Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(zilile.c @ 2010 12 12, 00:48)
Gal zinot mergaites ar gydytojas neatostogauja ir kaip dirba kita savaite?

Laba,
Šią savaitę daktaras dirba pirmadienį, antradienį.Dėl trečiadienio nežinau.Ketvirtadienį ir penktadienį jo Kaune nebus.Šeštadienį visą parą budi. Žinau tiksliai, nes man gimdymas numatomas šeštadienį smile.gif

Truputėlį jaudinuosi, bet tai nieko.Manau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(hadas @ 2010 12 12, 08:38)
Laba,
Šią savaitę daktaras dirba pirmadienį, antradienį.Dėl trečiadienio nežinau.Ketvirtadienį ir penktadienį jo Kaune nebus.Šeštadienį visą parą budi. Žinau tiksliai, nes man gimdymas numatomas šeštadienį smile.gif

Truputėlį jaudinuosi, bet tai nieko.Manau viskas bus gerai.

Sekmes, viskas bus ok. 4u.gif

Treciadieni turetu dirbti poliklinikoj , nes mano drauge pas ji uzsiregistravusi.
Atsakyti
Dekoju labai uz informacija 4u.gif
hadas - lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
as irgi svarstau tartis del gimdymo pas si gydytoja. Gal galite pasidalinti i AZ patirtimi kaip ir kada jam atsilyginote. Taip pat noriu paklausti kaip atsidekojojte akuserei. Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kazin kaip jis dabar 1dieni ir 2dieni dirbs, gal kuri taretes susitikti? Kadangi vazineju is kito miesto tai aktualu. planai kai keiciasi kas diena, nesinori gydytojo trukdyti istisai su klausimais apie jo darbo grafika smile.gif
Atsakyti
[quote=zilile.c,2010 12 17, 11:52]
Kazin kaip jis dabar 1dieni ir 2dieni dirbs, gal kuri taretes susitikti? Kadangi vazineju is kito miesto tai aktualu. planai kai keiciasi kas diena, nesinori gydytojo trukdyti istisai su klausimais apie jo darbo grafika smile.gif
[/quote

Laba visoms,

Taigi as jau po gimdymo, turejau kaip siandien gimdyti, bet viskas ivyko anksciau.Jau esu namuose.Gimdymas vyko sklandžiai, deka nuostabaus gydytojo.Nors pirmas cezaris, antrasis vyko naturaliai, be jokiu nuskausminamu ir gana greitai.Palyginus du gimdymus, abu visiskai skirtingi.Galiu pasakyti, kad naturaliai pagimdžiusi visas atsistatymo laikotarpis greitesnis.Labai dekinga daktarui.Tai daktaras vertas kuo geriausiu atsiliepimu.
Kiek pamenu daktaro nuo 27dienos nebus Lietuvoje.
Sekmes visoms ir geru svenciu.
Atsakyti
[quote=hadas,2010 12 18, 13:33]
[quote=zilile.c,2010 12 17, 11:52]
[/quote
Laba visoms,

Taigi as jau po gimdymo, turejau kaip siandien gimdyti, bet viskas ivyko anksciau.Jau esu namuose.Gimdymas vyko sklandžiai, deka nuostabaus gydytojo.Nors pirmas cezaris, antrasis vyko naturaliai, be jokiu nuskausminamu ir gana greitai.Palyginus du gimdymus, abu visiskai skirtingi.Galiu pasakyti, kad naturaliai pagimdžiusi visas atsistatymo laikotarpis greitesnis.Labai dekinga daktarui.Tai daktaras vertas kuo geriausiu atsiliepimu.
Kiek pamenu daktaro nuo 27dienos nebus Lietuvoje.
Sekmes visoms ir geru svenciu.
[/quote]

Bet iki 27 jis dar dirbs? Prasau pasakykit gal kas zinot ar rytoj gydytojas bus. Papuoliau i kvaila situacija, sugedo tel. ir negaliu ieiti i adresu kng. Parasykit i az jo nr.paskambinsiu is kitur...
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 12 19, 13:40)
Bet iki 27 jis dar dirbs? Prasau pasakykit gal kas zinot ar rytoj gydytojas bus. Papuoliau i kvaila situacija, sugedo tel. ir negaliu ieiti i adresu kng. Parasykit i az jo nr.paskambinsiu is kitur...

Jau nedirbs 27 d. iki sausio 2d. O man gimdymas ant nosies sad.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2010 12 26, 23:10)
Jau nedirbs 27 d. iki sausio 2d. O man gimdymas ant nosies sad.gif

Buvau pas ji pries kucias, sake dvi savo nestukes palieka, vienai terminas 28 d, kitai 31 biggrin.gif Bet 2 d vakare jau galima jam skambint bigsmile.gif Tai gal ir sulauksit dar jo, gi pagal nustatyta termina labai nedaug moteru gimdo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, lankausi pas viena gine kmuk , sekanti echo paskyre 30-ties savaiciu, tai bus sausio 25ta diena, bet noreciau pereiti ir lankytis pas si daktara 4u.gif sakykit ar jis ziuri echoskopu? ta prasme kokia jo darbo sritis? siaip nestuma priziuri seimos gydytoja, o pas ginekologa tik ultragarsui reikia eiti, bet noreciau issamesniu konsultaciju vizito metu, todel noreciau lankytis pas si daktara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 12 27, 14:29)
sveikos, lankausi pas viena gine kmuk , sekanti echo paskyre 30-ties savaiciu, tai bus sausio 25ta diena, bet noreciau pereiti  ir lankytis pas si daktara  4u.gif sakykit ar jis ziuri echoskopu? ta prasme kokia jo darbo sritis? siaip nestuma priziuri seimos gydytoja, o pas ginekologa tik ultragarsui reikia eiti, bet noreciau issamesniu konsultaciju vizito metu, todel noreciau lankytis pas si daktara  ax.gif

Jis daro viska mirksiukas.gif ir priziuri ir konsultuoja ir echoskopuoja ir gimdymus priima ir CP daro biggrin.gif mirksiukas.gif
Pagrindine oficiali jo konsuktaciju sritis gestacinis diabetas, bet lankosi kas tik noro turi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2010 12 27, 16:22)
Jis daro viska mirksiukas.gif ir priziuri ir konsultuoja ir echoskopuoja ir gimdymus priima ir CP daro biggrin.gif  mirksiukas.gif
Pagrindine oficiali jo konsuktaciju sritis gestacinis diabetas, bet lankosi kas tik noro turi mirksiukas.gif  4u.gif

aciu uz atsakyma smile.gif jau uzsiregistravau internetu pas si daktara 4u.gif o uzsiregistravus internetu reikia dar atvykus eiti i registratura ar tiesiai prie kabineto galima eiti? ir pakanka tureti maza nesciosios knygele ar reikia pasiimti is seimos daktares ta didele nesciosios korta? blush2.gif
Atsakyti