man šis gydytojas labai patiko gaila, kad gimdyt teko rugpjūtį, kai jis atostogavo.. bet užtai rekomendavo savo kolegą, susitarė dėl mūsų nuo a iki z. žodžiu, patenkinta juo esu. ir šiaip malonus, humoro jausmą turi, švelnus, atidus. kaip aš sakiau ir tikrai sakysiu visada - auksas, o ne gydytojas
jei kada planuosim antrą vaikelį, mėginsim ne vasarą gimdyt nes ir lankytis, ir gimdyt norėčiau tik pas Biržietį.
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 11, 21:29)
Oiii, patinka man šio gydytojo jumoro jausmas.
QUOTE(dendule @ 2010 01 12, 08:35)
super daktariukas issivaizduoju ji taip kalbanti
nu jo tas jumoro jausmas puikiai veike kai gimdziau..dar mano vyras toks su humoreliu, tai ir abieju pusiu man ten bajeriai vieni buvo:) su tais forumais tai man laba patiko, kai taip pasake, as tik zagt, galvoju normaliia, pasiskaito o kai paake kad antra gimdyma man neduos epiduro, akusere nusijuoke, sako "gydytojau, nesakykit sitaip, paskui neatvaziuos ji pas jus"..tada TB nusijuoke ir sako :"nu kazin kur jau desis, kad neatvaziuos pas amne "
QUOTE(katyte* @ 2010 01 12, 09:53)
man šis gydytojas labai patiko gaila, kad gimdyt teko rugpjūtį, kai jis atostogavo..
O aš kaip tik išlaukiau iki baigsis jo atostogos .
QUOTE(ingridyte @ 2010 01 12, 10:20)
Vasario menesi... negirdeau, kad jo nebutu. Nebuvo praeita savaite, o dabar gal jau bus... Del telefono siulyciau paskambinti i registratura ir paklausti 4 kabineto tel. nr., i kabineta paskambinti treciadieni 14-17val. tada tikrai pataikysi darbo metu. Man visada baisu skambinti gydytojams i asmeninius telefonus, kad nepataikyciau ne laiku, pvz. kai po naktinio budejimo gydytojas diena miega, arba yra isvykes, arba skaito paskaita. Na, pati supranti. Sekmes. Viska tikrai susitarsi ir viskas bus puiku.
Aciu uz atsakyma
QUOTE(elfyte @ 2010 01 11, 15:20)
Sveikos,mamytes. Gal ir man galetumete parasyti i AZ sio gydytojo kontaktini telefona. Noreciau tartis del gimdymo pas ji. Gal kuri zinote, ar nesiruosia daktaras vasario menesi atostogaut? Buciau dekinga uz bet kokia informacija.
Vasari neturetu jis atostogaut,man termina jis paskaiciavo vasario 14d. Tai nieko nesake,kad negales priimti gimdymo telefoniuka parsysiu i AZ,jai jis negali kalbeti jis ir nekelia,bet po to pamajakina,ir tada jam visada perskambinu,ir jis pats sako geriau jam skambinti i asmen.nm.
Beja sausio 18,19 d. zinau,kad jis i semunara vaziuos,bet LT.
QUOTE(nattti @ 2010 01 12, 17:11)
Vasari neturetu jis atostogaut,man termina jis paskaiciavo vasario 14d. Tai nieko nesake,kad negales priimti gimdymo telefoniuka parsysiu i AZ,jai jis negali kalbeti jis ir nekelia,bet po to pamajakina,ir tada jam visada perskambinu,ir jis pats sako geriau jam skambinti i asmen.nm.
