Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(nattti @ 2009 12 16, 18:14)
As manau jums reiketu pakalbeti su daktaru,viska paaiskinti kodel jus nusiteikusi tik CP,as pirma pagimdziau su CP.Antra leliuka man patare gimdyti pas ji,kai atvaziavau pas daktara,apie viska pakalbejom,as jam papasakojau kaip kas,man aisku patare sulaukti kai prasides pats gimdymas naturaliai,nes tai yra daug geriau paciam leliukui,o ten jau bus matyt kaip viskas eina,nors pasake,jai jus nusiteikusi tik operacijai,galima bus paskirti data. Nors po pokalbio su jo,as  pasirizusi sulaukti gimdymo,ir bandyti gimdyti naturaliai,jai tik pavyks smile.gif
Pries pokalbi su jo,buvau nusiteikusi tik CP,kaip ir jus smile.gif

saunuole 4u.gif
Atsakyti
Na man pirmas CP buvo ekstrinis... ne pas si gydytoja... antras ir ne... O va trecia musu issvajota vaikiuka noreciau jau lyg ir pati gimdyti... bet deja sisyk neturiu jokios galimybes.... Vat tau ir norai... Smagu tik tiek kad sisyk jei nieks nepamaisys draugausim siuo daktariuku per CP...
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2009 12 16, 14:23)
Na nuliūdinote mane tokiais atsakymais, nejau teks keisti tokį nuostabų gydytoją g.gif

As taip pat labai bijojau nes niekaip nepavyko susitarti su siuo daktaru del CP doh.gif ,bet jau gimdimo metu jauciausi pakliuvusi i labai geras rankas,gimdimo eigoj nutare atlikti CP nes leliuko galvyte buvo aukstai issistacius,jei matys kad jus nepagimdysite pati tai jusu tikrai nekankins,vien del to neverta keisti daktaro 4u.gif ,visgi naturaliai gimdant pilvukas nebus pjautas,ir pasveiksite greiciau 4u.gif
Atsakyti
Begalo džiugu girdėti vien nuostabius atsiliepimus apie gydytoją su kuriuo ir mane likimas buvo suvedęs. Pirmą kartą susidūriau prieš dešimt metų tuomet jis buvo mano palatos gydytojas-rezidentas. Gydytojas elgėsi nuostabiai nors ir iš anksto neturėjau jokios info apie jį. Deja pirmas gimdymas įvyko ne pagal planą :-)) tuomet kai buvo savaitgalis ir gydytojo nebuvo.Budėjusi gydytoja padarė nemažai klaidų, todėl patekau į reanimacinį skyrių, po savaitgalio atėjo gydytojų komanda ir nusprendė nedelsiant atlikti pjūvį, kadangi galėjau neišgyventi. Vaikiukui buvo tik 32savaitės. Nors vėliau jau buvau kituose skyriuose, vaikiukas reanimaciniam, Tomas kasdien lankydavo mane ir mano dukrelę, kasdien atnešdavo žinių iš gydytojų.
Antrą kartą gimdžiau tik po šešerių metų, labai jaudinausi jog nepasikartotų kas nors panašaus į pirmąjį kartą. Todėl vėl ieškojau Tomo nors ir toliau apie jį nieko nebuvau pasidomėjusi. Tik dabar skaitau ir negaliu patikėti jog visos galvoja taip kaip ir aš.
Antras gimdymas praėjo pagal planą, ramiai jo sulaikiau, tiesa gimdyti pačiai ir toliau neleido kardiologai, tad Tomas leido pasirinkti pačiai datą kada norėčiau jog būtų atlikta operacija. Viskas praėjo sklandžiai esu laiminga mama tik šio gydytojo dėka. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2009 12 09, 21:40)
Merginos tikrai negazdinkit,as siaip turiu neuzilgo jam pasirodyti,siaip buvau pries menesi,tai net nebuvo uzsimines,kad jis gali kazkur pereiti,manau taip greitai negalejo kazkas pasikeisti blink.gif  unsure.gif
gal kas turi kokiu ziniu?

Sweikos,
buvau pas T.Birzieti vakar, jis dirba Gimdymo skyriuje ir gimdymus tikrai priimineja biggrin.gif
Bukit ramios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wayda @ 2009 12 17, 18:19)
Sweikos,
buvau pas T.Birzieti vakar, jis dirba Gimdymo skyriuje ir gimdymus tikrai priimineja  biggrin.gif
Bukit ramios  4u.gif

As irgi jam siandien skambinau,nes jau laikas pasirodyti,tai pirmadieni mane priims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2009 12 17, 19:58)
As irgi jam siandien skambinau,nes jau laikas pasirodyti,tai pirmadieni mane priims biggrin.gif

tai taip is anksto prisiduoti reikia??

as galvoju kokia 36 sav.. o nebus kazin per velu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 18, 15:38)
tai taip is anksto prisiduoti reikia??

as galvoju kokia 36 sav.. o nebus kazin per velu?  g.gif

Na nezinau,cia gal jau kaip jus norit,bet as pirma karta pasirodziau 25sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2009 12 18, 20:23)
Na nezinau,cia gal jau kaip jus norit,bet as pirma karta pasirodziau 25sav.  4u.gif

na skambinsiu gal neprames lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o sakykit mergaites jei issikviesiu si gydytoja ne jo budejimo metu tai reix i kasa moketi kaip antroje kauno ligonineje? ar uztex tik jam atsilyginti unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2009 12 22, 10:55)
o sakykit mergaites jei issikviesiu si gydytoja ne jo budejimo metu tai reix i kasa moketi kaip antroje kauno ligonineje? ar uztex tik jam atsilyginti unsure.gif ?

nereik i kasa moket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2009 12 22, 10:55)

o antroje i kasa jau moka kaip ir mazylyje? g.gif
Atsakyti