Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(ingridyte @ 2010 02 24, 08:59)
Norint, kad sektu nestuma KMUK ginekologai, reikia prisirasyti KMUK Seimos med. klinikoj. Nesciasias priraso visada.  4u.gif Reiktu eiti ne i seimos klinika, o pas budinti seimos daktara moteru konsultacijoj. Jie kasdien pasikeisdami budi mot. konsultacijoj 22kab. 9-11val. I registratura pries tai eiti nereikia ir registruotis is anksto nereikia. Ten iskart prirasys be jokiu ilgu ceremoniju. O Birzietis tikrai priims.

o, va kaip gudriai thumbup.gif
Birzietis - be abejo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gydytojui Biržiečui ir aš labai dėkinga , už savo stebukliuką 4u.gif man atliko CP . Pasitaikė labai gera komanda. Ketvirtą dieną po CP jau kelevau namo thumbup.gif Ačiū , Ačiū Ačiū šiam gydytojui. ax.gif
Atsakyti
aciu jums visoms, labai labai palengvinot man viska 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,Gydytojo T.Birziecio fanes. Aciu uz suteikta informacija apie si nuostabu gydytoja. Mes sio gydytojo pagalbos deka vasario11d. pasitikome savo suneli wub.gif Patys geriausi ir nuostabiausi prisiminimai is gimdymo. Jei sugalvosim pakviest i pasauli pagranduka , tai kreipsiuos vel i si gydytoja. Visoms gimdancioms sekmes. Esate paciose geriausiose rankose. Beje, klinikomis nenusivyliau. Man visas personalas buvo geras.
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2010 02 24, 17:00)
Sveikos,Gydytojo T.Birziecio fanes. Aciu uz suteikta informacija apie si nuostabu gydytoja. Mes sio gydytojo pagalbos deka vasario11d. pasitikome savo suneli  wub.gif  Patys geriausi ir nuostabiausi prisiminimai is gimdymo. Jei sugalvosim pakviest i pasauli pagranduka , tai kreipsiuos vel i si gydytoja. Visoms gimdancioms sekmes. Esate paciose geriausiose rankose. Beje, klinikomis nenusivyliau. Man visas personalas buvo geras.

sveikinu 4u.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2010 02 24, 17:00)
Sveikos,Gydytojo T.Birziecio fanes. Aciu uz suteikta informacija apie si nuostabu gydytoja. Mes sio gydytojo pagalbos deka vasario11d. pasitikome savo suneli  wub.gif  Patys geriausi ir nuostabiausi prisiminimai is gimdymo. Jei sugalvosim pakviest i pasauli pagranduka , tai kreipsiuos vel i si gydytoja. Visoms gimdancioms sekmes. Esate paciose geriausiose rankose. Beje, klinikomis nenusivyliau. Man visas personalas buvo geras.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2010 02 24, 18:00)

Musu lygiai tokie patys atsiliepimai apie si gydytoja 4u.gif gimdem 1 diena veliau nei jus ir esam lygiai taip pat laimingi, kad butent sis gydytojas mums padejo thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas visoms 4u.gif
Atsakyti
Na va kiek daug naujai iskeptu, laimingu mamyciu wub.gif Visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sakykit, o kaip CP atveju?ar sis gydytojas priima ir toki gimdyma? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 02 27, 22:17)
sakykit, o kaip CP atveju?ar sis gydytojas priima ir toki gimdyma? blush2.gif  ax.gif

taip
Atsakyti
Man sis gydytojas - gydytojo etalonas smile.gif
Atsakyti