QUOTE(Ingusia31 @ 2010 02 11, 15:01)
o as negaliu prisijungti prie fanu klubo
man teko gimdyklon papulti birziecio pamainoje tai as verkdama prasiau akuseres kad gydytojo vyro prie manes neleistu nes as baisiai bijau vyriskos gimines dalyvavimo gimdyme
,tai paskui kelis kartus akusere atejus juokes ir sake kad gydytojas pas mane neis, nebent butu kritine situacija
sako mums visoms taip juokinga kad tu taip bijai tu vyru kad jokiu budu nieko neleisim
ot vat butum pasiryzus ir butum suvokus kaip klydai nenoredama...as zinok pradizoj labai panasiai jauciaus...man daktarai ginekologai buvo nenene ir dar karta ne...sakiau gyvenime neisiu...ir taip nutiko, kad del cukru mano gine israse siuntima..sako yra du gydytojai, Birzietis ir Baliutaviciene..sako aps kuri nori pas ta nueik..galvoju jau pas vyra tai as tikrai neisiu
ilindau i kmuk puslapi, ziuriu tas birzietis toks jaunas, galvoju tuo labiau neisiu, o kita gydytoja jau tokia garbaus amziaus...garbaus amziaus gydytojai man ir ne prie sirdies..prisiskaiciau kad visos giria daktareli Birzieti, galvoju nu dzin, baisu bet eisiu pas vyra..ir kaip as dziaugiuos siuo sprendimu..persilauziau ir liuks
kai atejo pirmoji apziura pas gydytoja irgi baisiai neauku buvo, kazkaip baisu buvo..o paskui jau dzin
, o per gimdyma isviso toks atsipalaidavimas buvo kad jei nebutu buve Birziecio, tai man butu stresas gimdyt, o kadangi jis buvo, tai jokios baimes