QUOTE(Nikkita @ 2009 10 22, 19:39)
po Vanagienės pas naują gydytoją ir jokios baimės? kad taip tavo drąsos
Man jokios baimės nebuvo pirmą gimdymą, todėl kad galvojau, esanti pačiose geriausiose rankose, o visa kita baikė... ale per sąrėmius apsigalvojau . Todėl važiuodama gimdyti tiek antrą, tiek trečią, kad ir pas tą patį Biržietį, bijojau siaubingai. Tai nereiškia, kad dabar imkit visos bijoti. Aš tik noriu pasakyti, kad bijoti ar ne - nelabai mums pasirinkti
Man jokios baimės nebuvo pirmą gimdymą, todėl kad galvojau, esanti pačiose geriausiose rankose, o visa kita baikė... ale per sąrėmius apsigalvojau . Todėl važiuodama gimdyti tiek antrą, tiek trečią, kad ir pas tą patį Biržietį, bijojau siaubingai. Tai nereiškia, kad dabar imkit visos bijoti. Aš tik noriu pasakyti, kad bijoti ar ne - nelabai mums pasirinkti
Sutinku ,per saremius visa drasa isgaruoja ,po pirmo gimdimo antro bijojau be protiskai,matomai nebuvo baisu nes kaip jau anksciau rasiau vaikutis galejo gimti ta diena kai daktaras isvykes buvo,o butent ta diena kai jis gryzo ir keliavau i ligonine ,jau zinojau kad daktaras musu laukia ,greiciausiai del to ir nebijojau ,zinoma gal ir rasau taip nes jau po visko ,nes visos baimes uzsimirso