Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(Dijute @ 2010 11 07, 22:39)
Prisidedu prie pačių gražiausių žodžių apie šį gydytoją. 40 min - tiek tetruko mano antrosios mergytės gimdymas, bet gerai prisimenu laiku ir tinkamai parinktus žodžius, ir pajuokavo, ir griežčiau pasakė, kai reikėjo. Jokio papildomo streso, prie tokio gydytojo ir pati jautiesi užtikrintai. Ačiū, Gydytojau!

vat ir as taip atmenu savo gimdyma thumbup.gif , tik uztrukom siek tiek ilgiau biggrin.gif gimdymas truko valanda.
Atsakyti
Labuka visom,
del mano ir mazylio sveikatos turesiu gimdyti klinikose bet kokiu atveju, mastau apie lankymasi ir gimdyma pas si gydytoja, gal kuri galetu man i az parasyti kainas? Na gimdymo susitarus ax.gif ir pan. Atsiliepimu geru tikrai sociai, kad manyciau jog tikrai thumbup.gif daktarelis.
Atsakyti
LAbukas 4u.gif

As irgi ruosiuos gimdyti pas gyd. T.Birzieti, gal galit parasyti i AZ kaip (kiek) atsilyginot JAM? ar reik atsidekoti akuserei, dar kam nors? kokia ten tvarka/sistema? aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hadas @ 2010 11 05, 16:51)
Norejau pasiteirauti, žinoma jei galima. Kaip supratau antras vaikelis - CP., o pirmasis natūraliai pagimdytas ar irgi CP.
Nes aš nežinau kaip čia gali man būti , gal prašyti CP.?

Zinoma klauskite jei neaisku 4u.gif ,per abu gimdimus buvo atliktas CP,pirma vakeli neisgimdyciau ,nes svoris buvo 4500,teko operuoti,o antro vaikiuko galvyte buvo aukstai isitaisiusi,gimdimo veikla kaip ir prasidejo bet kaklelis pamazu atsidarinejo,daktaras labai ilgai svarste ar leisti paciai gimdyti,bijodamas rizuokiti nutare atlikti CP.
O del prasymo kad jums atliktu cezario pjuvi tikrai neverta,nes daktaras kategoriskai pries operacijas be pagrindo,kai jau matys kad jos reikia,kad gresia pavojus ar gimdimo eigoj taip nutars ,tik tada ja atliks smile.gif ,sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(piku_dama @ 2010 11 01, 09:51)
O gal kuri pas Birzieti cezari darieties, kokie atsiliepimai

aciu

Man daktaras Birzietis dare CP,pjuvis labai graziai uzgijo randas vos matosi ,gime vaikiukas truputeli po 18 valandos,o jau ryte pati keliausi ,vaiksciojau 4u.gif :4u:esu labai laiminga kad pakliuvau i siuo nuostabaus daktaro rankas 4u.gif 4u.gif ,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilita: 09 lapkričio 2010 - 22:27
Mano gimdymas uztruko 2 valandas nuo to momento, kai atsiduriau gimdykloj, ir apie 1 valanda nuo to momento, kai atejo musu gydytojas. Nestumas buvo gana komplikuotas, bet gydytojo deka gimdymas buvo sklandus, ko niekas net nesitikejo smile.gif Gydytojas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! As taip pat labai noreciau gimdyti pas si daktara ax.gif Gal kuri galetu parasyti i az kiek atsilyginot ir kaip susisiekti su siuo daktaru blush2.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 11 08, 17:28)
LAbukas 4u.gif

As irgi ruosiuos gimdyti pas gyd. T.Birzieti, gal galit parasyti i AZ kaip (kiek) atsilyginot JAM? ar reik atsidekoti akuserei, dar kam nors? kokia ten tvarka/sistema? aciu labai smile.gif

Laba diena,

Mane irgi labai domintu atsilyginimas siam gydytojui. Buciau labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete kas nors, neseniai gimde, AZ parasyti kiek atsilyginote siam gydytojui?Buciau labai dekinga. ax.gif 4u.gif

Pries 6,5metu pirmagimi gimdziau pas gyd. Birzieti, viskas vyko labai greitai ir sklandziai,KMUK priemime buvau 11val., o 13.30 jau turejom sunu. wub.gif
Gimdykloje buvo sutraukes meslungis, MB is baimes sedejo kaip lapas, o gydytojas man masazavo koja, kad atleistu... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 24 lapkričio 2010 - 17:42
Aš ir prieš kelias dienas gimdžiau pas šį gydytoją ir esu labai patenkinta,jei dar kada tektų gimdyti tai ir vėl norėčiau papulti pas šį gydytoją.
Kažkaip visad buvau nusiteikus prieš tokios profesijos vyrus ir nenorėjau papulti,bet apie šį gydytoją esu pačios geriausios nuomonės wub.gif thumbup.gif daktariukas ir pajuokaut moka ir griežtesnį žodį pasakyt. ax.gif
Didelis ačiū,kad padėjo ateiti į šį pasaulį mūsų princesytei bis.gif bis.gif bis.gif
Taip pat noriu padėkoti akušerei Bronytei,tik pavardės neatsimenu blush2.gif Labai faina moterytė,kad visos akušerės tokios būtų. thumbup.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Kazi ne peranksti butu su gydytoju susitikt pirmam kartui?man 25-ta savaite.Gimdziau as pas ji 2008-ais metais,tik tiek kad teko Cz daryt.
Atsakyti
Niu va pati ir pasiskambinau,tai sutarem susimatyt jei nusiskundimu nera po nauju.Tai ir nestrugdysiu as jo anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot mergaites ar gydytojas neatostogauja ir kaip dirba kita savaite?
Atsakyti