Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(jolanty @ 2010 07 09, 10:06)
Jis man davė kelių gydytojų koordinates, bet vis tiek kažkaip viliuosi pas jį papulti.

o ką jis jums rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 07 10, 20:30)

Šiandien rekomendavo doc. Mindaugą Kliučinską arba Dalią Česnavičienę. Apie abu šiuos gydytojus girdėjusi geriausius atsiliepimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
ar as klystu ar cia vienintelis gydytojas, apie kuri nei vieno neigiamo atsiliepimo nera?? bigsmile.gif maniau taip nebuna ax.gif

noriu ir as tokio malonau gimdymo:) greiciausiai tai bus cp

ar galetumete man i az parasyti sio gydytojo tel nr, labai prasau-orientacine kaina blush2.gif , ir dar toks klausimas kilo, o tai jeigu gydytojas atvaziuoti negali atsiuncia savo kolega, tai su kolega reikia atsiskaityti? g.gif:
beje nuvaziavus susipazinti ir susitarti del gimdymo reikia moketi uz konsultacija? blush2.gif
aciu

beje radau cia lyg atostogos kmuk gydytoju... gal pravers:
http://www.kmuk.lt/g..._akuserijos.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryto_rasa: 10 liepos 2010 - 22:41
QUOTE(žemuogienė @ 2010 07 10, 19:30)

QUOTE(jolanty @ 2010 07 10, 21:22)
Šiandien rekomendavo doc. Mindaugą Kliučinską arba Dalią Česnavičienę. Apie abu šiuos gydytojus girdėjusi geriausius atsiliepimus.  mirksiukas.gif

Mano gydytojas buvo Kliučinskas, bet kai atėjo laikas gimdyt, jis atostogavo ir susitariau su Biržiečiu. Būčiau žinojus, kad šis Gydytojas TOKS nerealus, profesionalus, - ir pirmus du cezarius būčiau rinkusis pas jį.
QUOTE(ryto_rasa @ 2010 07 10, 23:33)

beje nuvaziavus susipazinti ir susitarti del gimdymo reikia moketi uz konsultacija? blush2.gif

garantuoju, kad nepavyks atsiskaityt. Aš vos ne vos įsiūliau savo miestelio gamyklos produkcijos. Dar kelis kart pasitikslino, ar tikrai maišelyjke TIK valgoma biggrin.gif .
Atsakyti
pries pora dienu teko pas gydytoja apsilankyt, siokiu tokiu problemu atsirado, tai nuveziau pyrago. labai apsidziauge ir padekojo. man irgi kazkaip smagiau kazka nuvezt, nei tusciom pasirodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 11, 23:28)
Mano gydytojas buvo Kliučinskas, bet kai atėjo laikas gimdyt, jis atostogavo ir susitariau su Biržiečiu. Būčiau žinojus, kad šis Gydytojas TOKS nerealus, profesionalus,  - ir pirmus du cezarius būčiau rinkusis pas jį.
garantuoju, kad nepavyks atsiskaityt. Aš vos ne vos įsiūliau savo miestelio gamyklos produkcijos. Dar kelis kart pasitikslino, ar tikrai maišelyjke TIK valgoma  biggrin.gif .

Dėkui Dievui, kad mes vakar jam nesugalvojome pasiųlyti pinigų, nors taip knietėjo. Neaišku, ar jis padės pasitikti mūsų antrą dukrytę, o kokius keturius kartus konsultavo. Vis tikiuosi, kad savo mažiukę įkalbinsime ateiti tada, kada jis dirbs, o ne atostogaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 07 11, 21:40)
pries pora dienu teko pas gydytoja apsilankyt, siokiu tokiu problemu atsirado, tai nuveziau pyrago. labai apsidziauge ir padekojo. man irgi kazkaip smagiau kazka nuvezt, nei tusciom pasirodyt smile.gif

thumbup.gif as irgi panasiai vis sugalvoju kazkaip smagiau dusiai buna blush2.gif
gaila nepavyko man pas ji pagimdyt bet planuojam apsilankyt ir atsidekot su mazyle blush2.gif kai sutvirtesim, nes visa nestuma konsultavo ziurejo..
Beje pagimdziau pas Butylkina irgi super daktare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 07 12, 12:22)
thumbup.gif as irgi panasiai vis sugalvoju kazkaip smagiau dusiai buna blush2.gif
gaila nepavyko man pas ji pagimdyt bet planuojam apsilankyt ir atsidekot su mazyle blush2.gif kai sutvirtesim, nes visa nestuma konsultavo ziurejo..