Labai aciu
Beja,musu abeji vaikiukai labai jau vienodo amziaus manau, kad susitiksim
QUOTE(elfyte @ 2010 01 12, 19:55)
Labai aciu
Ir mes vasario 16 d. pas Birzieti. Nu gal nesusigrusim visos vienu metu
QUOTE(ingridyte @ 2010 01 12, 09:20)
Vasario menesi... negirdeau, kad jo nebutu. Nebuvo praeita savaite, o dabar gal jau bus... Del telefono siulyciau paskambinti i registratura ir paklausti 4 kabineto tel. nr., i kabineta paskambinti treciadieni 14-17val. tada tikrai pataikysi darbo metu. Man visada baisu skambinti gydytojams i asmeninius telefonus, kad nepataikyciau ne laiku, pvz. kai po naktinio budejimo gydytojas diena miega, arba yra isvykes, arba skaito paskaita. Na, pati supranti. Sekmes. Viska tikrai susitarsi ir viskas bus puiku.
Tiesiog zinau kad jis visad budi nuo pirmadienio ryto iki antradienio ryto tada antradienio diena miega greiciausiai. Man buvo problemu ir tada bandziau antradieni apie 4 skambinti nekele nes tikriausiai ilsejosi naturalu parasiau sms ir veliau perskambino nuramino ir viska paaiskino.
Na as gimdyti tureciau liepos pradzioje...tikiuos nesigaus kad bus jo atostogos na jei bus zinau kad perduos i pacias geriausias rankas....
QUOTE(dendule @ 2010 01 13, 10:34)
Tiesiog zinau kad jis visad budi nuo pirmadienio ryto iki antradienio ryto tada antradienio diena miega greiciausiai. Man buvo problemu ir tada bandziau antradieni apie 4 skambinti nekele nes tikriausiai ilsejosi naturalu parasiau sms ir veliau perskambino nuramino ir viska paaiskino.
Na as gimdyti tureciau liepos pradzioje...tikiuos nesigaus kad bus jo atostogos na jei bus zinau kad perduos i pacias geriausias rankas....
O man gimdyti geguzes antroj pusej, irgi meldziuosi, kad daktaras neatostogautu ar nebutu kur isvykes. O siaip visada laukiu vizitu pas ji - einu kaip i svente. Vyresnes kartos moterys neisivaizduoja, kad galima eiti pas ginekologa pakyletos nuotaikos, o iseiti dar labiau pakyletos.
Kai papasakoja savo nestumo ir gimdymo istorijas ~30 metu atgal - baisu klausyti, kaip nesciasias engdavo, izeidinedavo, su jomis nesiskaitydavo, kokios buvo gimdymo salygos. Eidamos pas ginekologa vos neverkdavo. Na, o siais laikais viskas labai smarkiai pasikeite i gera. Belieka tik pasidziaugti.
Merginos,gal kas neseniai gimde.Kaip ten del tu mokejimu i ligoniu kasas,kai Birzietis atvaziuoja priimti gimdyma,ne savo darbo metu? Nes kur tema apie Mazylio klinika,raso,kad mokama i lk, jai daktaras atvaziuoja ne savo darbo metu,tai kazkaip pasimeciau,as jau geriau sumokesiu paciam Birzieciui,nei i tas LK, nes kiek merginos rase,tai i LK reikia moketi apie 600lt, o jai dar paciam daktarui atsidekot,tai jau susidaro suma
QUOTE(nattti @ 2010 01 14, 17:05)
Merginos,gal kas neseniai gimde.Kaip ten del tu mokejimu i ligoniu kasas,kai Birzietis atvaziuoja priimti gimdyma,ne savo darbo metu? Nes kur tema apie Mazylio klinika,raso,kad mokama i lk, jai daktaras atvaziuoja ne savo darbo metu,tai kazkaip pasimeciau,as jau geriau sumokesiu paciam Birzieciui,nei i tas LK, nes kiek merginos rase,tai i LK reikia moketi apie 600lt, o jai dar paciam daktarui atsidekot,tai jau susidaro suma
nereikes moket nieko i kasa
Mergaitės, gal galėtumėt kuri mestelt į AŽ Biržiečio kontaktinį telefoną? Ir kiek apytiksliai reikėtų atsidėkoti už konsultaciją. Dėkui.