sveikos mamytes
o tai jeigu prasidejus saremiams buna ne sio gydytojo budejimas pasiskambinus jam jis atvyksta ir buna iki gimdymo galo?nie vienai nepasitaike kad taretes taretes o atejus didziajai dienai jis nekele ragelio ar negalejo atvykti ir pasitikti leliuko? noreciau pas ji gimdyti buvau pries pora dieneliu pas ji apziurai tikrai pirmas ispudis labai teigiamas
QUOTE(vasareja2 @ 2009 12 15, 18:17)
sveikos mamytes
o tai jeigu prasidejus saremiams buna ne sio gydytojo budejimas pasiskambinus jam jis atvyksta ir buna iki gimdymo galo?nie vienai nepasitaike kad taretes taretes o atejus didziajai dienai jis nekele ragelio ar negalejo atvykti ir pasitikti leliuko? noreciau pas ji gimdyti buvau pries pora dieneliu pas ji apziurai tikrai pirmas ispudis labai teigiamas
na kiek esu girdejus tikrai nebuvo tokiu situaciju kad sis gydytojas neatvyktu...nebent jis zino kad nebus tam tikra diena, pranesa..o je jau kazkas ivyksta ir negali atvykti tai vietoj saves palieka kita gydytoja, kuris paciente rupinasi kaip sio gydytojo paciente..
Aš irgi lankausi pas šį gydytoją, tai tikrai labai dėmesingas ir malonus. Jau po pirmo vizito supratau, kad norėsiu pas šį gydytoją gimdyti. Lankomės kartu su vyru, tai ir jam šis gydytojas labai patinka. Tik noriu Jūsų pasiteirauti, gal kuri tarėtės su šiuo gydytoju dėl planinio cezario? Ar įmanoma su juos susitarti? Kiek čia forume paskaitinėjau, tai jis daugiau natūralistas, o aš noriu tik CP.
QUOTE(Malena30 @ 2009 12 16, 10:33)
Aš irgi lankausi pas šį gydytoją, tai tikrai labai dėmesingas ir malonus. Jau po pirmo vizito supratau, kad norėsiu pas šį gydytoją gimdyti. Lankomės kartu su vyru, tai ir jam šis gydytojas labai patinka. Tik noriu Jūsų pasiteirauti, gal kuri tarėtės su šiuo gydytoju dėl planinio cezario? Ar įmanoma su juos susitarti? Kiek čia forume paskaitinėjau, tai jis daugiau natūralistas, o aš noriu tik CP.
Na manu kad del planinio cezario vien tik todel kad jus to norite tikrai nepavyks susitarti ,as ir labai norejau CP,bet daktaras sake kad bereikalo jos daryti nereikia,geriau gimdimo eigoj jei sustos gimdimo veikla ar del kokios kitos preizasties,tada jau ja atliks,jis visada pasiulis pameginti paciai,nes kaip sako o jeigu vienas du ir pagimdysi,operacija visada spes padaryti,nebijokite ,jis jusu tikrai nekankins,jei tik pamatys kad pati nepagimdysite
QUOTE(Malena30 @ 2009 12 16, 10:33)
Nenorek CP...gi tiek komplikaciju buna...vaikeliui gimti pats geriausias budas naturaliais takais
Su juo tik del savo noro nesusitarsi tikrai
QUOTE(Nexta @ 2009 12 16, 12:15)
Nenorek CP...gi tiek komplikaciju buna...vaikeliui gimti pats geriausias budas naturaliais takais
Aš žinau tai, kad geriau natūraliai, bet aš tvirtai apsisprendžiau dėl CP. Todėl darysiu tik CP. Na jei su juo neis susitarti, rasim kas padarys
QUOTE(meilita @ 2009 12 16, 11:11)
Na manu kad del planinio cezario vien tik todel kad jus to norite tikrai nepavyks susitarti ,as ir labai norejau CP,bet daktaras sake kad bereikalo jos daryti nereikia,geriau gimdimo eigoj jei sustos gimdimo veikla ar del kokios kitos preizasties,tada jau ja atliks,jis visada pasiulis pameginti paciai,nes kaip sako o jeigu vienas du ir pagimdysi,operacija visada spes padaryti,nebijokite ,jis jusu tikrai nekankins,jei tik pamatys kad pati nepagimdysite
kiek man teko su šiuo gydytoju susidurti, tai jis tikrai už natūralų gimdymą. manau, kad iš anksto dėl CP susitarti būtų labai sunku, jeigu išvis įmanoma
QUOTE(Tangi @ 2009 12 16, 13:24)
kiek man teko su šiuo gydytoju susidurti, tai jis tikrai už natūralų gimdymą. manau, kad iš anksto dėl CP susitarti būtų labai sunku, jeigu išvis įmanoma
Na nuliūdinote mane tokiais atsakymais, nejau teks keisti tokį nuostabų gydytoją
QUOTE(Malena30 @ 2009 12 16, 13:23)
Na nuliūdinote mane tokiais atsakymais, nejau teks keisti tokį nuostabų gydytoją
arba nekeisti ir naturaliai gimdyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 12 16, 14:44)
arba nekeisti ir naturaliai gimdyti
Ne natūraliai tikrai ne
QUOTE(Malena30 @ 2009 12 16, 14:39)
Ne natūraliai tikrai ne
bet kodel? del baimes ar kitu priezasciu?
QUOTE(Malena30 @ 2009 12 16, 15:39)
Ne natūraliai tikrai ne
As manau jums reiketu pakalbeti su daktaru,viska paaiskinti kodel jus nusiteikusi tik CP,as pirma pagimdziau su CP.Antra leliuka man patare gimdyti pas ji,kai atvaziavau pas daktara,apie viska pakalbejom,as jam papasakojau kaip kas,man aisku patare sulaukti kai prasides pats gimdymas naturaliai,nes tai yra daug geriau paciam leliukui,o ten jau bus matyt kaip viskas eina,nors pasake,jai jus nusiteikusi tik operacijai,galima bus paskirti data. Nors po pokalbio su jo,as pasirizusi sulaukti gimdymo,ir bandyti gimdyti naturaliai,jai tik pavyks
Pries pokalbi su jo,buvau nusiteikusi tik CP,kaip ir jus