QUOTE(Skiedra @ 2012 08 28, 11:08)
Sveiki dar karteli......tai nejaugi neatsiras besilankanciu pas Venskutoniene????
Visiskai pasimetus jauciuosi
Na lankiausi kas liecia echoskopija pas ja su abiem nestumais.. lyg normali gydytoja, tik... 34nestumo savaite ji man diagnozavo prieslaikini, zodziu kad gimdymas iki37sav., labai pergyvenau
net siuntima israse... tik as vistiek nevaziavau, kazkaip sventai tikejau, kad pilnai isnesiosiu, ir ka.. dukryte gime 4dienos iki termino
o su suneliu... tai jai pasirode, kad mergyte( vel,..na su pirmuoju nestumu ji atspejo tai tikrai!
) Zodziu siaip nebloga,
Papildyta:
QUOTE(ta_is @ 2012 09 07, 12:10)
As va antradieni buvau pas Mesoniene, uzsirasiau i butinaja pagalba, tai patiko gydytoja, nors nesitikejau, maloni, niekur neskubo, nuramino mane. Atrodo nieko ypatingo nepadare, bet kazkaip buvo malonu bendrauti.....tai dabar dvejoju ar pas ja ar pas Digriene persirasyt....
Papildyta:
o siaip kaip ji bendrauja su pacientem? viska aiskina ar tyli kaip kitos?Kaip reagoja jei paciente pati nori kokius nors tyrimus padaryt?
bagdonoviene pvz. del bet kuriu mano nusiskundimu atsako, ko tu nori - nescia......
ir jei klausiu gal ta ir ta padaryt, sako nereikia, net neaiskina kodel
Nezinau , gal ji ir daro viska teisingai, bet toks ispudis susidare , kad tiesiog nusispjaut....
Tai va
Kalbant apie L.Digriene, as pas sia nuostabia gydytoja jau dvieju nuostabiu leliuku susilaukiau
Ji priziurejo mano abu nestumus
Super gydytoja! Bendrauja ji labai normaliai,zodziu yra labai kompetentinga ir sauni gydytoja!