Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(vdapr @ 2010 03 21, 10:27)
Ačiū šiam gydytojui už mano džiaugsmuką  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Skaiciau jusu gimdymo istorija wub.gif cray.gif Sveikinu sulaukus dziaugsmeliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 21, 10:28)
sveikinimai  bigsmile.gif  4u.gif

QUOTE(nattti @ 2010 03 21, 10:31)
Didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Hebe @ 2010 03 21, 12:16)
Skaiciau jusu gimdymo istorija wub.gif  cray.gif Sveikinu sulaukus dziaugsmeliuka 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos sio gydytojo fanes smile.gif
Norejau paklausti jusu, ar susitarus su gydytoju jus pas ji apsilankote dar pries gimdyma?

Gal galite parasyti kiek atsidekojate uz CP, mazdaug...suprantu, kad siuo atveju negaila smile.gif, bet noreciau bent apytiksliai zinoti rolleyes.gif

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 03 23, 10:31)
Sveikos visos sio gydytojo fanes  smile.gif 
Norejau paklausti jusu, ar susitarus su gydytoju jus pas ji apsilankote dar pries gimdyma?

Gal galite parasyti kiek atsidekojate uz CP, mazdaug...suprantu, kad siuo atveju negaila smile.gif, bet noreciau bent apytiksliai zinoti  rolleyes.gif

Aciu!

Na as pries gimdyma apsilankiau, o del CP tai galiu duot ranka nukirst, kad jei nera rimtu indikaciju jam, tai tikrai nedarys, jei siaip CP nori teks kito gyd. pasieskoti, o jei jau tkrai reikes CP daryti, tai manau kaip ir uz paprasta gimdyma kainuotu
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif

Na, kas del CP, tai ne del savo noro reiks daryti verysad.gif ...
Tiesiog noriu, kad sis gyd. darytu blush2.gif

QUOTE(ingusiia @ 2010 03 23, 15:47)
Na as pries gimdyma apsilankiau, o del CP tai galiu duot ranka nukirst, kad jei nera rimtu indikaciju jam, tai tikrai nedarys, jei siaip CP nori teks kito gyd. pasieskoti, o jei jau tkrai reikes CP daryti, tai manau kaip ir uz paprasta gimdyma kainuotu

Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2010 03 23, 09:31)
Sveikos visos sio gydytojo fanes  smile.gif 

Gal galite parasyti kiek atsidekojate uz CP, mazdaug...suprantu, kad siuo atveju negaila smile.gif, bet noreciau bent apytiksliai zinoti  rolleyes.gif

Aciu!

aš apsilankiau kažkur 36 savaitę. po beveik poros savaičių atliko planinį cz.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Imeskite man i az gydytojo telefona.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(eglesys @ 2010 04 01, 17:03)
Sveikos, merginos,

Imeskite man i az gydytojo telefona.
Dekui.

imeciau 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri galetu i az parasyti,kaip tareties su siuo gyd.del gimdymo blush2.gif jau greit ta diena, o as net nezinau nuo ko pradeti su juo sneketi,o jei sesute dar kabinete doh.gif
Atsakyti
Pasiskambinkit jam ir susitarkit del susitikimo, o paskui jau viskas labai naturaliai gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 04 01, 17:52)
sveikos merginos, gal kuri galetu i az parasyti,kaip tareties su siuo gyd.del gimdymo blush2.gif jau greit ta diena, o as net nezinau nuo ko pradeti su juo sneketi,o jei sesute dar kabinete doh.gif

Žinok, aš ant lapuko buvau pasirašiusi sau "kalbą" biggrin.gif : "laba diena, bla bla bla, trukdo nėštukė, nėštumas eina į pabaigą, mano gydytojas ruošiasi atostogauti ir rekomendavo kreiptis į Jus. " Išpyškinau visa tai vos ne vienu atsikvėpimu, o gydytojas ir sako - tai gerai, atvažiuokit popiet šiandien, pasikalbėsim. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 04 01, 17:52)

Na jei pas ji lankaisi, tai nematau problemos ir ner ko sesutes bijoti, kad tariasi del gimdymo visai normalu, vistiek apie pinigus is kart abejoju ar snekesit, taip ir sakyk noreciau pas jus gimdyti, ar galima butu jum skambint gimdymui prasidejus,ir viskas susitarsit 4u.gif
Atsakyti