ketinu persirasyti i Centro poliklinika. gal rekomenduotumete seimos gydytoja, ginekologe, urologa Senamiescio (Pylimo g.) Centro poliklinikos padainyje?
buciau labai dekinga:)
Sveikos,
Pirmojo vizito metu gydytoja E. Teiberienė patiko - maloni, švelni, bendraujanti, į visus klausimus atsako nuodugniai. Pati rekomendavo papildomus nemokamus tyrimus dėl gimdos kaklelio vėžio. Pirmas kartas patiko, kaip bus vėliau - žiūrėsim.
Pirmojo vizito metu gydytoja E. Teiberienė patiko - maloni, švelni, bendraujanti, į visus klausimus atsako nuodugniai. Pati rekomendavo papildomus nemokamus tyrimus dėl gimdos kaklelio vėžio. Pirmas kartas patiko, kaip bus vėliau - žiūrėsim.
QUOTE(catrina @ 2011 09 28, 21:37)
Tik ne pas Cekuoli arba Cumacenka (jeigu jie dar dirba) Del kokios priezasties einat? Pas mane buvo problema su plastaka, pati eiciau pas chirurga, bet siunte pas ortopeda Lapena
Kažkas su pėda, prasidėjo skausmas nėštumo metu, nuspręsta buvo, kad svoris nevienodai pasiskirstęs, bet va jau 5 mėn lialiui, bet skausmas niekur nedingo, apie aukštakulnius galiu tik pasvajoti...
Papildyta:
QUOTE(oka78 @ 2011 09 29, 05:33)
Laurynas Šarkinas visai nieko,jaunas( apie 35)
Vertas dėmesio variantas
Sveikos ,
gal kas galėtų pasidalinti info apie senamiesčio fil. šeimos daktarus? MB kitą savaitę ruošiasi prisirašyti į centrą. Šiuo metu esame apsistoję ties B. Triaušiene ir V. Riauka.
gal kas galėtų pasidalinti info apie senamiesčio fil. šeimos daktarus? MB kitą savaitę ruošiasi prisirašyti į centrą. Šiuo metu esame apsistoję ties B. Triaušiene ir V. Riauka.
QUOTE(zifara @ 2011 10 11, 09:34)
Janusevska tai tikrai galetu veterinarijoje dirbti, man tai Lyckovaite visai nieko, as pas ja lankausi. Konkreti ir paprasta
pas Janusevskaja teko lankytis kelis kartus - tikrai gera gydytoja.
O va Lyckovaite - tai kazkoks kosmaras. Ateini su sulauzyta ranka, prasedi uz duru puse dienos ir isgirsti, kad gali pas ja atvaziuoti i Vytenio filiala, nes diagnostikos centre esa joks chirurgas po pietu nedirba. Vienintelis dalykas kuo gydytoja labai liguistai domejosi, tai mokamos konsultacijos. Zodziu, likau pakraupus. Pasiseke, kad prieme ir ranka sugipsavo gydytojas Lapenas, kitaip nezinau, ka butu teke daryti.
QUOTE(zifara @ 2011 10 11, 08:34)
Janusevska tai tikrai galetu veterinarijoje dirbti, man tai Lyckovaite visai nieko, as pas ja lankausi. Konkreti ir paprasta
Lyčkovaitė super.Pas ją po porą kartų per sav.vaikštau jau mėnesį.Tikrai labai gilinasi į problemą,skiria visus reikiamus tyrimus.Kadangi neaiškios mano diagnozės atsiradimo aplinkybės,tai siunčia kitų gydytojų konsultacijoms.Sakė,kad vis tiek atrasime kaip nors,kad daugiau niekada neatsinaujintų...
