Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(Malena30 @ 2010 06 29, 20:55)
Kainu pas si Gydytoja tikrai nera. Kiek galesite tuo ir atsiteisite. Kiek teko su Gydytoju bendrauti, tai susidare toks ispudis, kad jis dirba tikrai ne del pinigu 4u.gif .

Tai suprantama, bet jei as tarsiuos ir jis vaziuos pvz nakti, tai vistiek ne uz aciu, nes jei ne darbo metu...
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2010 06 29, 17:44)
tai eini pas ji ir sakai, kad noriu pas jus gimdyti? nesugausi kolidoriuje juk...
Papasakokit, merginos, kaip jus darete.

Pasigavom koridoriuje biggrin.gif . Aišku, buvom prieš valandą susiskambinę ir susitarę susitikt. Einam klinikų koridorium, nežinau ko paklaust, žiūr - žingsniuoja toks linksmo veido žmogus baltu chalatu. Klausiu - ieškom gydytojo Biržiečio. O jis man ir sako - oi, tokio net nepažįstu. blink.gif biggrin.gif Ir juokiasi. Žvilgt į kortelę atlape - gyd. T.Biržietis biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 30, 14:26)
Pasigavom koridoriuje  biggrin.gif . Aišku, buvom prieš  valandą susiskambinę ir susitarę susitikt. Einam klinikų koridorium, nežinau ko paklaust, žiūr - žingsniuoja toks linksmo veido žmogus baltu chalatu. Klausiu - ieškom gydytojo Biržiečio. O jis man ir sako - oi, tokio net nepažįstu.  blink.gif  biggrin.gif  Ir juokiasi. Žvilgt į kortelę atlape - gyd. T.Biržietis  biggrin.gif  lotuliukas.gif

geeeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 30, 14:26)
Pasigavom koridoriuje  biggrin.gif . Aišku, buvom prieš  valandą susiskambinę ir susitarę susitikt. Einam klinikų koridorium, nežinau ko paklaust, žiūr - žingsniuoja toks linksmo veido žmogus baltu chalatu. Klausiu - ieškom gydytojo Biržiečio. O jis man ir sako - oi, tokio net nepažįstu.  blink.gif  biggrin.gif  Ir juokiasi. Žvilgt į kortelę atlape - gyd. T.Biržietis  biggrin.gif  lotuliukas.gif

na jo, tikrai jo stilius lotuliukas.gif prie bajerio zmogus thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zino kada Birzietis atostogauja? ax.gif girdejau kad liepos gale... noriu 32 sav UG pas ji papult ir del gimdymo pakalbrt, bus liudna jei jis tuo metu atostogaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuzil @ 2010 07 01, 11:10)
gal kas zino kada Birzietis atostogauja?  ax.gif girdejau kad liepos gale... noriu 32 sav UG pas ji papult ir del gimdymo pakalbrt, bus liudna jei jis tuo metu atostogaus  unsure.gif

Zinau kad atostogaus nuo liepos 19 d. , bet iki kada nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 01 liepos 2010 - 10:38
gal kas zino kada Birzietis atostogauja?  ax.gif girdejau kad liepos gale... noriu 32 sav UG pas ji papult ir del gimdymo pakalbrt, bus liudna jei jis tuo metu atostogaus  unsure.gif

mano gydytojas sakė kad jo atostogos sutampa su Biržiečiu, o maniškis tai nuo liepos 19 iki 9 rugpjūčio.
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 06 30, 20:47)
na jo, tikrai jo stilius  lotuliukas.gif  prie bajerio zmogus  thumbup.gif

tikrai paskutini kart kai buvau ziurejo kakliuka tai su anekdotais mes su juo.. blush2.gif
gaila mus lelyte nusprende ateit anksciau ir gyd buvo isvykes... rolleyes.gif bet palaikymas telefonu visad buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 07 01, 14:23)
tikrai paskutini kart kai buvau ziurejo kakliuka tai su anekdotais mes su juo.. blush2.gif
gaila mus lelyte nusprende ateit anksciau ir gyd buvo isvykes... rolleyes.gif bet palaikymas telefonu visad buvo cool.gif

Na, mano mergytė irgi nesulaukė šio daktaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 07 01, 17:52)

geras pamenu abi dar sakem kad lauksim tai tavo anksciau 1 diena gime lotuliukas.gif pamenu jis sake turiu kaip tik 4 pacientes o kai buvau vietoj kazkaip buvo kad ir neturejo sutapimas doh.gif
Atsakyti

tai jei ka, pavelink biski ta UG - ir pataikysi wink.gif

ech, ziuriu birzelinukes rasineja smile.gif ir as birzelinuke... tik JAU pries metus buvau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowerike: 01 liepos 2010 - 18:02
QUOTE(dendule @ 2010 07 01, 15:23)

QUOTE(freza80 @ 2010 07 01, 19:52)

Mano situacija gali būti tokia pati kaip jūsų. Jo atostogos liepos 19-rugpjūčio 3d., o gimdyt turiu liepos 23d. Tikiuosi, kad iki jo atosotogų pagimdysiu, nes jau ir savijauta tokia nestuke.gif
Jis man davė kelių gydytojų koordinates, bet vis tiek kažkaip viliuosi pas jį papulti.
O kas jūsų gimdymus priėmė ir kaip sekėsi?
Atsakyti