Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

As va antradieni buvau pas Mesoniene, uzsirasiau i butinaja pagalba, tai patiko gydytoja, nors nesitikejau, maloni, niekur neskubo, nuramino mane. Atrodo nieko ypatingo nepadare, bet kazkaip buvo malonu bendrauti.....tai dabar dvejoju ar pas ja ar pas Digriene persirasyt.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rudaake20 @ 2012 09 05, 17:00)
As lankausi pas Digriene, perejau pas ja is Skaisgirienes pries daugiau nei metus. Siuo metu laukiuosi, mums jau 32 savaites ir kol kas esu patenkinta sios gydytojos darbu.

o siaip kaip ji bendrauja su pacientem? viska aiskina ar tyli kaip kitos?Kaip reagoja jei paciente pati nori kokius nors tyrimus padaryt?
bagdonoviene pvz. del bet kuriu mano nusiskundimu atsako, ko tu nori - nescia...... g.gif ir jei klausiu gal ta ir ta padaryt, sako nereikia, net neaiskina kodel verysad.gif Nezinau , gal ji ir daro viska teisingai, bet toks ispudis susidare , kad tiesiog nusispjaut.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2012 09 07, 12:10)
As va antradieni buvau pas Mesoniene, uzsirasiau i butinaja pagalba, tai patiko gydytoja, nors nesitikejau, maloni, niekur neskubo, nuramino mane. Atrodo nieko ypatingo nepadare, bet kazkaip buvo malonu bendrauti.....tai dabar dvejoju ar pas ja ar pas Digriene persirasyt.... unsure.gif
Papildyta:

o siaip kaip ji bendrauja su pacientem? viska aiskina ar tyli kaip kitos?Kaip reagoja jei paciente pati nori kokius nors tyrimus padaryt?
bagdonoviene pvz. del bet kuriu mano nusiskundimu atsako, ko  tu nori - nescia...... g.gif ir jei klausiu gal ta ir ta padaryt, sako nereikia, net neaiskina kodel verysad.gif  Nezinau , gal ji ir daro viska teisingai, bet toks ispudis susidare , kad tiesiog nusispjaut.... verysad.gif

na, kiek as turejau klausimu Digrienei, tai ji i visus atsake, gal kartais tyrimus skiria "del viso pikto", bet paklausus, bando paaiskinti.
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2012 09 07, 13:10)
Papildyta:

bagdonoviene pvz. del bet kuriu mano nusiskundimu atsako, ko  tu nori - nescia...... g.gif ir jei klausiu gal ta ir ta padaryt, sako nereikia, net neaiskina kodel verysad.gif  Nezinau , gal ji ir daro viska teisingai, bet toks ispudis susidare , kad tiesiog nusispjaut.... verysad.gif

Vat man panasiai pas bagdonaviene buvo,pasiklaust del mirenos ar kokios kitos spirales,ikiso tiesiog pora bukletu sako va paskaitot,apsisprendziat ir tada ateinat-istatom g.gif sakau tai kuri geresne-sako,jos visos geros g.gif tai daugiau pas ja neisiu
Atsakyti
QUOTE(Skiedra @ 2012 08 28, 11:08)
Sveiki dar karteli......tai nejaugi neatsiras besilankanciu pas Venskutoniene????  verysad.gif  Visiskai pasimetus jauciuosi  unsure.gif

Na lankiausi kas liecia echoskopija pas ja su abiem nestumais.. lyg normali gydytoja, tik... 34nestumo savaite ji man diagnozavo prieslaikini, zodziu kad gimdymas iki37sav., labai pergyvenau verysad.gif net siuntima israse... tik as vistiek nevaziavau, kazkaip sventai tikejau, kad pilnai isnesiosiu, ir ka.. dukryte gime 4dienos iki termino thumbup.gif o su suneliu... tai jai pasirode, kad mergyte( vel,..na su pirmuoju nestumu ji atspejo tai tikrai! biggrin.gif ) Zodziu siaip nebloga, ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ta_is @ 2012 09 07, 12:10)
Papildyta:

Tai va thumbup.gif Kalbant apie L.Digriene, as pas sia nuostabia gydytoja jau dvieju nuostabiu leliuku susilaukiau wub.gif biggrin.gif Ji priziurejo mano abu nestumus nestuke.gif thumbup.gif Super gydytoja! Bendrauja ji labai normaliai,zodziu yra labai kompetentinga ir sauni gydytoja! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauragaiga: 26 rugsėjo 2012 - 23:29
QUOTE(lauragaiga @ 2012 09 26, 23:36)
Papildyta:
Tai va thumbup.gif Kalbant apie L.Digriene, as pas sia nuostabia gydytoja jau dvieju nuostabiu leliuku susilaukiau  wub.gif biggrin.gif Ji priziurejo mano abu nestumus  nestuke.gif thumbup.gif  Super gydytoja! Bendrauja ji labai normaliai,zodziu yra labai kompetentinga ir sauni gydytoja!  4u.gif

