Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

Atsiuskite kas i AZ Birziecio nr smile.gif Aciu
Atsakyti
Sveikos mamytes. Ruosiames gimdyti pas si gyd. ir noretume suzinoti del atsidekojimo. Parasykite i AZ kas kiek, kam ir uz ka. Info labai pravers, nes nerimauju. Labai aciu.
Atsakyti
Gal galite atsisiusti gydytojo mob. tel. nr. i a.z., nes sugedus telefonui issitryne. Aciu is anksto.

Papildyta:
Gal galite atsisiusti gydytojo mob. tel. nr. i a.z., nes sugedus telefonui issitryne. Aciu is anksto.
Atsakyti
Gal galite atsiusti T. Birziecio mobilu telefona i A.Z. Labai labai reikia. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(jurgitukas88 @ 2010 08 16, 10:16)
sveikos merginos,gal galit parasyt kas nors,jei susiskambini su gyd jis pasako data kada ateit apziurai,tai ar nesupyks jei duosi saldainiu ir kokio brendzio ar kavos?nes vistiek zmogu gaisini,galkam taip buvo,gal galit patart?

manau tikrai nesupyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimosios ir jau esamos mamytės wink.gif

šiandien ir man testukas parodė 2 juosteles bigsmile.gif kadangi nėštumas planuotas, jau teko pasidomėti šiuo gydytoju. Nusprendusi, noriu pas jį smile.gif
Dabar tik apšvieskite, jei nesunku, ar atvykstant pas jį be siuntimo iš kito miesto reikia kažkur klinikose registruotis, ar tiesiogiai kreiptis į jį? blush2.gif

Jeigu galima norėčiau į AŽ ir tel. nr. gauti 4u.gif
pradžiai tiek klausimėlių. dėkoju, jei rasite laiko ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 08 27, 08:07)
Sveikos, būsimosios ir jau esamos mamytės wink.gif

šiandien ir man testukas parodė 2 juosteles bigsmile.gif  kadangi nėštumas planuotas, jau teko pasidomėti šiuo gydytoju. Nusprendusi, noriu pas jį smile.gif
Dabar tik apšvieskite, jei nesunku, ar atvykstant pas jį be siuntimo iš kito miesto reikia kažkur klinikose registruotis, ar tiesiogiai kreiptis į jį? blush2.gif

Jeigu galima norėčiau į AŽ ir tel. nr. gauti 4u.gif
pradžiai tiek klausimėlių. dėkoju, jei rasite laiko ats 4u.gif

Pagal LT gydymo istaigose galiojancia tvarka, reiktu tureti siuntima is savo seimos gydytojo, jei kreipiates be siuntimo, konsultacija yra mokama. Siuo metu kainuoja apie 100Lt. Zinoma, galite i gydytoja kreiptis asmeniskai, bet ir siuo atveju butu gerai tureti siuntima, del to, kad gydytojui vistiek reikes i jusu kortele kazka iklijuoti, surasyti ir uzpildyti statistini talona mirksiukas.gif Siuntimas palengvina reikala smile.gif Registruotis reiktu is anksto moteru konsultacijos registraturoj tel. 326827arba www.sergu.lt siuo metu rugsejo menesiui talonu jau nebera, spaliui prades registruoti mazdaug nuo rugsejo 20-25d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 08 28, 13:07)
Pagal LT gydymo istaigose galiojancia tvarka, reiktu tureti siuntima is savo seimos gydytojo, jei kreipiates be siuntimo, konsultacija yra mokama. Siuo metu kainuoja apie 100Lt. Zinoma, galite i gydytoja kreiptis asmeniskai, bet ir siuo atveju butu gerai tureti siuntima, del to, kad gydytojui vistiek reikes i jusu kortele kazka iklijuoti, surasyti ir uzpildyti statistini talona  mirksiukas.gif Siuntimas palengvina reikala smile.gif Registruotis reiktu is anksto moteru konsultacijos registraturoj tel. 326827arba www.sergu.lt siuo metu rugsejo menesiui talonu jau nebera, spaliui prades registruoti mazdaug nuo rugsejo 20-25d. smile.gif

ačiū už išsamę info 4u.gif vakar skambinau gyd. ir sutarėm.
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 08 28, 15:26)
ačiū už išsamę info 4u.gif  vakar skambinau gyd. ir sutarėm.

Laba mamytės,

Man taip pat teko gimdyti pas šį nuostabų gydytoją 2005m., tačiau prateriojau jo mob. nr. Gal kas galite atsiūsti jo numerį į A.ž.

Iš anksto dekoju

Atsakyti
Labai ačiū visoms suskubusioms man padėti.

Nuoširdžiai dėkui. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Gimdziau pas ji neplanuotai ir per anksti... Sunus gime 34 sav.
Gydytojas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lenkiu zemai galva... notworthy.gif Padare viska, kad man ir vaikiukui butu geriau... Labai padejo gimdant, nors nedare epidiuro (atvaziavau i gimdymo palata su 10cm.. lotuliukas.gif ), taciau apie gimdyma sviesus ir malonus prisiminai... bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau pas šį gydytoją prieš savaitę. Buvau susitarusi, bet pataikiau į jo budėjimą. Tikrai nuostabus gydytojas. Gimdyčiau ir kitą lliuką pas jį. Labai rūpestingas ir supratingas.
Atsakyti