Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(dendule @ 2010 01 25, 21:22)
eisim su plakatais prie kmuk kad pvz alga padvigubintu biggrin.gif ar dar koki nors gera dalyka jam isprasyti biggrin.gif biggrin.gif
o jei rimtai galima gi visa psl sukurti sudeti su pas ji gimusiais leliukais blush2.gif ir kaip auga:D

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilita: 30 sausio 2010 - 21:23
sveikos 4u.gif noriu ir as prisijungti prie sio nuostabaus gydytojo faniu klubo bigsmile.gif pries 3 savaites jis padejo ateiti i pasauli mano dukrytei wub.gif labai malonus kaip zmogus profesionalus kaip gydytojas.zodziu tik patys patys geriausi atsiliepimai apie ji smile.gif thumbup.gif dabar visoms savo draugems ir giminaitems rekomenduoju thumbup.gif didziausios jam sekmes !!!!! smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 02 01, 18:19)
sveikos 4u.gif  noriu ir as prisijungti prie sio nuostabaus gydytojo faniu klubo  bigsmile.gif pries 3 savaites jis padejo ateiti i pasauli mano dukrytei wub.gif labai malonus kaip zmogus profesionalus kaip gydytojas.zodziu tik patys patys  geriausi atsiliepimai apie ji  smile.gif  thumbup.gif  dabar visoms savo draugems ir giminaitems rekomenduoju  thumbup.gif  didziausios jam sekmes !!!!! smile.gif  thumbup.gif

Sveika istojus i faniu kluba 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutis mirksiukas.gif
ir mano mazei ateit Birzietis padejo 4u.gif kaip ir visos cia as gyd. suzaveta 4u.gif taip kad irgi noriu jungtis prie faniu klubo biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 01 18, 01:01)
na ar visos gydytojo fanes isigijo "Mamos zurnala" su straipsniu apie gydytoja ?  cool.gif

nu va neturiu to zurnalo verysad.gif kazin dar parduoda g.gif
QUOTE(jurate55 @ 2010 01 18, 19:43)
Ar jūs pas šį gydytoją lankotės visą nėštumą, ar tik tarėtės dėl gimdymo esu 30 sav. ir neapsisprendziu ar Siauliuose gimdyti ar KMUK?

as su juo pirma karta susitikau 38sav susitart del gimdymo
QUOTE(dendule @ 2010 01 25, 21:22)
eisim su plakatais prie kmuk kad pvz alga padvigubintu biggrin.gif ar dar koki nors gera dalyka jam isprasyti biggrin.gif biggrin.gif
o jei rimtai galima gi visa psl sukurti sudeti su pas ji gimusiais leliukais blush2.gif ir kaip auga:D

drinks_cheers.gif saunu butu toks puslapelis biggrin.gif o albumus galima fotki ar kazkur pan. susikurt, nors siaip man rodos nieko tokio ir forume nuotraukas rodyt g.gif

Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2010 02 04, 02:28)

nu va neturiu to zurnalo verysad.gif kazin dar parduoda g.gif

parašykit savo el.paštą - atsiųsiu, skenavau tą straipsnį draugei smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 25, 16:10)
kiek turejau tiek daviau.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 16:27)

Kas antras lapas klausimas apie pinigus.

doh.gif todėl, kad tai aktualiausia mirksiukas.gif
Papildyta:
aš taip pat norėčiau antrą gimdyti pas šį gydytoją, labai tikiuosi, kad pavyks susitarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2010 02 10, 19:36)
drinks_cheers.gif

doh.gif todėl, kad tai aktualiausia mirksiukas.gif
Papildyta:
aš taip pat norėčiau antrą gimdyti pas šį gydytoją, labai tikiuosi, kad pavyks susitarti ax.gif

susitarti tikrai pavyks manau. Bet sitas gydytojas kiek jauciu tikrai ne del "stafkes" dirba ir manau kiek duoda tiek tinka labai nuosirdus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 02 10, 20:48)
susitarti tikrai pavyks manau. Bet sitas gydytojas kiek jauciu tikrai ne del "stafkes" dirba ir manau kiek duoda tiek tinka labai nuosirdus 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 02 10, 20:48)

Pritariu, kad šiam gydytojui tikrai ne pinigai svarbiausia. Esu tikra, kad galima jam ir nieko neduoti, jis visvien kiek galėdamas padės ir profesionaliai atliks savo darbą. Kiek teko bendrauti su medikais, tai T.Biržietis pats nuoširdžiausias gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2010 02 11, 08:42)
Pritariu, kad šiam gydytojui tikrai ne pinigai svarbiausia. Esu tikra, kad galima jam ir nieko neduoti, jis visvien kiek galėdamas padės ir profesionaliai atliks savo darbą. Kiek teko bendrauti su medikais, tai T.Biržietis pats nuoširdžiausias gydytojas  mirksiukas.gif

Tikrai tikrai pritariu thumbup.gif ....galima sakyt tai pats geriausias pavyzdys koks turi but gydytojas 4u.gif
Atsakyti
o as negaliu prisijungti prie fanu klubo biggrin.gif man teko gimdyklon papulti birziecio pamainoje tai as verkdama prasiau akuseres kad gydytojo vyro prie manes neleistu nes as baisiai bijau vyriskos gimines dalyvavimo gimdyme biggrin.gif ,tai paskui kelis kartus akusere atejus juokes ir sake kad gydytojas pas mane neis, nebent butu kritine situacija biggrin.gif sako mums visoms taip juokinga kad tu taip bijai tu vyru kad jokiu budu nieko neleisim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 02 11, 15:01)
o as negaliu prisijungti prie fanu klubo  biggrin.gif man teko gimdyklon papulti birziecio pamainoje tai as verkdama prasiau akuseres kad gydytojo vyro prie manes neleistu nes as baisiai bijau vyriskos gimines dalyvavimo gimdyme  biggrin.gif ,tai paskui kelis kartus  akusere atejus juokes ir sake kad gydytojas pas mane neis, nebent butu kritine situacija  biggrin.gif sako mums visoms taip juokinga kad tu taip bijai tu vyru kad jokiu budu nieko neleisim  lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif
Atsakyti