Po tokiu atsilepimu,tikrai nekila klausimas pas ka kreiptis
Ziuriu visur daug maz panasi gydytojo taktika.Ir as atvaziavau kai buvo jau 6cm,epiduro negavau,tik linksminanciu duju truputi.Kiekvieno saremio metu kakleli atidarinejo rankomis.Ir taip pat pazadejo man atvaziavus,kad jau kazkur po 2 val. savo dukryte laikysiu jau rankose.Taip ir buvo .
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 11 02, 14:47)
Ziuriu visur daug maz panasi gydytojo taktika.Ir as atvaziavau kai buvo jau 6cm,epiduro negavau,tik linksminanciu duju truputi.Kiekvieno saremio metu kakleli atidarinejo rankomis.Ir taip pat pazadejo man atvaziavus,kad jau kazkur po 2 val. savo dukryte laikysiu jau rankose.Taip ir buvo .
o cia linksminanciuku KMUK gavai?
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 02, 20:08)
nors ne manes klausi, bet atsakysiu - taip KMUK
QUOTE(Hebe @ 2009 11 02, 20:18)
nors ne manes klausi, bet atsakysiu - taip KMUK
geras as kai gimdziau dar nebuvo arba nesiule
QUOTE(tomcexx @ 2009 11 02, 22:08)
Na taip,nes gimdziau pas gydytoja T. Birzieti,tai KMUK.Kartais sake,kad buna uzimtos visos linksminancios dujos.Sake,man pasiseke,nes vienos dar buvo laisvos,bet paskutines.Spejau .
O jis gal dirba ir kitoje kokioje ligonineje,kad klausi ar KMUK ?
Linksminančiųjų negavau, bet davė deguonies ( nes cezaris buvo) .
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 03, 11:28)
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 11 03, 01:25)
Na taip,nes gimdziau pas gydytoja T. Birzieti,tai KMUK.Kartais sake,kad buna uzimtos visos linksminancios dujos.Sake,man pasiseke,nes vienos dar buvo laisvos,bet paskutines.Spejau .
ne nz ar kitur dar dirba
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 03, 12:28)
Ir as gavau deguones ,tai labai patiko,ten kaip kalnu oras
QUOTE(meilita @ 2009 11 06, 13:14)
Ir as gavau deguones ,tai labai patiko,ten kaip kalnu oras
pasijauti per gimdyma kaip kalnuose butum
Sveikos Aš ir lankausi pas T.Biržietį nuo pirmų dienų ir gimdyti sutarėm pas jį.Man nerealiai jo konsultacijos patinka - gaunu dozę informacijos, žinios iš jo lūpų tiesiog liete liejasi.Tik nerealiai bijau Tų gimdymų skausmų.tiksliau sąrėmių, kai atsidarinėja Nes su pirmuoju sūnum 15valandų sienom pralipau iš skausmo.Visą dieną gimdos kaklelis per centimetrą tebuvo atsidaręs...Tai kai pagalvoju, net jau dabar plaukai šiaušiasi. Tai jei jis dar sumąstys kokio epidūro neduoti - neatsakau už savo emocijas ir pyktį skausmo metu...Na, čia visos taip gražiai prirašėte apie jį - gal išties stebuklingai ramiai pas jį pagimdysiu ?