Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(jurate55 @ 2010 01 18, 18:43)
Ar jūs pas šį gydytoją lankotės visą nėštumą, ar tik tarėtės dėl gimdymo esu 30 sav. ir neapsisprendziu ar Siauliuose gimdyti ar KMUK?

aš apsilankiau tik nėštumo pabaigoje, sutarėm dėl operacijos datos.
Atsakyti
QUOTE(jurate55 @ 2010 01 18, 19:43)
Ar jūs pas šį gydytoją lankotės visą nėštumą, ar tik tarėtės dėl gimdymo esu 30 sav. ir neapsisprendziu ar Siauliuose gimdyti ar KMUK?

As lankausi visa laika, nes gyvenu Kaune ir man patogu lankytis KMUK.
Kas ne kaunietes, ko gero patogiau sekti nestuma savo mieste.
O gimdyti, kur nuspresite.
Atsakyti
Ar reikia KMUK mokėti į ligonių kasas už iškvietimą gimdymo metu ar tik gydytojui duodate?
Būkit geros parašykit į AŽ kiek davėt pinigėlių susitarę cezario ar gimdymo metu , ir kaip atsiskaitot po to kiekvieno vizito metu .
Aciū už atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate55: 20 sausio 2010 - 19:14
QUOTE(jurate55 @ 2010 01 20, 19:11)
Ar reikia KMUK mokėti į ligonių kasas už iškvietimą gimdymo metu ar tik gydytojui duodate?
Būkit geros parašykit į AŽ kiek davėt pinigėlių susitarę cezario ar gimdymo metu , ir kaip atsiskaitot po to kiekvieno vizito metu .
Aciū už atsakymus.

paskaitykit tema, sie klausimai jau ne viena karta aptarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2010 01 12, 21:57)
Ir mes vasario 16 d. pas Birzieti. Nu gal nesusigrusim visos vienu metu  tongue.gif

Sveikutes!

Mes taip pat vasario ~ vasario 17d. gimdom pas Birzieti smile.gif pasirodo populiarus jis bus tuo metu biggrin.gif bet cia normalu, kai toks nuostabus gydytojas thumbup.gif , tai ir nekeista kodel tiek norinciu gimdyt pas ji..
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Brukstelkit ir man kuri T. Birziecio tel. Nr. i AZ, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 20, 21:16)
paskaitykit tema, sie klausimai jau ne viena karta aptarti  4u.gif

Su savo tokiais pasisakymais mane tai nervina, arba sakai arba ne, ir nereikia zinoves vaizduoti, o paskui slapukauti. As asmeniskai 600 daviau, nes forgete man ir pasake pasiskaityti, o ziurejau visa temele ir niekur neradau kiek kas dave. Beje, kiek kas gali, tiek ir duoda.
Atsakyti
QUOTE(westute2005 @ 2010 01 25, 16:07)
Su savo tokiais pasisakymais mane tai nervina, arba sakai arba ne, ir nereikia zinoves vaizduoti, o paskui slapukauti. As asmeniskai 600 daviau, nes forgete man ir pasake pasiskaityti, o ziurejau visa temele ir niekur neradau kiek kas dave. Beje, kiek kas gali, tiek ir duoda.

drinks_cheers.gif Jeigu nepatingi parasyti tokia replika mazdaug pasiskaityk auksciau tai manau nereiktu patingeti ir mandagiai zmogui atsakyti ko klausia smile.gif arba jau tada geriau isvis patylek.
As mokejau 500lt 4u.gif kiek turejau tiek daviau.
Birziecio numeris irgi manau ne paslaptis galima forume parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 25, 16:10)
Birziecio numeris irgi manau ne paslaptis galima forume parasyti smile.gif

As manyciau, kad toki kaip mobilaus telefono numeri galima ir per AZ susizonoti.,.. nemanau, kad jis labai jau liktu patenkintas kad jis cia taip butu parasytas...
Atsakyti
QUOTE(westute2005 @ 2010 01 25, 16:07)

tai aisku, kad neradot, nes niekas niekada neraso. Simta kartu rasyta, kad kiekviena kiek gali tiek duoda, nera nustatyto tarifo. Negi jus butinai turit duot kiek Onute, Maryte ar dar kokia kita gimdyve. Gal pas jus pinigine vertinimu skale visai kita tai ir duodat pagal save.

Telefono numeris taip pat buvo paminetas.

Vietoj to kad pasiskaitinet tema, tai ateina ir klausia ta pati per ta pati. Tik pries pora lapu atsakyta apie mokejima i kasas ir vel tas pats klausimas. Kas antras lapas klausimas apie pinigus.

Visur yra etikos ribos, tokie dalykai aptarinejami asmeniskai, o ne viesai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 16:27)
tai aisku, kad neradot, nes niekas niekada neraso. Simta kartu rasyta, kad kiekviena kiek gali tiek duoda, nera nustatyto tarifo. Negi jus butinai turit duot kiek Onute, Maryte ar dar kokia kita gimdyve. Gal pas jus pinigine vertinimu skale visai kita tai ir duodat pagal save.

Telefono numeris  taip pat buvo paminetas.

Vietoj to kad pasiskaitinet tema, tai ateina ir klausia ta pati per ta pati. Tik pries pora lapu atsakyta apie mokejima i kasas ir vel tas pats klausimas. Kas antras lapas klausimas apie pinigus.

pritariu...labai neetiska cia garsiai kalbeti kiek mokejo kazkas..teisingai sako forgete, uztat temoj niekas ir nesako, nes tieiosg negrazu gydytojo atzvilgiu..telefona irgi galima susizinot,o garsiai skelbt ir kazkaip negrazu...vis tik tai asmeninis numeris ir nesvarbu, kad ji daug kas zino, viesai jo skelbt nereiketu...as nieada tokioje temoje nepasakyciau garsiai kiek mokejau ir kokiu telefonu skambinau..i az visada atsakysiu, bet tik ne viesai..vis tik etika siokia tokia turet but...taip elgiuos tik is didziules pagarbos siam gydytojui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 18, 00:01)
na ar visos gydytojo fanes isigijo "Mamos zurnala" su straipsniu apie gydytoja ?  cool.gif

pioneer.gif kaip tikra fane nulekiau siandien cia paskaicius, kad toks straipsnis egzistuoja, ir isigijau maximoj blush2.gif gal steigiam fankluba?

QUOTE(Viktorija9 @ 2010 01 18, 01:31)
As nenusipirkau  ax.gif ,dekui,kad parasei,butinai rytoj nusipirksiu smile.gif .O gal,kuri nors emeila gydytojo zinot,jei zinot parasykit i az,is anksto dekui smile.gif .

jei kas zinot, gal galit ir man i az emaila 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 18, 10:52)
O nėra gydytojo  e-meilo klinikų internetiniame puslapyje?  g.gif

kmuk puslapyje tai ten is viso sunku ka nors rasti. bet galima numanyt, kad yra bendra adresu struktura mastau.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 01 25, 16:27)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nei sumos, nei telefonas, nei joki kontaktai VIESHAI neetiska, mano nuomone ax.gif

Todėl visos, užsukusios čia su tikslu sužinoti telefono numerėlį ar kitą reikalą - turėtų elgtis štai kaip: pasirinkt patinkančią narę ir parašyt jai AŽ su dominančiais klausimais. Manau, kad visos mielai atsakys, ar ne ? Jei tik žinos...
Atsakyti