Parasysiu ir as savo atsiliepima apie sia poliklinika

- jau daugiau kaip 10 metu lankausi ex Studentu, ex Pylimo, dabar Diagnostikos centras. Dideliu problemu su sveikata neturiu (tfu tfu tfu), bet per tiek metu teko ne pas viena gydytoja apsilankyti. Kadangi temos pavadinimas-klausimas apima ne tik ginekologus, tai siek tiek placiau parasysiu savo nuomone /ispudzius.
Mano nuomone didziausias pliusas sios poliklinikos - registracija internetu. Man tai -

, kiek ejau pas apylinkes gydytoja - visada nurodytu laiku patekau i kabineta, jokiu eiliu, jokiu ilgu sedejimu eileje.
Labai patinko LOR gydytoja, nepamenu pavardes, bet i vata zodziu nevynioja, iskarto einama prie reikalo, viskas aiskiai isdestoma, su jumoru.

kad net liga nebe tokia bjauri atrodo.
Endokrinologe Katiliene - girdejau geru atsiliepimu apie ja, bet man tai uzkliuvo tai, kad po pirmo vizito iskarto nusiunte privaciai tyrimams. Keista buvo - negi pati poliklinika nedaro jokiu endokrinologiniu tyrimu, netgi pacio pirminio..

Chirurgas, berods Stasinskas, buvau gal 2 kartus - ir kvapelis abu kartus nuo jo toks pat - alkoholis.

Na, gal per sventes pataikiau...
O jau ginekologai ten... dassss...
Burgaila - pridariu daugumai rasiusiu

kazkoks sarlatanas.. buvau viena ir paskutini karta.. Is pradziu sokiravo jo elgesys ir kalbos, paskui pykau, o dabar jau tik juoktis norisi prisiminus savo vizita pas ji.
Skaisgiriene - dar viena "profe"

.... 2 metus pas ja vaiksciojau kas menesi - vis tyrimai blogi ir blogi, vis kokios infekcijos ir infekcijos. Ir siuntimai i privacia klinika darytis tyrimu. Kiek kartu apziurejo, niekaip nepastebejo cistos, kuria per atsitiktinuma aptike Santarisiu onkologai liepe per menesi issioperuoti, nes ji jau betkuriuo momentu gali plysti. Kai gizusi pas Skaisgiriene pasakiau ir parodziau onkologu isvadas, tai ji tik islemeno, kad na, ji buvo aptikusi, bet mane kad tai cia kazkas siaip, net minties nebuvo echoskopija skirti. Beje, per ta pacia Skaisgiriene ir pas tuos onkologus apsilankiau - patikrinus krutis ji "nustate" kad turiu uzilginta mastopatija ir jau kruties vezys tai tikrai beldziais i duris.

Ka po tokiu ziniu isgyvenau - nepasakosiu...Vnz, onkologiniam visaip ziurejo, bet krutyse nieko nerado. Bet rado cista.
Sapon - pirma karta lankantis apsauke - cia gal daugumai toks "apsaukimo" testas pas ja?

Sekanti karta jau ir pajuokauti stengesi, bet siuntimas i privacia klinika tyrimams - privalomas.

Gal ir toliau buciau pas ja lankiusis, bet kiek supratu, ji patapo tik II lygio gydytoja, nes registacija internetu pas ja nebegalima.
Kevliciene - sakyciau kol kas normaliausia ten. Ir isklauso, ir pati klausineja, ir su tyrimu siuntimais nesiekia papildomu pinigu uzsidirbti.
Smilgeviciute - vat jos kompetencija tai man kelia pagarba.

Kaip zmogus ji gal kiek ir nemaloniai saltoka, bet as pas ja ne pasiguoti ejau ir ne verkti ant peties, o kad nustatytu tikslia diagnoze ir skirtu tinkama gydyma, o sita ji padare puikiai.