Papildyta:
QUOTE(Jurciukas @ 2011 10 18, 07:49)
Patarkit pas kuria geriausia eiti ginekologe? Planuoju nestuma, noriu,kad kuo geriau istirtu ar man viskas gerai??
gyd. A. Čyrienė
gyd. H. Mesonienė
gyd. E.Teiberienė
gyd. G. Oršauskienė
gyd. L. Digrienė
gyd. O. Bogdanovienė
gyd. A. Čyrienė
gyd. H. Mesonienė
gyd. E.Teiberienė
gyd. G. Oršauskienė
gyd. L. Digrienė
gyd. O. Bogdanovienė
Siūlau Bogdanovienę
Turiu klausima, norim is Berškienės pabėgti pas kokią nors kitą gydytoją Kalinausko filiale ir pas tą patį gydytoją prirašytį naują šeimos narį.. Matau, kad gydytojais gali tapti tik http://www.pylimas.l...YD_20110524.pdf kas nurodyta. Tai apie pora žmonių radau atsilirpimų, bet ar jie priožiūri ir vaikus? Nes dukra pas Berškienę nuo leliuko ėjo ir šiaip patenkinti ja kaip gydytoja, bet jei suserga vaikas tai patekti be šansų, jei užsirašai tai iš laaaaaabai toli reikia.. o juk būna, kad patekti reikia ir staiga..
Ačiū
Ačiū
gal kad galite patarti, pas kuri endoskopuotoja ir gastroenterologa eiti?
Gydytoja endoskopuotoja Ingrida Vitkauskienė
Gydytojas endoskopuotojas Audrius Vasiliauskas
Gydytojas endoskopuotojas Valerij Sidorov
Gydytoja gastroenterologė med.dr. Violeta Ožeraitienė
Gydytoja gastroenterologė Vitalija Meškaitė
Gydytojas gastroenterologas Pavel Elsakov
Gydytoja gastroenterologė Vilma Uždavinienė
Gydytoja endoskopuotoja Ingrida Vitkauskienė
Gydytojas endoskopuotojas Audrius Vasiliauskas
Gydytojas endoskopuotojas Valerij Sidorov
Gydytoja gastroenterologė med.dr. Violeta Ožeraitienė
Gydytojas gastroenterologas Pavel Elsakov
Gydytoja gastroenterologė Vilma Uždavinienė
QUOTE(oka78 @ 2011 09 29, 08:33)
Laurynas Šarkinas visai nieko,jaunas( apie 35)
Vaikų chirurgas jis, priima pacientus iki 18 metų amžiaus
QUOTE(raganele_666 @ 2011 10 30, 23:46)
Kažkas su pėda, prasidėjo skausmas nėštumo metu, nuspręsta buvo, kad svoris nevienodai pasiskirstęs, bet va jau 5 mėn lialiui, bet skausmas niekur nedingo, apie aukštakulnius galiu tik pasvajoti...
Taip pat buvo man, tik ne nėštumo metu buvo skausmas, negalėjau atsistoti ant tos kojos, pradžioj nieko nerado, nelabai gal ieškojo, poto kitas chirurgas iškart pasakė,jog reik hormoninę blokadą dėti tiesiai į kulną-nesutikau, galiausia apgydyta buvo diclacais geriamais bei tepamais, šildymais ir masažais, dabar vėl atsinaujino problema, ieškausi kur rimtai pasitikrinti
QUOTE(blackberry @ 2011 12 13, 21:27)
gal kad galite patarti, pas kuri endoskopuotoja ir gastroenterologa eiti?
Buvau pas ją prieš porą metų, visai nebloga buvo, galėčiau rekomenduoti, nes po to apsilankymo daugiau jokių bėdų su skrandžiu nebeturiu
QUOTE(biryte @ 2011 10 24, 09:50)
Sveikos,
man irgi ji visai nieko
Sveikos mamytės Skaitau aš atsilepimus apie gyd ginekologes ir labai yra įvairių nuomonių. Pastoruoju metu lankausi pas gyd. Oršauskienę, ką galite apie ją pasakyti. Nes prieš tai lankiausi pas Musteikienę ir pati nusiviliau, tai teko keisti.
Papildyta:
echoskopija nusiuntė daryti pas gyd. Sapon. Kaip vertinate jos profesianalumą, ar tiksliai nustato vaikelio lytį?
Papildyta:
echoskopija nusiuntė daryti pas gyd. Sapon. Kaip vertinate jos profesianalumą, ar tiksliai nustato vaikelio lytį?