Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 02 11, 15:01)
o as negaliu prisijungti prie fanu klubo  biggrin.gif man teko gimdyklon papulti birziecio pamainoje tai as verkdama prasiau akuseres kad gydytojo vyro prie manes neleistu nes as baisiai bijau vyriskos gimines dalyvavimo gimdyme  biggrin.gif ,tai paskui kelis kartus  akusere atejus juokes ir sake kad gydytojas pas mane neis, nebent butu kritine situacija  biggrin.gif sako mums visoms taip juokinga kad tu taip bijai tu vyru kad jokiu budu nieko neleisim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o ka butum dariusi, jei dar ir pas akuseri Laimuti butum papuolusi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 02 11, 08:45)
Tikrai tikrai pritariu thumbup.gif ....galima sakyt tai pats geriausias pavyzdys koks turi but gydytojas 4u.gif

išsitrinkite savo až, netelpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 02 11, 15:01)
o as negaliu prisijungti prie fanu klubo  biggrin.gif man teko gimdyklon papulti birziecio pamainoje tai as verkdama prasiau akuseres kad gydytojo vyro prie manes neleistu nes as baisiai bijau vyriskos gimines dalyvavimo gimdyme  biggrin.gif ,tai paskui kelis kartus  akusere atejus juokes ir sake kad gydytojas pas mane neis, nebent butu kritine situacija  biggrin.gif sako mums visoms taip juokinga kad tu taip bijai tu vyru kad jokiu budu nieko neleisim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot vat butum pasiryzus ir butum suvokus kaip klydai nenoredama...as zinok pradizoj labai panasiai jauciaus...man daktarai ginekologai buvo nenene ir dar karta ne...sakiau gyvenime neisiu...ir taip nutiko, kad del cukru mano gine israse siuntima..sako yra du gydytojai, Birzietis ir Baliutaviciene..sako aps kuri nori pas ta nueik..galvoju jau pas vyra tai as tikrai neisiu schmoll.gif ilindau i kmuk puslapi, ziuriu tas birzietis toks jaunas, galvoju tuo labiau neisiu, o kita gydytoja jau tokia garbaus amziaus...garbaus amziaus gydytojai man ir ne prie sirdies..prisiskaiciau kad visos giria daktareli Birzieti, galvoju nu dzin, baisu bet eisiu pas vyra..ir kaip as dziaugiuos siuo sprendimu..persilauziau ir liuks thumbup.gif kai atejo pirmoji apziura pas gydytoja irgi baisiai neauku buvo, kazkaip baisu buvo..o paskui jau dzin smile.gif, o per gimdyma isviso toks atsipalaidavimas buvo kad jei nebutu buve Birziecio, tai man butu stresas gimdyt, o kadangi jis buvo, tai jokios baimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 02 11, 17:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ot vat butum pasiryzus ir butum suvokus kaip klydai nenoredama...as zinok pradizoj labai panasiai jauciaus...man daktarai ginekologai buvo nenene ir dar karta ne...sakiau gyvenime neisiu...ir taip nutiko, kad del cukru mano gine israse siuntima..sako yra du gydytojai, Birzietis ir Baliutaviciene..sako aps kuri nori pas ta nueik..galvoju jau pas vyra tai as tikrai neisiu  schmoll.gif ilindau i kmuk puslapi, ziuriu tas birzietis toks jaunas, galvoju tuo labiau neisiu, o kita gydytoja jau tokia garbaus amziaus...garbaus amziaus gydytojai man ir ne prie sirdies..prisiskaiciau kad visos giria daktareli Birzieti, galvoju nu dzin, baisu bet eisiu pas vyra..ir kaip as dziaugiuos siuo sprendimu..persilauziau ir liuks  thumbup.gif kai atejo pirmoji apziura pas gydytoja irgi baisiai neauku buvo, kazkaip baisu buvo..o paskui jau dzin smile.gif, o per gimdyma isviso toks atsipalaidavimas buvo kad jei nebutu buve Birziecio, tai man butu stresas gimdyt, o kadangi jis buvo, tai jokios baimes smile.gif

tu mano bendraminte thumbup.gif ax.gif esu tokioj pacioj padety, irgi svarstau pas ka kreiptis, pas ji ar pas ta moteriske, nes bijau vyru giniu blush2.gif doh.gif na bet jei ziuret is profesines puses...sunku apsisiprest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 02 11, 18:04)
tu mano bendraminte thumbup.gif  ax.gif esu tokioj pacioj padety, irgi svarstau pas ka kreiptis, pas ji ar pas ta  moteriske, nes bijau vyru giniu blush2.gif  doh.gif na bet jei ziuret is profesines puses...sunku apsisiprest doh.gif

