Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(westute2005 @ 2010 01 26, 15:13)
Malonu kad jums taip pasiseke.
As pasiskaiciusi taipogi supratau, kad viesai niekas neskelbia, bet kai paprasiau kad i AZ parasytu (kas, kiek, kaip) man tik sugebejo pasakyti:  pasiskaityk... Tai ar zmogui senbuviui yra sunku tau asmeniskai parasyti, jeigu nori bendrauti? Jei nesinori i mano klausima atsakyti, tai nieko forume ir nekomentuok, atsiras kas nores padeti, pabendrauti. Cia ne esme pasiskelbti kiek mokejau ar zinau gyd. tel,cia tik zmogiskumas padeti kitam. Deja kitur panos tiesiai sviesiai pasako kiek kainavo gimdymas ir nereikia sakyti , kad tai negrazu. Juk zinome, kad siais laikas viskas kainuoja, o gydytojui saldainiais niekas neatsiskaitineja. Beje, pridursiu, jog dar ne viena naujai prisijungusi uzduos tokius pat klausimus ir zmogaus del to nereikia sudirbti

o tu prasei tos merginos kad pasakytu i az JAI PARASYDAMA I ASMENINE ZINUTE? ar tieisog temoj paprasei?
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 01 26, 17:32)
o tu prasei tos merginos kad pasakytu i az JAI PARASYDAMA I ASMENINE ZINUTE? ar tieisog temoj paprasei?

As apskritai temoje paprasiau, kad kas jau susidure, man i az parasytu. Tai ji te sugebejo i mano uzklausima ir dar pastarajai paneles, tai atsakyti, del to mane ir ispravokavo, kad zmogui yra sunku parasyti tiesiog i az, o geriau savo nuomone komentuoti atviroje temoje, neatveriant jam placiau dominancios informacijos. Nenori nebendrauk, niekas uz liezuvio netempia...Vienu zodziu tai jau ne esme, nenueikim i lankas. Galima pakalbeti ir geresnem temom, kurios cia vyrauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westute2005 @ 2009 12 10, 14:47)
Sveikutes ar galite parasyti i az kiek kainuoja gimdymas pas ji?

Westute tu klausei ne kiek mokejom, o kiek kainuoja. tai yra du skirtingi klausimai, kainos nera ir niekada nebus. kiek kas gali, kaip kam atrodo tas tiek ir duoda. Ar kas pasikeis jei parasysiu kad daviau 10 000? Ar butinai ir tu turesi tiek pat duot? O jei neturesi eisi ieskot kur pigiau? Kai man reikejo suzinot apytikslia kaina as taip pat rasiau paskutinem pagimdziusiom i az ir is visu gavau informacija. Jeigu man kas paraso az, as taip pat atsakau.

beje, ar tik nebusim kaimynes ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 26, 18:05)
Westute tu klausei ne kiek mokejom, o kiek kainuoja. tai yra du skirtingi klausimai, kainos nera ir niekada nebus. kiek kas gali, kaip kam atrodo tas tiek ir duoda. Ar kas pasikeis jei parasysiu kad daviau 10 000? Ar butinai ir tu turesi tiek pat duot? O jei neturesi eisi ieskot kur pigiau? Kai man reikejo suzinot apytikslia kaina as taip pat rasiau paskutinem pagimdziusiom i az ir is visu gavau informacija. Jeigu man kas paraso az, as taip pat atsakau.

beje, ar tik nebusim kaimynes ? smile.gif

Bet ar yra didelis skirtumas is kurios puses paklausiau? smile.gif Vistiek suprantam apie ka kalba eina... biggrin.gif

Zmogus gaves atsakyma gali orientuotis situacijoje. Pati paminejai, kad taipogi klausinejai, tai as ir neisimtis... Nu bet gal nesipykstam mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal prie kitu gydytoju forume ir pasisako panos kaina, nes patys gydytojai tokia deklaruoja. Zinau ne viena, kurios paklausi ir pasakys, kad pas mane susitarti kainuoja tiek ir tiek. Tad tikraii pas si gydytoja taip vadinamos "stavkes" nera.
Kadangi lankausi cia kasdien, tai tikrai kartais uzknisa kasdien tie patys klausimai... Westute, jei vis dar negavai reikiamos info, parasyk az man ir sia tema ppabaigiam draugiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westute2005 @ 2010 01 26, 15:53)
As apskritai temoje paprasiau, kad kas jau susidure, man i az parasytu. Tai ji te sugebejo i mano uzklausima ir dar pastarajai paneles, tai atsakyti, del to mane ir ispravokavo, kad zmogui yra sunku parasyti tiesiog i az, o geriau savo nuomone komentuoti atviroje temoje, neatveriant jam placiau dominancios informacijos. Nenori nebendrauk, niekas uz liezuvio netempia...Vienu zodziu tai jau ne esme, nenueikim i lankas. Galima pakalbeti ir geresnem temom, kurios cia vyrauja  smile.gif

