lyg butum kalnuose ir kvepuotum pilna krutine biggrin.gif ,nsigauna minties rastu perteikti doh.gif  biggrin.gif

hihihi.gif

as irgi prasysiu epiduro... drinks_cheers.gif
Atsakyti