Na nežinau, nežinau. Pagal ką sprendžiate apie kompetenciją, pati esate medikė? Kadangi esu buvusi ne pas vieną ginekologę (priklausiau skirtingoms poliklinikoms), tai man ji, atvirai pasakius - "žioplavota" tyrimus sumaišo, tai vieną kartą vienaip sako, kitą kartą kitaip. Aš paprastai žinodama bėdą, pasiskaitau internete, pasirankioju informacijos užsienio publikacijoje. Tai ji man pasitikėjimo nekelia.
Lytį atspėjo - labai kompetentinga doh.gif. Kompetencija pasireiškia kada iškyla problemos, o kai gerai, tai bus gerai ir su viena gydytoja ir su kita. Kaip viena III lygio ginekologė sakė: gali besilaukdama ir ant galvos stovėt, vistiek nieko neatsitiks.
Atsakyti
Sveikos,
niekaip neišsirenku pas kurią ginekologę keliaut. Turėjau pasiūlymą eit pas Kalendrienę, bet kitus atsiliepimus paskaičius atšoko noras.... norėtųsi rast gerą, patikimą gydytoją, kad būtų galima viską išsiklausinėti, nes aš tai absoliutus kodėlčiukas esu, galiu atsibost su klausimais. Taip, kad mykiančios gydytojos nesinori. Lauksiu nuomonių smile.gif
Atsakyti
Kažkada kai dar lankiausi šioje poliklinikoje, labai blogą įspūdį paliko šeimos gyd. Makauskienė. Norintiems gauti kompetetinga, išsamią konsultanciją , ar gauti siuntimus ir pan, šios gydytojos tikrai nerekomenduoju. Situacija kiek pakeisdavo, jei ateidavau ne tuščiomis, bet tik tam kartui.
Iš odontologių super gydytojos: Zykutė, Karlonienė thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,

skaičiau, skaičiau Jūsų atsiliepimus... ir vis dėl to: kokią ginekologę iš Centro poliklinikos galite rekomenduoti?
Prašau parašyti bent pavardę. Žinoma, jeigu galite, bent trumpai - kodėl būtent tą gydytoją rekomenduojate.
Galite rašyti ir AŽ.
Iš anksto nuoširdžiai dėkoju už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(violetuka @ 2012 11 28, 00:35)
Merginos,

skaičiau, skaičiau Jūsų atsiliepimus... ir vis dėl to: kokią ginekologę iš Centro poliklinikos galite rekomenduoti?
Prašau parašyti bent pavardę. Žinoma, jeigu galite, bent trumpai - kodėl būtent tą gydytoją rekomenduojate.
Galite rašyti ir AŽ.
Iš anksto nuoširdžiai dėkoju už pagalbą.

Buvau anksciau jau minejus jos pavarde - Lina Digriene.
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2012 11 18, 20:01)
Iš odontologių super gydytojos: Zykutė, Karlonienė  thumbup.gif

Zykutė nebedirba jau čia, ir gan seniai, deja verysad.gif

Aš irgi pas Digrienę vaikštau, kad be kažkokių rimtų bėdų, tai man tinka, bet labai nepatinka siaubingos eilės pas ją.. doh.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti gerą šeimos gydytoją, nes tenka nuo vienos bėgti, tai taip nesinori užsirauti ant panašios doh.gif
Gal kokių atsiliepimų turite apie šeimos gydytoją Audrių Bleizgį ( Vytenio fil.) ? Radau vieną atsiliepimą internete, bet gal dar kas gali pasidalint, gal kam teko susidurti su juo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja30 @ 2012 12 07, 14:16)
Gal galite parekomenduoti gerą šeimos gydytoją, nes tenka nuo vienos bėgti, tai taip nesinori užsirauti ant panašios  doh.gif
Gal kokių atsiliepimų turite apie šeimos gydytoją Audrių Bleizgį ( Vytenio fil.) ? Radau vieną atsiliepimą internete, bet gal dar kas gali pasidalint, gal kam teko susidurti su juo..  ax.gif

Na, as jau daug metu pas Agne Zakarkiene vaikstau, puiki gydytoja thumbup.gif
Atsakyti