Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(MildukasK @ 2011 08 24, 15:03)
sveikos smile.gif

o as dabar su klausimu apie vaiku gyd. smile.gif Gal galit kokia rekomenduoti DC arba Kalinausko fil.? smile.gif

Rinites Sadauskiene,jei jums leis pasirinkti...........Jukniene nelabai,kitos irgi...............Siumeliene (tokia atrodo pavarde) irgi faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 07 22, 07:25)
Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji nestuke.gif , tai sake bus nauja Rusecka ir jau kitame filiale? Kaip be sutikimo ten gali perkelti schmoll.gif

QUOTE(mokka @ 2011 08 24, 14:02)
Aš taip supratau, kad perkėlė visą apylinkę, neperskirdami keliems gydytojams. Gyd. Peleckienė turėjo labai daug pacientų. Tai tiesiog paskyrė naują gydytoją.

Beje, labai maloni ta nauja gydytoja Regina Rusecka smile.gif Jaunute, demesinga, su humoro jausmu. Pirmas įspūdis labai geras, o toliau žiūrėsime. Ir Rajmonda liko toje pačioje apylinkėje. Valio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 08 24, 15:03)
sveikos smile.gif

o as dabar su klausimu apie vaiku gyd. smile.gif Gal galit kokia rekomenduoti DC arba Kalinausko fil.? smile.gif

Galeciau tik JUKNIENE rekomenduoti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nezinau ar geresne gali buti, nei ji...(cia mano nuomone is skaudzios patirties lankantis pas kitas vaiku gydytojas)
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu.... g.gif
Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 10:29)
Sveikutes wink.gif

O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu....  g.gif
Lauksiu atsiliepimu, is anksto aciu, kas pasidalins savo patirtimi  4u.gif

Tik ne pas Cekuoli arba Cumacenka (jeigu jie dar dirba) doh.gif Del kokios priezasties einat? Pas mane buvo problema su plastaka, pati eiciau pas chirurga, bet siunte pas ortopeda Lapena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 11:29)
Sveikutes wink.gif

O man reikia rekomendaciju pas koki chirurga eiti, nes pas ta puskvaise Janusevskaja tikrai neisiu....  g.gif

Laurynas Šarkinas visai nieko,jaunas( apie 35) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele_666 @ 2011 09 27, 11:29)
Sveikutes wink.gif

Janusevska tai tikrai galetu veterinarijoje dirbti, man tai Lyckovaite visai nieko, as pas ja lankausi. Konkreti ir paprasta thumbup.gif
Atsakyti
O mes galime tik padėkoti dakterei Januševskajai už rūpestingumą, ypatingą žmoniškumą ir profesionalumą. Matot, kaip skirtingai....
Atsakyti
Patarkit pas kuria geriausia eiti ginekologe? Planuoju nestuma, noriu,kad kuo geriau istirtu ar man viskas gerai??
gyd. A. Čyrienė
gyd. H. Mesonienė
gyd. E.Teiberienė
gyd. G. Oršauskienė
gyd. L. Digrienė
gyd. O. Bogdanovienė
Atsakyti
QUOTE(mokka @ 2011 10 17, 16:08)
O mes galime tik padėkoti dakterei Januševskajai už rūpestingumą, ypatingą žmoniškumą ir profesionalumą. Matot, kaip skirtingai....

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Jurciukas @ 2011 10 18, 07:49)
Patarkit pas kuria geriausia eiti ginekologe? Planuoju nestuma, noriu,kad kuo geriau istirtu ar man viskas gerai??
gyd. A. Čyrienė
gyd. H. Mesonienė
gyd. E.Teiberienė
gyd. G. Oršauskienė
gyd. L. Digrienė
gyd. O. Bogdanovienė

Bogdanoviene siulau
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2011 10 18, 06:49)
gyd. A. Čyrienė
gyd. H. Mesonienė
gyd. E.Teiberienė
gyd. G. Oršauskienė
gyd. L. Digrienė
gyd. O. Bogdanovienė

Tik ne Orsauskiene schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2011 10 18, 06:49)
gyd. A. Čyrienė
gyd. H. Mesonienė
gyd. E.Teiberienė
gyd. G. Oršauskienė
gyd. L. Digrienė
gyd. O. Bogdanovienė

Aš taip pat ilgai rinkausi, ieškojau atsiliepimų, bet supratau, kad vis tiek nėra visiems vienodai patinkančių gydytojų. Galiausiai išsirinkau ginę E. Teiberienę pagal man tinkantį jos darbo grafiką. Galėsiu pasidalinti įspūdžiais apie šią gydytoją pirmadienį 4u.gif Tikiuosi, kad nenuvils
Atsakyti