Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Pokachontas @ 2012 02 28, 18:50)
Sveikos mamytės smile.gif Skaitau aš atsilepimus apie gyd ginekologes ir labai yra įvairių nuomonių. Pastoruoju metu lankausi pas gyd. Oršauskienę, ką galite apie ją pasakyti. Nes prieš tai lankiausi pas Musteikienę ir pati nusiviliau, tai teko keisti.

Papildyta:
echoskopija nusiuntė daryti pas gyd. Sapon. Kaip vertinate jos profesianalumą, ar tiksliai nustato vaikelio lytį?

Orsauskiene nezinau,bet Musteikiene man igi schmoll.gif siulyciau Bogdanoviene mirksiukas.gif
Sapon lyti man atspejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas gali parašyti atsiliepimų apie gyd. Apanavičienę?
Atsakyti
QUOTE(Lapė WW @ 2012 03 11, 21:50)

Nerekomenduoju schmoll.gif gydo mano mama ir mociute, tai nesvarbu kokiu reikalu kreipsies, visu pirma, klausia ar reikia biuletenio doh.gif ne, kad istirtu kas yra, kokia liga zmogus serga. Raso tik reklamuojamus vaistus. Tokia mano patirtis apie sia gyd.
Atsakyti
QUOTE(Lapė WW @ 2012 03 11, 19:50)

Kiek zinau Centro poliklinikoj dirba ne viena Apanaviciene, tai gal varda parasykite g.gif
Atsakyti
Aušra Apanavičienė
Atsakyti
QUOTE(Lapė WW @ 2012 03 12, 18:51)
Aušra Apanavičienė

Jos nezinau, as daug metu buvau prisirasiusi pas Birute Apanaviciene. Apie Ausra skaiciau grazius atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
As atsiliepiau apie senaja Apanaviciene, jaunosios nepazistu ir nesu susidurus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti koki okulista Centro poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 03 16, 17:25)
Gal galite rekomenduoti koki okulista Centro poliklinikoj?

visi jie ten vienodi smile.gif
Atsakyti
Kurį/ią iš kardiologų geriau rinktis konsultacijai Centro poliklinikoje? Ar geriau iš viso šioje poliklinikoje nesirinkti, nors ir siunčia terapeutė, nes priklausau šitai poliklinikai?
Atsakyti
Vaikstau nestuke.gif pas L.Digriene
Pries renkantis ja irgi ieskojau visokiu gydytoju atsiliepimu ir tikrai likau nenusivylus..puiki daktare, neveltui moteru klinikos vedeja..
Tyrimu negaili, nuosirdziai bendrauja...
Dazniausiai kai kurios pradeda siulyti ivairiu papildu vartoti, kad vaisiui butu gerai..o cia kaip tik argumentuotai paaiskinama asmenine situacija ir patarimai buna realus, adekvatus ir nesiekiant komerciniu tikslu...
tad rekomenduoju drasiai thumbup.gif

QUOTE(Nautica @ 2011 05 30, 12:19)
Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė?

Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 04 06, 14:05)
Kurį/ią iš kardiologų geriau rinktis konsultacijai Centro poliklinikoje? Ar geriau iš viso šioje poliklinikoje nesirinkti, nors ir siunčia terapeutė, nes priklausau šitai poliklinikai?

Aš lankiausi pas V. Izotovą - keistas toks gydytojas, bet nuosekliai aiškinasi problemą, bent jau man skyrė visus įmanomus tyrimus. Rekomenduoju.
Atsakyti