Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 27, 15:43)
aciu uz atsakyma smile.gif jau uzsiregistravau internetu pas si daktara  4u.gif o uzsiregistravus internetu reikia dar atvykus eiti i registratura ar tiesiai prie kabineto galima eiti? ir pakanka tureti maza nesciosios knygele ar reikia pasiimti is seimos daktares ta didele nesciosios korta? blush2.gif

uztenka mozosios nesciosios korteles, bet kad butu uzpildyta mirksiukas.gif butinai reikia siuntimoi registratura kiek pamenu reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2010 12 27, 16:50)
uztenka mozosios nesciosios korteles, bet kad butu uzpildyta mirksiukas.gif butinai reikia siuntimoi registratura kiek pamenu reikia mirksiukas.gif

tai jei is kito miesto tada reikia siuntimo g.gif mano seimos daktare kmuk seimos klinikoj, tai ansktesnius vizitus pas gine nereikdavo siuntimo kai ejau del nestumo 12, 18 sav. , net registruotis nereik, tai manau pas birzieti ir nereikia siuntimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 27, 17:43)
tai jei is kito miesto tada reikia siuntimo  g.gif mano seimos daktare kmuk seimos klinikoj, tai ansktesnius vizitus pas gine nereikdavo siuntimo kai ejau del nestumo 12, 18 sav. , net registruotis nereik,  tai manau pas birzieti ir nereikia siuntimo smile.gif

AAaa tai tada nereikia blush2.gif mirksiukas.gif As mat kitoje gydymo istaigoje priklausau, tai man reikdavo siuntimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 27, 16:43)
aciu uz atsakyma smile.gif jau uzsiregistravau internetu pas si daktara  4u.gif o uzsiregistravus internetu reikia dar atvykus eiti i registratura ar tiesiai prie kabineto galima eiti? ir pakanka tureti maza nesciosios knygele ar reikia pasiimti is seimos daktares ta didele nesciosios korta? blush2.gif

Reikia i registratura, kortele uzves, todel eikit anksciau.
Siuntimo reikia visada, isskyrus tas moteris, kurios lprisirase KMUK seimos klinikoje.

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 27, 18:43)
tai jei is kito miesto tada reikia siuntimo  g.gif mano seimos daktare kmuk seimos klinikoj, tai ansktesnius vizitus pas gine nereikdavo siuntimo kai ejau del nestumo 12, 18 sav. , net registruotis nereik,  tai manau pas birzieti ir nereikia siuntimo smile.gif

Ir is Kauno reikia siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 27, 20:31)
Reikia i registratura, kortele uzves, todel eikit anksciau.
Siuntimo reikia visada, isskyrus tas moteris, kurios lprisirase KMUK seimos klinikoje.
Ir is Kauno reikia siuntimo.

as ir esu prisirasius kmuk seimos kliikoj. o kortele moteru konsultacijoj yra jau uzvesta. tai kaip suprantu siuntimo nereik, juk anskciau pas gine eidavau be siuntimo, tai dabar eilinis sekantis vizitas tik kad pas kita gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 28, 19:59)
as ir esu prisirasius kmuk seimos kliikoj. o kortele moteru konsultacijoj yra jau uzvesta. tai kaip suprantu siuntimo nereik, juk anskciau pas gine eidavau be siuntimo, tai dabar eilinis sekantis vizitas tik kad pas kita gydytoja  ax.gif

siuntimo, manau, nereikia, bet i registratura reiktu nueiti, kad pernestu kortele is ankstesnes gydytojos pas Birzieti (ne nesciosios, o poliklinikos kortele). Nesciosios turekite su savimi taip pat.
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 12 30, 22:34)
siuntimo, manau, nereikia, bet i registratura reiktu nueiti, kad pernestu kortele is ankstesnes gydytojos pas Birzieti (ne nesciosios, o poliklinikos kortele). Nesciosios turekite su savimi taip pat.

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

gal galit pasakyti keliu savaiciu reik jau tartis su gydytoju del gimdymo? ir tas klausimas,kiek reik daug maz gydytojui atsidekot,(zinau,kad pagal galimybes,bet daug ma )lauksiu i az ir tel.numerio.Sirdingai dekoju!!!
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 01 02, 16:06)
sveikos,

gal galit pasakyti keliu savaiciu reik jau tartis su  gydytoju del gimdymo? ir tas klausimas,kiek reik daug maz gydytojui atsidekot,(zinau,kad pagal galimybes,bet daug ma )lauksiu i az ir tel.numerio.Sirdingai dekoju!!!

Aš to paties noriu palaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 01 02, 15:06)

gal galit pasakyti keliu savaiciu reik jau tartis su  gydytoju del gimdymo? ir tas klausimas,kiek reik daug maz gydytojui atsidekot,

QUOTE(taukskalyte* @ 2011 01 04, 12:12)
Aš to paties noriu palaust  blush2.gif

Aš su gydytoju susitikau apie 28 savaitę. Šiiap tartis dėl gimdymo tokiu laiku dar ankstoka, panašiai apie 30-32 savaitę gal. g.gif . Kai jau dekrete gerai sėdim biggrin.gif .

Man buvo planinis cezaris, vokelyje įdėjom 500. Anesteziologei nedavėm nieko, nes palatoj nebuvo galimybės, o po operacijos jos nemačiau.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mane labai domina kokia pinigeliu suma sumokat jei tariates su siuo gydytoju del gimdymo. Esu girdejusi, kad be 1000 lt neverta i ji kreiptis. Ar tai tiesa? Kazkaip ne tokia ir maza suma atrodo. Prasau parasykite tos kuriuos taretes ir po to atsilyginote. Labai noriu gimdyti pas si gydytoja, bet moketi tokius pinigus nelabai norisi.
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2011 01 08, 17:23)
Sveikos mamytes,
mane labai domina kokia pinigeliu suma sumokat jei tariates su siuo gydytoju del gimdymo. Esu girdejusi, kad be 1000 lt neverta i ji kreiptis. Ar tai tiesa? Kazkaip ne tokia ir maza suma atrodo. Prasau parasykite tos kuriuos  taretes ir po to atsilyginote. Labai noriu gimdyti pas si gydytoja, bet moketi tokius pinigus nelabai norisi.

Visiskas melas doh.gif
Atsakyti