Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(egle77 @ 2010 06 10, 14:09)
o gal kuri zinote nuo kada jo nebus Kaune?

nuo 06.20 mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš turėjau planinį cezarį pas šį gydytoją.. tikrai super ir kaip žmogus ir kaip gydytojas thumbup.gif nors po operacijos su lelium buvom atskirti, gydytojas kasdien lankė tiek mane tiek mano mažąjį intensyvioj terapijoj, ir netgi ateidavo man papasakot ka sužinojo apie leliuką.. jau net negalvojau kad šiais laikais dar yra tokių gydytojų, kurie dirba tikrai iš pašaukimo, o ne dėl pareigos wub.gif kaip kažkuri jau čia minėjo - tai tikrai Gydytojas iš didžiosios raides 4u.gif
jei teks gimdyti dar kartelį, net nesuabejosiu, pas kokį gydytoją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 06 13, 13:49)
Ir aš turėjau planinį cezarį pas šį gydytoją.. tikrai super ir kaip žmogus ir kaip gydytojas  thumbup.gif  nors po operacijos su lelium buvom atskirti, gydytojas kasdien lankė tiek mane tiek mano mažąjį intensyvioj terapijoj, ir netgi ateidavo man papasakot ka sužinojo apie leliuką.. jau net negalvojau kad šiais laikais dar yra tokių gydytojų, kurie dirba tikrai iš pašaukimo, o ne dėl pareigos  wub.gif kaip kažkuri jau čia minėjo - tai tikrai Gydytojas iš didžiosios raides  4u.gif
jei teks gimdyti dar kartelį, net nesuabejosiu, pas kokį gydytoją  ax.gif

labai gera skaityt tokias zinutes nes as ji vadinu gydytojas is didziosios raides 4u.gif
smagu ir dziaugiames kad viskas gerai jum su suneliu 4u.gif
et kad musu lelyte nusprestu ateit tada kai jis bus LT
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 06 10, 14:46)

aciukas 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 15 birželio 2010 - 12:23
QUOTE(egle77 @ 2010 06 10, 16:09)
o gal kuri zinote nuo kada jo nebus Kaune?

Kaune jo nebus nuo 06.20 iki 07.06
Atsakyti
O kaip pas ji papulti? Ir jei lankais nestumo metu seimos klinikoj pas ginekologe, tai gimdyt galima tartis su juo, ar reik kad jis ir nestuma priziuretu?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2010 06 29, 10:56)
O kaip pas ji papulti? Ir jei lankais nestumo metu seimos klinikoj pas ginekologe, tai gimdyt galima tartis su juo, ar reik kad jis ir nestuma priziuretu?

nebutinai turi lankytis pas ji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 06 29, 10:37)
nebutinai turi lankytis pas ji.  4u.gif

tai eini pas ji ir sakai, kad noriu pas jus gimdyti? nesugausi kolidoriuje juk...
Papasakokit, merginos, kaip jus darete.
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2010 06 29, 17:44)
tai eini pas ji ir sakai, kad noriu pas jus gimdyti? nesugausi kolidoriuje juk...
Papasakokit, merginos, kaip jus darete.

paskambinat, pasakot, kad esat nescia, kad norit susitikt. Susitiksit ir sukalbesit smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif
o gal galit i AZ kokia kaina mazdaug? Ir gydytojas nurodo tam tikra kaina?
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2010 06 29, 20:01)
Aciu labai uz atsakymus  4u.gif
o gal galit i AZ kokia kaina mazdaug? Ir gydytojas nurodo tam tikra kaina?

Kainu pas si Gydytoja tikrai nera. Kiek galesite tuo ir atsiteisite. Kiek teko su Gydytoju bendrauti, tai susidare toks ispudis, kad jis dirba tikrai ne del pinigu 4u.gif .
Atsakyti