Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(dendule @ 2010 04 18, 16:59)
tikrai gerai kad priemime buvo informuoti nes ten sake kai "is gatves"ateini elgiasi visai kitaip ax.gif Smagu kad viskas jumi sekes gerai, o sita moteriske irgi turi l.gera varda ax.gif . Fainuolis zinutes rase.. blush2.gif , beje sestadieni neisvaziavo i Jurmala ar kur ten rasete?Gal netycia zinote darbo grafika kita savaite? blush2.gif

zinau tik, kad pirmadieni ir antradieni dirba gimdykloj visa diena. Treciadieni, kaip visada, MK. O kitom dienom nezinau, bet viena ausim girdejau, kad savaites gale vel nebus.
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 04 18, 18:24)
zinau tik, kad pirmadieni ir antradieni dirba gimdykloj visa diena. Treciadieni, kaip visada, MK. O kitom dienom nezinau, bet viena ausim girdejau, kad savaites gale vel nebus.

o aciu 4u.gif galvoju ar siandien dirba ar ne
Atsakyti
ir as esu is tu laiminguju tarpo, kur pas gyd. Toma gimde thumbup.gif galiu tik pasidziaugti, kad yra tokiu gydytoju 4u.gif jei gimdyciau dar karta, vel noreciau pas ji, o jei ir pirmaji buciau pas ji gimdzius esu tikra, kad amziaus skirtumas tarp vaiku butu buves gerokai mazesnis thumbup.gif ACIU jam is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetumet parasyti i az gydytojo telefono numeri.
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2010 04 18, 14:49)
Sveikinimai sulaukus maziuko 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(just-me @ 2010 04 18, 18:12)
Sveikinimai sulaukus mazyliuko 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Yurgita @ 2010 04 19, 12:29)
ir as esu is tu laiminguju tarpo, kur pas gyd. Toma gimde  thumbup.gif  galiu tik pasidziaugti, kad yra tokiu gydytoju  4u.gif jei gimdyciau dar karta, vel noreciau pas ji, o jei ir pirmaji buciau pas ji gimdzius esu tikra, kad amziaus skirtumas tarp vaiku butu buves gerokai mazesnis  thumbup.gif  ACIU jam is visos sirdies  4u.gif

drinks_cheers.gif visoms rekomenduosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As irgi pusiau gimdziau pas Toma biggrin.gif Ka reiskia pusiau, jis prabuvo visa savo budejima iki 17 val. paskui as ji tiesiog isleidau namo. Man buvo pilnas atsidarymas jau, tik liko pats gimdymas. Tai galiu pasakyti tiek kad superinis gydytojas (pas ji buvau dar pies tai susitikus kelis kartus apziurai). Tik va po sio gimdymo supratau kad teisingai padarem ji isleide namo, nes kad ir koks gydytojas bebutu, vistiek uz mus nepagimdys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2010 05 07, 13:10)
Sveikos  smile.gif 

As irgi pusiau gimdziau pas Toma  biggrin.gif  Ka reiskia pusiau, jis prabuvo visa savo budejima iki 17 val. paskui as ji tiesiog isleidau namo. Man buvo pilnas atsidarymas jau, tik liko pats gimdymas. Tai galiu pasakyti tiek kad superinis gydytojas (pas ji buvau dar pies tai susitikus kelis kartus apziurai). Tik va po sio gimdymo supratau kad teisingai padarem ji isleide namo, nes kad ir koks gydytojas bebutu, vistiek uz mus nepagimdys  4u.gif

na sutinku kad uz mus nepagimdys, bet jo plaikymas padrasinimas duoda laaabai daug thumbup.gif tikrai jei ne jis mano gimdymas nebutu buves toks greitas ir lengvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 05 07, 20:01)
na sutinku kad uz mus nepagimdys, bet jo plaikymas padrasinimas duoda laaabai daug  thumbup.gif  tikrai jei ne jis mano gimdymas nebutu buves toks greitas ir lengvas thumbup.gif

mano irgi, salia to dar buvo ir linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 07, 18:59)
mano irgi, salia to dar buvo ir linksma  biggrin.gif

nu taip humoro jausmas 10 balu thumbup.gif pamenu prasidejo stumimas tai klausiu tai jau kada pamatysiu leliuka nebegaliu, tai sako na 5-6 stumimai ir bus, saku oj ne ne noriu greiciau schmoll.gif sako na greiciau nekaip vien i tuoleta nuejus kartais is vieno karto nieko neina padaryt o tu cia nori vaika is kart isstumti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 05 08, 10:34)
nu taip humoro jausmas 10 balu thumbup.gif  pamenu prasidejo stumimas tai klausiu tai jau kada pamatysiu leliuka nebegaliu, tai sako na 5-6 stumimai ir bus, saku oj ne ne noriu greiciau  schmoll.gif  sako na greiciau nekaip vien i tuoleta nuejus kartais is vieno karto nieko neina padaryt o tu cia nori vaika is kart isstumti  thumbup.gif  biggrin.gif

o man atvirksciai..sako nu kokie 4 stumimai ir viskas..galvoju aj nu ne tiek daug..pirma skaiciuoju mintyse..ir galvoju nu sdar trys,o jis sako, cha pamelavau ir 2 uzteks lotuliukas.gif nu ir tikri uzteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 08, 09:37)
o man atvirksciai..sako nu kokie 4 stumimai ir viskas..galvoju aj nu ne tiek daug..pirma skaiciuoju mintyse..ir galvoju nu sdar trys,o jis sako, cha pamelavau ir 2 uzteks  lotuliukas.gif nu ir tikri uzteko  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 08, 09:37)
o man atvirksciai..sako nu kokie 4 stumimai ir viskas..galvoju aj nu ne tiek daug..pirma skaiciuoju mintyse..ir galvoju nu sdar trys,o jis sako, cha pamelavau ir 2 uzteks  lotuliukas.gif nu ir tikri uzteko  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
fainuolis lotuliukas.gif
Atsakyti