aciu merginos uz atsakymus na reiks kazkaip isdryst kalbeti.
Tai va kad pas ji lankausi tik kelis kartus del GD del to ir kazkokia baime kalbeti. na bet nieks per galva neduos
sakykit dar mamytes, kurios buvot su juo susitarusios, kai jau prasideda viskas, reik skambint iskart jam ir jis atvaziuoja?
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 04 02, 19:07)
aciu merginos uz atsakymus na reiks kazkaip isdryst kalbeti.
Tai va kad pas ji lankausi tik kelis kartus del GD del to ir kazkokia baime kalbeti. na bet nieks per galva neduos
sakykit dar mamytes, kurios buvot su juo susitarusios, kai jau prasideda viskas, reik skambint iskart jam ir jis atvaziuoja?
taip
o man iškilo toks klausimas: gydytojas sakė, kad ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį dienomis jis "neįgalus", tai jei man dieną prasidės gimdymas, jis negalės ateiti?
QUOTE(barbuska @ 2010 04 12, 14:45)
o man iškilo toks klausimas: gydytojas sakė, kad ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį dienomis jis "neįgalus", tai jei man dieną prasidės gimdymas, jis negalės ateiti?
pirma karta girdziu gal ka nors ne taip supratote? Mano drauge pas ji gimde sestadieni... ir viskas buvo labai "igaliai" nebent kazkurios tiksliai dienos kada jis atostogauja?
QUOTE(barbuska @ 2010 04 12, 15:45)
ar ketvirtsdienio su penktadieniu nesumaiset? as ketvirtadieni gimdziau, jis dirbo...savaitgaliais zinau nedirba..bet cia vel jei susitari atvaziuoja...o kas zino, gal zmogus pavargo ir nori laisvy savaitgaliu
pora kartų jau buvom susitikę, tai nieko tada neužsiminė keistokai, gal susitikti jam tomis dienomis netinka, nes gi nepaprašysiu leliaus, kad palauktų vakaro šiaip gydytojas tikrai superinis trečiadienį susitinkam, tai reikės smulkiau išsiaiškinti tą "neįgalumą"
QUOTE(barbuska @ 2010 04 12, 18:44)
pora kartų jau buvom susitikę, tai nieko tada neužsiminė keistokai, gal susitikti jam tomis dienomis netinka, nes gi nepaprašysiu leliaus, kad palauktų vakaro šiaip gydytojas tikrai superinis trečiadienį susitinkam, tai reikės smulkiau išsiaiškinti tą "neįgalumą"
ir buut labai malonu jei cia parasytumete
nes ir as zadu su juo tartis
Siaip tai keista, as gimdziau penktadieni (nakti is ketvirtadienio i penktadieni), buvom su gydytoju susitare, tai jokiu bedu del jo atvykimo nebuvo, esam labai patenkinti tiek gydytojo operatyvumu, tiek paciu gimdymu
man atrodo kažką ne taip supratau, nes tai juokingai būtų
QUOTE(barbuska @ 2010 04 12, 22:53)
man atrodo kažką ne taip supratau, nes tai juokingai būtų
Tikrai taip
As galiu ta "neigaluma" paaiskinti balandzio gale jis dalyvaus labai daugelyje seminaru, bus isvykes po dvi-tris dienas, man net grafika rode, bet as optimiste kazkaip galvoju, gal ant tu dienu nepataikysiu O jei ka, sake jam vis tiek skambinti, jis tada koki superini kolega atsius ir tiek, be prieziuros tikrai neliksim