Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(Malena30 @ 2010 07 24, 19:48)
As kiek zinau tai nuo liepos 19 iki rugpjucio 3 d.  mirksiukas.gif

Turiu patikslint, kad iki rugpjūčio 9d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 25, 22:22)
Turiu patikslint, kad iki rugpjūčio 9d.  mirksiukas.gif

Dekui, kad patikslinai. Planuoju apsilankyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2010 07 24, 17:48)
As kiek zinau tai nuo liepos 19 iki rugpjucio 3 d.  mirksiukas.gif

aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos wink.gif

Nors ir girdejau pacius geriausius atsiliepimus apie si gydytoja, pirma lelyte gimdziau nesitarus, nemaciau reikalo, nes gerai jauciaus, pasitikejau savim.Su siuo nestumu viskas taip pat, su mano savijauta, tik vat gyd., kuri mane priziuri biskuti neramina, zinau kad yra sokiu tokiu bedu, tad labai noreciau rimto, priimancio gimdymus gyd.konsultacijos, kadangi jau turiu rekomendacijas kreiptis i ji, bet nzn ar mano turimas tel nr nepasikeites, tad gal galite kuri i az brukstelt ;)Aciu smile.gif

Tiesa pirma gimdyma priiminejo rezidente, tai patikekit buvo visko, tuomet sakiau antra gimdysiu tik susitarus, dabar vel kitaip mastau biggrin.gif
Atsakyti
g.gif
zinot mastau kaip cia daryti tartis su siuo gydytoju, tai ar klausti kiek, ar tiesio po to atsilyginti..?
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2010 07 28, 21:45)
g.gif
zinot mastau kaip cia daryti tartis su siuo gydytoju, tai ar klausti kiek, ar tiesio po to atsilyginti..?

nemanau, kad, jei ir klausi, atsakys..man sake pagal isgales smile.gif tiesa pas mane planinis CP buvo, tai nereikejo nakti issikviest blush2.gif
Atsakyti
pas mane taip turetu buti planinis, dar yra laiko veliau bus aiskiau..smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar grizo musu gydytojas is atostogu? Labai noriu pas ji apsilankyti ax.gif Ar kuri buvote pas ji po gimdymo nuejusi su lelyte pasirodyti kaip graziai augate? Ar nesupyko gydytojas, kad trukdote? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 08 12, 15:35)
Sveikos, ar grizo musu gydytojas is atostogu? Labai noriu pas ji apsilankyti  ax.gif  Ar kuri buvote pas ji po gimdymo nuejusi su lelyte pasirodyti kaip graziai augate? Ar nesupyko gydytojas, kad trukdote? Aciu  4u.gif

As irgi noriu su lelyte Ji aplankyti 4u.gif . Kaip pagalvoju, tai tikrai Gydytojas, kuri sutikus norisi stipriai nusilenkti.... ir kiekviena kart prisiminus Jo nuosirduma, profesionaluma savaime pradeda riedeti asaros, kad dar yra tokiu kilniu zmoniu siame pasaulyje. Kiek zinau turejo pradeti dirbti nuo rugpjucio 9 d., bet bijau sutrukdyti, o gal dar atostogauja blush2.gif
Manau, kad sis Gydytojas tikrai nesupyks... kazin ar moka toks Zmogus pykti... 4u.gif
Atsakyti
Gydytojas tikrai dirba drinks_cheers.gif Pati kalbejau su juo 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal galit parasyt kas nors,jei susiskambini su gyd jis pasako data kada ateit apziurai,tai ar nesupyks jei duosi saldainiu ir kokio brendzio ar kavos?nes vistiek zmogu gaisini,galkam taip buvo,gal galit patart?
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes,jau praejo 10 menesiu kai gimdziau pas si nuostabu daktara,bet vis uzeinu i sia temuke smile.gif, apie ji nuolat tiek graziu atsiliepimu wub.gif ,kai lauksiu trecio leliuko nekils abejoniu pas kuri daktara kreiptis thumbup.gif
Atsakyti