Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(blondynka @ 2010 04 13, 10:07)
As galiu ta "neigaluma" paaiskinti  lotuliukas.gif  balandzio gale jis dalyvaus labai daugelyje seminaru, bus isvykes po dvi-tris dienas, man net grafika rode, bet as optimiste kazkaip galvoju, gal ant tu dienu nepataikysiu  lotuliukas.gif  O jei ka, sake jam vis tiek skambinti, jis tada koki superini kolega atsius ir tiek, be prieziuros tikrai neliksim  drinks_cheers.gif

tada viskas sprantama...pamenu ir man ten sake kad jei veliau gimdysiu, jo dienomis gali neut, nes seminaraI, BET SAKO NAKTIMIS BUSIU biggrin.gif bet buvo viskas ciki, nes gimdziau anksciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2010 04 13, 10:07)
As galiu ta "neigaluma" paaiskinti  lotuliukas.gif  balandzio gale jis dalyvaus labai daugelyje seminaru, bus isvykes po dvi-tris dienas, man net grafika rode, bet as optimiste kazkaip galvoju, gal ant tu dienu nepataikysiu  lotuliukas.gif  O jei ka, sake jam vis tiek skambinti, jis tada koki superini kolega atsius ir tiek, be prieziuros tikrai neliksim  drinks_cheers.gif

Va cia jau panasu i tiesa, panasu i ji drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2010 04 13, 09:07)

VAVA ka i norejau pasakyt ax.gif . Del kito gydytojo ta pati esu girdejus, kad atsiuncia kad gerai pasirupintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2010 04 13, 09:07)

va dabar viskas aišku, tikiuosi mažius sugalvos pasirodyti, ne dieną smile.gif
Atsakyti
taigi štai viską išsiaiškinau smile.gif ketvirtadienį ir penktadienį gydytojas bus Trakuose ir ves seminarus, o šeštadienį KMUK iki pietų taip pat seminaras, bet jei ką susiskambins su kitu gydytoju, kad mus paglobotų ax.gif visą kitą savaitę bus, o savaitgalį išvyksta į Jurmalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 04 14, 23:56)
taigi štai viską išsiaiškinau smile.gif ketvirtadienį ir penktadienį gydytojas bus Trakuose ir ves seminarus, o šeštadienį KMUK iki pietų taip pat seminaras, bet jei ką susiskambins su kitu gydytoju, kad mus paglobotų ax.gif visą kitą savaitę bus, o savaitgalį išvyksta į Jurmalą smile.gif

O savaitgalis Jurmaloj, tai cia nuo sestadienio ar nuo penktadienio? kazkaip nepamenu doh.gif nes jauciu, kad kitas savaitgalis man kaip tik bus reikalingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2010 04 15, 08:29)
O savaitgalis Jurmaloj, tai cia nuo sestadienio ar nuo penktadienio? kazkaip nepamenu  doh.gif  nes jauciu, kad kitas savaitgalis man kaip tik bus reikalingas  lotuliukas.gif

lyg šeštadienio smile.gif aš štai subirau, per tą seminarą doh.gif bet tikrai pasirūpino sau puikia pamaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 04 16, 19:41)
lyg šeštadienio smile.gif  aš  štai subirau, per tą seminarą doh.gif bet tikrai pasirūpino sau puikia pamaina thumbup.gif

Sveikiimai dideliausi 4u.gif o ka atsiunte per gydytoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 04 16, 20:09)
Sveikiimai dideliausi 4u.gif o ka atsiunte per gydytoja blush2.gif

ačiū 4u.gif mūsų atveju sutarė su doc. Butylkina, likau labai labai patenkinta, o akušerė, apskritai, superinė moterytė (Regina), tikrai niekuo nenusivyliau thumbup.gif Biržietis vis man žinutes rašė, kaip sekasi, šeštadienį atėjo pasveikinti, pasidomėjo gimdymo istorija smile.gif Atvažiavus į priėmimą, visi apie mus buvo informuoti, pasijaučiau laaabai svarbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 04 16, 20:41)
lyg šeštadienio smile.gif  aš  štai subirau, per tą seminarą doh.gif bet tikrai pasirūpino sau puikia pamaina thumbup.gif

Sveikinimai sulaukus maziuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 04 18, 12:45)
ačiū 4u.gif mūsų atveju sutarė su doc. Butylkina, likau labai labai patenkinta, o akušerė, apskritai, superinė moterytė (Regina), tikrai niekuo nenusivyliau thumbup.gif Biržietis vis man  žinutes rašė, kaip sekasi, šeštadienį atėjo pasveikinti, pasidomėjo gimdymo istorija smile.gif Atvažiavus į priėmimą, visi apie mus buvo informuoti, pasijaučiau laaabai svarbi biggrin.gif

tikrai gerai kad priemime buvo informuoti nes ten sake kai "is gatves"ateini elgiasi visai kitaip ax.gif Smagu kad viskas jumi sekes gerai, o sita moteriske irgi turi l.gera varda ax.gif . Fainuolis zinutes rase.. blush2.gif , beje sestadieni neisvaziavo i Jurmala ar kur ten rasete?Gal netycia zinote darbo grafika kita savaite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 04 18, 13:45)
ačiū 4u.gif mūsų atveju sutarė su doc. Butylkina, likau labai labai patenkinta, o akušerė, apskritai, superinė moterytė (Regina), tikrai niekuo nenusivyliau thumbup.gif Biržietis vis man  žinutes rašė, kaip sekasi, šeštadienį atėjo pasveikinti, pasidomėjo gimdymo istorija smile.gif Atvažiavus į priėmimą, visi apie mus buvo informuoti, pasijaučiau laaabai svarbi biggrin.gif

Sveikinimai sulaukus mazyliuko 4u.gif
Smagu girdet, kad musu mylimas gydytojas nepraranda savo gero vardo thumbup.gif Geras jis zmogus, ka belieka daugiau pasakyti 4u.gif
Atsakyti