Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

Sveikos 4u.gif

būkit geros įmeskit į AŽ kiek davėt pinigėlių susitrę cezario ar gimdymo metu , ir kaip atsiskaitot po to kiekvieno vizito metų ar pabaigoj labai būčiau dėkinga.
kažkaip nesinori , kad būtų permažai....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 06, 21:36)
mane prižiūrėjo jis. ateidavo kiekvieną dieną, kartais net po kelis kartus.

Kaip ir priklauso priziuri palatos gydytoja, bet jei T. Brzietis priiminejo gimdyma, jis toliau seka ligonineje jauna mamyte. Palatos gydytoja negali nepriziureti tai - jos darbas.
As jau daug kam rekomendavau si gydytoja, visos labai gyre. Dabar pati ruosiuosi gimdyti ir nesvarstau kitu variantu - ti ji. Su vyru sedejome, laukeme kol priims, vyrui sakau: zinai, jis man panasus i kuniga, tokio gero veido, su visais malonus, moka prieiti prie kiekvieno zmogaus ir ji prakalbinti. Zaviuosi tokiais zmonemis, ju taip mazai.
Papildyta:
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2010 01 07, 18:33)
Sveikos  4u.gif

būkit geros įmeskit į AŽ kiek  davėt pinigėlių susitrę cezario ar gimdymo  metu , ir kaip atsiskaitot po to kiekvieno vizito metų  ar pabaigoj  labai būčiau dėkinga.
kažkaip nesinori , kad būtų permažai....

Niu atsilyginti uz kiekviena vizita tikrai nereikia, maximum 2-3 kartus per visa nestuma, o paskui po gimdymo. Kiek kas duoda nezinau.
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 01 07, 17:38)
Kaip ir priklauso priziuri palatos gydytoja, bet jei T. Brzietis priiminejo gimdyma, jis toliau seka ligonineje jauna mamyte. Palatos gydytoja negali nepriziureti tai - jos darbas.

po pirmo ir antro cezario prižiūrėdavo operavęs gydytojas ir palatos gydytojja, o paskutinįkat prižiūrėjo tik gyd. Biržietis, palatos gydytojos nemačiau. vat palatos akušerė tai ateidavo, kasdien, patardavo, labai miela pasitaikė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 07, 19:13)
po pirmo ir antro cezario prižiūrėdavo operavęs gydytojas ir palatos gydytojja, o paskutinįkat prižiūrėjo tik gyd. Biržietis, palatos gydytojos nemačiau. vat palatos akušerė tai ateidavo, kasdien, patardavo, labai miela pasitaikė  thumbup.gif .

Gal tavo palatos gyd. ir buvo T. Birzietis, todel jokia kita nesilanke? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 01 08, 13:37)
Gal tavo palatos gyd. ir buvo T. Birzietis, todel jokia kita nesilanke?  mirksiukas.gif

Bet palatos kaimynės jis nežiūrėjo smile.gif . Iš vis - jokia gydytoja nežiūrėjo nei manęs, nei lovos kaimynės - tik akušerė.
Atsakyti
Sveikos,mamytes. Gal ir man galetumete parasyti i AZ sio gydytojo kontaktini telefona. Noreciau tartis del gimdymo pas ji. Gal kuri zinote, ar nesiruosia daktaras vasario menesi atostogaut? Buciau dekinga uz bet kokia informacija.
Atsakyti
Sveikutes, as irgi tarsuosi su siuo gydytoju, tik norejau paklausti koks jo poziuris i epidura? nes be vaistuku nenoriu bandyti blush2.gif Klausiu, nes kartais gydytojai buna uz visiska naturaluma ir kad ir prasai, nedaro epiduro
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2010 01 11, 15:58)
Sveikutes, as irgi tarsuosi su siuo gydytoju, tik norejau paklausti koks jo poziuris i epidura? nes be vaistuku nenoriu bandyti  blush2.gif  Klausiu, nes kartais gydytojai buna uz visiska naturaluma ir kad ir prasai, nedaro epiduro

Manau kad jei matys kad tikrai reikia epiduro tai ir pasiulys... gi be reikalo dabar nieks nekankina.... 4u.gif
Atsakyti
pakartosiu zodziyus taip kaip TB sake man per mano gimdyma..beje gimdziau su epiduru..sake taip: nors forumai raso kad as neleidziu epiduro grieztai, bt istikro leidziu pagal situacija. pats gydytojas sake, jei matau kad tikrai jo nereik ir bus be reikalo suleistas, nespes suveikt ir t.t. tada pasakau kad ne, jokiu epiduru, jei matau kad tikrai sunku bus ir nereik vaidint didvyres, tada geriau aupyt jegas ir siulau epidura, net jei mama buna nusistacius pries ji...mano atveju gydytojas pasake: puse ant puses...manau ad galetum be apiduro istvert, bet jei jauti kad tikrai negalesi, tada leidziu.. mirksiukas.gif zodziu susileidau epidura, gyvenimas prasviesejo..bet dabar realiai pagalvoju kad gydytojas teisus buvo, manau buciau be epiduro istverus.. reikejo gal tik pasivaikscit, o ne gulet biggrin.gif bet sake antra vaika kai atvaziuosiu pas ji gimdyti tai joio epiduro man neduos lotuliukas.gif paziuresim... biggrin.gif
taip kad vienu zodziu, viskas pagal sitaucija, jei reikes, tai bus ir epiduras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 01 11, 19:53)
pakartosiu zodziyus taip kaip TB sake man per mano gimdyma..beje gimdziau su epiduru..sake taip: nors forumai raso kad as neleidziu epiduro grieztai, bt istikro leidziu pagal situacija. pats gydytojas sake, jei matau kad tikrai jo nereik ir bus be reikalo suleistas, nespes suveikt ir t.t. tada pasakau kad ne, jokiu epiduru, jei matau kad tikrai sunku bus ir nereik vaidint didvyres, tada geriau prasviesejo..bet dabar realiai pagalvoju kad gydytojas teisus buvo, manau buciau be epiduro istverus.. reikejo gal tik pasivaikscit, o ne gulet  biggrin.gif bet sake antra vaika kai atvaziuosiu pas ji gimdyti tai joio epiduro man neduos  lotuliukas.gif paziuresim... biggrin.gif
  taip kad vienu zodziu, viskas pagal sitaucija, jei reikes, tai bus ir epiduras smile.gif

Oiii, patinka man šio gydytojo jumoro jausmas. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 11, 21:29)
Oiii, patinka man šio gydytojo jumoro jausmas.  thumbup.gif  wub.gif

super daktariukas issivaizduoju ji taip kalbanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2010 01 11, 15:20)
Sveikos,mamytes. Gal ir man galetumete parasyti i AZ sio gydytojo kontaktini telefona. Noreciau tartis del gimdymo pas ji. Gal kuri zinote, ar nesiruosia daktaras vasario menesi atostogaut? Buciau dekinga uz bet kokia informacija.

Vasario menesi... negirdeau, kad jo nebutu. Nebuvo praeita savaite, o dabar gal jau bus... Del telefono siulyciau paskambinti i registratura ir paklausti 4 kabineto tel. nr., i kabineta paskambinti treciadieni 14-17val. tada tikrai pataikysi darbo metu. Man visada baisu skambinti gydytojams i asmeninius telefonus, kad nepataikyciau ne laiku, pvz. kai po naktinio budejimo gydytojas diena miega, arba yra isvykes, arba skaito paskaita. Na, pati supranti. Sekmes. 4u.gif Viska tikrai susitarsi ir viskas bus puiku. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridyte: 12 sausio 2010 - 09:21