Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(blondynka @ 2010 03 04, 18:13)
Sveikos, as jau buvau viena karta su siuo gydytoju susitikus, tai labai gera ispudi paliko, kita savaite eisiu pakartotinai. tik iskilo klausimas, sakykim as susitariu su gydytoju del gimdymo ir gimdymas vyksta ne jo budejimo metu, tai jam paskambinu, kad atvyktu. Ar reikia dar papildomai moketi KMUK i kasa? apart kad po to gydytojui atsidekoji? Ir kaip su epiduruo rinkiniu, ar reikia savo turet, ar klinikos duoda ir paskui susimoki uz ji?

i kasas klinikose moekt nereikia..issikvieti gydytoja su kuriu susitarei ir ja atsidekoji..smile.gif o del epiduro..as gimdziau diena, tai ateo anesteziologe daryt epiduro, tai sako kol ems pasiruosim vyras nubegs nupirkt..tai vyras nuleke i tam skyriuje esancia vaistine ir nupirko... o kai nakti buna sako lygtais duoda r pasku reik atpirkt..
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2010 03 04, 18:13)
Sveikos, as jau buvau viena karta su siuo gydytoju susitikus, tai labai gera ispudi paliko, kita savaite eisiu pakartotinai. tik iskilo klausimas, sakykim as susitariu su gydytoju del gimdymo ir gimdymas vyksta ne jo budejimo metu, tai jam paskambinu, kad atvyktu. Ar reikia dar papildomai moketi KMUK i kasa? apart kad po to gydytojui atsidekoji? Ir kaip su epiduruo rinkiniu, ar reikia savo turet, ar klinikos duoda ir paskui susimoki uz ji?

Papildomai i kasa moketi nereikia. Epidiuro rinkinio taip pat nereikia tureti, jei gimdysit diena tai vyras nupirks, o jei nakti - duos klinikos, o kita diena atpirksit.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 03 04, 20:24)
i kasas klinikose moekt nereikia..issikvieti gydytoja su kuriu susitarei ir ja atsidekoji..smile.gif o del epiduro..as gimdziau  diena, tai ateo anesteziologe daryt epiduro, tai sako kol ems pasiruosim vyras nubegs nupirkt..tai vyras nuleke i tam skyriuje esancia vaistine ir nupirko... o kai nakti buna sako lygtais duoda r pasku reik atpirkt..

QUOTE(Forgete @ 2010 03 04, 21:07)
Papildomai i kasa moketi nereikia. Epidiuro rinkinio taip pat nereikia tureti, jei gimdysit diena tai vyras nupirks, o jei nakti - duos klinikos, o kita diena atpirksit.

Labai aciu uz informacija, dabar jau viskas aisku, kas kele nerima drinks_cheers.gif
Atsakyti
sweikos Biržiečio fanės 4u.gif
Gal galėtumėte kuri Biržiečio mob.man į až įmesti,būčiau labai dėkinga,
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2010 03 06, 18:07)
sweikos Biržiečio fanės 4u.gif
Gal galėtumėte kuri Biržiečio mob.man į až įmesti,būčiau labai dėkinga,

Laba mirksiukas.gif jau pasiunciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2010 03 06, 18:15)
Laba mirksiukas.gif  jau pasiunciau biggrin.gif

dėkui visoms atsiuntusioms biggrin.gif operatyviai dirbat 4u.gif
Atsakyti
laba, gal galite ir man i az gyd. Birziecio telefona atsiusti smile.gif labai lauksiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurena @ 2010 03 13, 17:06)
laba, gal galite ir man i az gyd. Birziecio telefona atsiusti smile.gif labai lauksiu, aciu 4u.gif

Atlikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2010 03 13, 17:15)

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū šiam gydytojui už mano džiaugsmuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 21, 10:27)
Ačiū šiam gydytojui už mano džiaugsmuką  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 21, 11:27)