o tai kaip tu dabar isivaizduoji, paklausei toki klausima ir visos kurios gimde tau az raso? prabanga sakyciau...paciai reik info, tai va pati parasai az vienai panelei, kitai ir susizinai, o ne piktintis kad kazas tau neparase ir primine tai kas etiska ir priimtina daugeliui.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2010 01 26, 23:50)
Gal prie kitu gydytoju forume ir pasisako panos kaina, nes patys gydytojai tokia deklaruoja. Zinau ne viena, kurios paklausi ir pasakys, kad pas mane susitarti kainuoja tiek ir tiek. Tad tikraii pas si gydytoja taip vadinamos "stavkes" nera.
Kadangi lankausi cia kasdien, tai tikrai kartais uzknisa kasdien tie patys klausimai... Westute, jei vis dar negavai reikiamos info, parasyk az man ir sia tema ppabaigiam draugiskai  4u.gif

Aciu, bet jau viskas posfaktum biggrin.gif
Reikaliukai susije su gimdymu jau ispresti, as del saves visai nesijaudinu, tik bandau isigilinti i tas paneles kurios pirma karta cia i foruma "ilenda" pasiskaityti ir nezino vadinamu senbuviu "taisykliu", kitaip sakant nusistovejusios tvarkos, va cia ta problema.
Na ka su viena temos dalyve lyg ir apsprendem detales, ane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westute2005 @ 2010 01 27, 09:41)
Reikaliukai susije su gimdymu jau ispresti, as del saves visai nesijaudinu, tik bandau isigilinti i tas paneles kurios pirma karta cia i foruma "ilenda" pasiskaityti ir nezino vadinamu senbuviu "taisykliu", kitaip sakant nusistovejusios tvarkos, va cia ta problema.
"
senbuviu taisykliu doh.gif nezino ELEMENTARIOS ETIKOS ir PAGARBOS.
apskritai, perskaicius visa tema, turetu susidaryt vaizdas, kokia yra ta "nusistovejus tvarka".
na o jei tom "naujokem" temoje neaisku, tai reiktu pirmoj zinutej viska ("tvarka" ta prasme) paskelbt maybe ? g.gif nors iki temos galo garantuotai bus pamirshta irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2010 01 27, 11:58)
"
senbuviu taisykliu doh.gif nezino ELEMENTARIOS ETIKOS ir PAGARBOS.
apskritai, perskaicius visa tema, turetu susidaryt vaizdas, kokia yra ta "nusistovejus tvarka".
na o jei tom "naujokem" temoje neaisku, tai reiktu pirmoj zinutej viska ("tvarka" ta prasme) paskelbt maybe ? g.gif nors iki temos galo garantuotai bus pamirshta irnesakyk.gif

Tai as bet kada galiu koreguoti pirma zinute.... siulikit ir as idesiu info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2010 01 27, 15:57)
Tai as bet kada galiu koreguoti pirma zinute.... siulikit ir as idesiu info mirksiukas.gif

patikėk, reta kuri paskaitys pirmą puslapį smile.gif . atsivers paskutinį ir iš karto su klausimu - kiek doh.gif

kažkaip man pirmoj temoj viskas gražiau buvo... daug postų apie tai, koks mielas, dėmesingas, profesionalus gydytojas, kaip skambinta, kaip bendrauta, kokios pagalbos sulaukta, o dabar viskas labai sumaterialėję...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 27, 18:56)
patikėk, reta kuri paskaitys pirmą puslapį  smile.gif . atsivers paskutinį ir iš karto su klausimu - kiek  doh.gif

kažkaip man pirmoj temoj viskas gražiau buvo... daug postų apie tai, koks mielas, dėmesingas, profesionalus gydytojas, kaip skambinta, kaip bendrauta, kokios pagalbos sulaukta, o dabar viskas labai sumaterialėję...

drinks_cheers.gif ir siaip turiu pastebeti, kad labai jau nuo temos nukrypom, gal geriau gryztam prie gydytojo fan klubo klausimo thumbup.gif zymiai mieliau manau apie tai kalbeti ir arciau temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2010 01 27, 15:57)

Tai manyciau, kad reiktu kazka tokio parasyt (prasom pataisyt, kad tiktu temos pradziai blush2.gif ):

QUOTE(wowerike @ 2010 01 25, 19:22)
Visos, užsukusios čia su tikslu sužinoti telefono numerėlį ar kitą reikalą - turėtų elgtis štai kaip: pasirinkt patinkančią narę ir parašyt jai AŽ su dominančiais klausimais. Manau, kad visos mielai atsakys, ar ne ? Jei tik žinos...
Atsakyti