As galiu pasakyt is savo patirties tik tiek, kad jis 100 kartu geriau ir svelniau apziuri nei gin. moteris, taip kad jums sprest ko norit: gedytis ar malonios apziuros ir siaip konsultacijos su visais paaiskinimais ir patarimais.
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 02 11, 17:04)
tu mano bendraminte thumbup.gif  ax.gif esu tokioj pacioj padety, irgi svarstau pas ka kreiptis, pas ji ar pas ta  moteriske, nes bijau vyru giniu blush2.gif  doh.gif na bet jei ziuret is profesines puses...sunku apsisiprest doh.gif

100% sakau kreipkis i Birzieti smile.gif

QUOTE(just-me @ 2010 02 11, 17:18)
As galiu pasakyt is savo patirties tik tiek, kad jis 100 kartu geriau ir svelniau apziuri nei gin. moteris, taip kad jums sprest ko norit: gedytis ar malonios apziuros ir siaip konsultacijos su visais paaiskinimais ir patarimais.

drinks_cheers.gif tikrai taip...
Atsakyti
QUOTE(just-me @ 2010 02 11, 17:18)

100% pritariu thumbup.gif tik ji rinkciaus 4u.gif as tai i ji ziuriu kaip i gydytoja...ir jis tikrai jautriau svelniau elgiasi o giniu teko patirt visokiu blush2.gif

issitryniau dezute blush2.gif
Atsakyti
nava susiskambinau šiandien, kitą savaitę susitinkam, iš balso tai labai malonus žmogus atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 02 12, 19:28)
nava susiskambinau šiandien, kitą savaitę susitinkam, iš balso tai labai malonus žmogus atrodo smile.gif

kuria diena planuojate... blush2.gif
Atsakyti
Paskaičius jūsų visų mintis norisi pasakyti ir savo nuomonę. Mielosios, būkit drąsios ir nebijokit kreiptis į šį nuostabų žmogų pagalbos. Praėjusių metų rugsėjo mėnesį man teko gimdyti pas šį gydytoją. Likau sužavėta jo darbu, jo atsidavimu savo profesijai. Nežinau kaip būtų pavykę gimdymas pas kitą gydytoją, tačiau šiuo gydytoju pasitikėjimas garantuotas. Manyčiau, kad nei viena moteris - gydytoja nepakeis šio žmogaus. Gimdžiau antrą kartą ir labai labai labai bijojau. Galvojau tik nuvažiavusi gimdyti pasiprašysiu visu galimu nuskausminamųjų, tačiau.... tik šio gydytojo, ir galiu drąsiai sakyti - profesionalo, dėka man nereikėjo jokių jokių nuskausminamųjų. Per gimdymą nesuplyšau. Jau po poros valandų po gimdymo strikinėjau po palatą ir glaudžiau prie širdies mažytį žmogeliuką. Tik pačius geriausius ir gražiausius prisiminimus man paliko šis gimdymas. Aišku, lenkiu galvą prieš gydytoją Biržietį ir prieš visą tą dieną dirbusią komandą. Gaila, nepamenu akušerės pavardės, žinau tik jos vardą - Danguolė. Nuostabi moteris. Linkiu visoms nėštukėms tik pačių gražiausių akimirkų gimdymo metu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 02 11, 18:04)

Na as irgi turejau gestacini diabeta, ir kadangi Birzietis tuo metu kai man reikejo kreiptis i KMUK atostogavo pakliuvau pas Baliutaviciene, na mano nuomone apie ja tai tikrai schmoll.gif nenoriu as cia per daug jos juodint, bet buvau ir aprekta, ir apziuros pas ja schmoll.gif man atrodo kad tokiam amziuje jau i pensija laikas.
Aisku kiekvienam paciam rinktis pas ka kreiptis, bet kai as suzinojau kad vis del to turesiu vaziuot gimdyt i klinikas, tai mane vos isterija neistiko nuo tos minties kad galiu pas ja pakliuti doh.gif gerai kad radau kaip susitarti del gimdymo su gyd. Birzieciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2010 02 18, 01:59)
Na as irgi turejau gestacini diabeta, ir kadangi Birzietis tuo metu kai man reikejo kreiptis i KMUK atostogavo pakliuvau pas Baliutaviciene, na mano nuomone apie ja tai tikrai schmoll.gif nenoriu as cia per daug jos juodint, bet buvau ir aprekta, ir apziuros pas ja schmoll.gif man atrodo kad tokiam amziuje jau i pensija laikas.
Aisku kiekvienam paciam rinktis pas ka kreiptis, bet kai as suzinojau kad vis del to turesiu vaziuot gimdyt i klinikas, tai mane vos isterija neistiko nuo tos minties kad galiu pas ja pakliuti doh.gif gerai kad radau kaip susitarti del gimdymo su gyd. Birzieciu thumbup.gif

as va kai pamaciau jos amziu nete, tai atradau drasos pas ginekologa vyra apsilankt, nes pas senyva moteriske nenorejau schmoll.gif o dabar nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti