Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis, KMUK

QUOTE(zilile.c @ 2009 12 09, 14:45)
Teko girdeti, kad dabar gydytojas nebepriima gimdymu, ar teisybe?  g.gif  Negi tikrai siuo metu pas ji nera galimybes patekti?

Pasene zinios 4u.gif Kovo menesi jis dirbo kitam skyriuje dabar kaip tik gimdymo skyriuje dirba. Buvau pries pora savaiteliu tikrai atejo is gimdymo skyriaus 4u.gif 4u.gif
Juos ten keicia kas kazkiek laiko is vieno i kita skyriu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 12 09, 15:50)
Pasene zinios 4u.gif Kovo menesi jis dirbo kitam skyriuje dabar kaip tik gimdymo skyriuje dirba. Buvau pries pora savaiteliu tikrai atejo is gimdymo skyriaus 4u.gif  4u.gif
Juos ten keicia kas kazkiek laiko is vieno i kita skyriu. 4u.gif

Tai ta zinau, pati gimdziau pries 3.5 metu ir jis butent ta diena buvo isejes is gimdymo sk. Bet man cia pries kelias dienas mano seimos gydytoja taip pasake, kad neteko jie jauno gydytojo, poto kitas dar kazkur kitur perejo ir jis dabar vienas dirba ir pagrinde prie operaciju.
Tai zodziu cia pasenusios zinios, ar ne?
Atsakyti
Teko girdeti, kad dabar gydytojas nebepriima gimdymu, ar teisybe?  g.gif  Negi tikrai siuo metu pas ji nera galimybes patekti?

blink.gif nu nzn... lapkricio 12d pas ji gimdziau mirksiukas.gif
Atsakyti

negazdinkit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 12 09, 19:24)
negazdinkit  blink.gif

butu tikra nesekme doh.gif
Atsakyti
Merginos tikrai negazdinkit,as siaip turiu neuzilgo jam pasirodyti,siaip buvau pries menesi,tai net nebuvo uzsimines,kad jis gali kazkur pereiti,manau taip greitai negalejo kazkas pasikeisti blink.gif unsure.gif
gal kas turi kokiu ziniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattti: 09 gruodžio 2009 - 20:41
QUOTE(nattti @ 2009 12 09, 20:40)
Merginos tikrai negazdinkit,as siaip turiu neuzilgo jam pasirodyti,siaip buvau pries menesi,tai net nebuvo uzsimines,kad jis gali kazkur pereiti,manau taip greitai negalejo kazkas pasikeisti blink.gif  unsure.gif
gal kas turi kokiu ziniu?

Merginos nekelkite panikos sakau buvau pries pora savaiciu kalbejau kad gimdyt noreciau pas ji o gimdysiu tik liepa. Jis tikrai dirba tenai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 09 gruodžio 2009 - 21:55
QUOTE(dendule @ 2009 12 09, 21:55)
Merginos nekelkite panikos sakau buvau pries pora savaiciu kalbejau kad gimdyt noreciau pas ji o gimdysiu tik liepa. Jis tikrai dirba tenai 4u.gif  4u.gif

tai gerai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 12 09, 22:55)
Merginos nekelkite panikos sakau buvau pries pora savaiciu kalbejau kad gimdyt noreciau pas ji o gimdysiu tik liepa. Jis tikrai dirba tenai 4u.gif  4u.gif

Nu aciu, tikrai nuraminai. Labai labai dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 12 09, 22:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2009 12 10, 12:47)

Sveikutes ar galite parasyti i az kiek kainuoja gimdymas pas ji?
Atsakyti
QUOTE(westute2005 @ 2009 12 10, 14:47)
Sveikutes ar galite parasyti i az kiek kainuoja gimdymas pas ji?

paskaitinekti tema, cia jau nekarta buvo kainos aptartos 4u.gif
Atsakyti