Mes irgi taip pat ruošiames daryti, jeigu kartais teks gimdyti pas kitą gydytoją jo atostogų metu. Nors taip viliuosi, kad gal išeis anksčiau pagimdyti, arba pratempti virš termino. blush2.gif Būtų smagu, kad jis padėtų mums pasitikri dukrytę.
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 12, 10:47)
Mes irgi taip pat ruošiames daryti, jeigu kartais teks gimdyti pas kitą gydytoją jo atostogų metu. Nors taip viliuosi, kad gal išeis anksčiau pagimdyti, arba pratempti virš termino.  blush2.gif Būtų smagu, kad jis padėtų mums pasitikri dukrytę.

linkiu kad pavyktu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2010 07 10, 22:33)

beje nuvaziavus susipazinti ir susitarti del gimdymo reikia moketi uz konsultacija?

aš irgi prieš pirmą konsultaciją pasidomėjau forume šia tema smile.gif pinigėlių nedavėm, bet per antrą vizitą nuvežėm lauktuvių šimtalapį, nudžiugo bigsmile.gif ir pataikėm, nes, pasirodo, šimtalapius mėgsta thumbup.gif

QUOTE(dendule @ 2010 07 12, 10:22)

o tai Jums nutiko taip pat kaip ir man smile.gif Tariausi su Biržiečiu, bet kaip tik pasitaikė seminaras doh.gif tai suderino viską su doc. Butylkina ir man ji buvo thumbup.gif O Biržietis visą laiką sms'ais palaikė ir grįžęs iš seminaro atėjo pasveikinti, buvo laaabai malonu smile.gif Ech, kad daugiau tokių gerų ir nuoširdžių gydytojų būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 07 15, 23:57)
aš irgi prieš pirmą konsultaciją pasidomėjau forume šia tema smile.gif pinigėlių nedavėm, bet per antrą vizitą nuvežėm lauktuvių šimtalapį, nudžiugo bigsmile.gif ir pataikėm, nes, pasirodo, šimtalapius mėgsta thumbup.gif
o tai Jums nutiko taip pat kaip ir man smile.gif Tariausi su Biržiečiu, bet kaip tik pasitaikė seminaras doh.gif tai suderino viską su doc. Butylkina ir man ji buvo  thumbup.gif O Biržietis visą laiką sms'ais palaikė ir grįžęs iš seminaro atėjo pasveikinti, buvo laaabai malonu smile.gif Ech, kad daugiau tokių gerų ir nuoširdžių gydytojų būtų 4u.gif

mum buvo suderines su kitais daktarais kurie irgi buvo isvyke butent ta diena kai gimdymas prasidejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciau kad taip bus...o Butylkina kaip tik budejo...apie ja irgi tik geriausi atsiliepimai ax.gif
Kada Birzietis dabar atostogauja noretume nueit aplankyt... blush2.gif su lelyte.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 07 24, 18:22)
mum buvo suderines su kitais daktarais kurie irgi buvo isvyke butent ta diena kai gimdymas prasidejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jauciau kad taip bus...o Butylkina kaip tik budejo...apie ja irgi tik geriausi atsiliepimai ax.gif
Kada Birzietis dabar atostogauja noretume nueit aplankyt... blush2.gif su lelyte.. blush2.gif

As kiek zinau tai nuo liepos 19 iki rugpjucio 3 d. mirksiukas.gif
Atsakyti