Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė?
Atsakyti
QUOTE(Nautica @ 2011 05 30, 13:19)
Gal kokių atsiliepimų kas turi apie dinekologę Dirgienę? Ji dirba Kalinausko, tai galvoju, jei pereit į DC, tada tenir ginekologę reikia susirasti. Girdėjau gerų atsiliepimų apie Sapon. Kaži, kuri geresnė?

šioje temoje tikrai yra atsiliepimų apie visas ginekologes, dirbančias CP smile.gif
jei neklystu, pas Sapon tik su siuntimu galima patekti
Atsakyti
mano seimos gyd yra DC, bet gine Kalinausko (Skaisgiriene), nes DC liko tik 3 man atrodo giniai ir tie visi II lygio, t.y. pas juos patekti galima su seimos gyd arba I lygio gines siuntimu.. arba jau mokamai.
Atsakyti
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo nestuke.gif ir dabar mane 1 karta uzrase pas Skaisgerienę, seimos gyd A.Šimanskaitė. man ten registr siule ir Musteikienę?? bet esu rusakalbe ir idomu ar Musteikienė moka rusiškai bendrauti gerai?? ar kokia kita ginekol?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioska777 @ 2011 06 15, 14:42)
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo  nestuke.gif  ir dabar mane 1 karta uzrase pas Skaisgerienę, seimos gyd A.Šimanskaitė. man ten registr siule ir Musteikienę?? bet esu rusakalbe ir idomu ar Musteikienė moka rusiškai bendrauti gerai?? ar kokia kita ginekol??  g.gif

Man Musteikiene nepatiko,nu savotiska,bet kadangi ji vedeja tai man rods rusiskai gerai kalba,girdejau kad su sesele rusiskai snekejo,be to ji apie 50 a tokio amziaus jos visos rusiskai gerai kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioska777 @ 2011 06 15, 14:42)
Sveikos paneles ir mamytes, esu prisiregistravus Centro pol naujamiesčio fil, esu 5 menesio neštumo  nestuke.gif  ir dabar mane 1 karta uzrase pas Skaisgerienę, seimos gyd A.Šimanskaitė. man ten registr siule ir Musteikienę?? bet esu rusakalbe ir idomu ar Musteikienė moka rusiškai bendrauti gerai?? ar kokia kita ginekol??  g.gif

O kokie atsiliepimai tiek apie Šimanskaitę, tiek ir apie Makauskienę (šeimos gydytoja)? Aš eisiu kitą savaitę persirašyti, tai įdomu pas kuria čia geriau eiti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertama: 05 liepos 2011 - 15:28
Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji nestuke.gif , tai sake bus nauja Rusecka ir jau kitame filiale? Kaip be sutikimo ten gali perkelti schmoll.gif
Atsakyti
keista aisku, kad be sutikimo taip perkele, bet matyt DC like gyd. turejo pilna sarasa klientu ir jau jiems daugiau nauju nebeskyre, o tavo gyd pacientus isdalino per artimiausius filialus, kur gyd apkrovimas mazesnis?
Atsakyti
Merginos, o ar nieks siuo metu pas Kalendriene nevaikstot? Kokia nuomone apie ja? nes labai jau visi seni komentarai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmenele;) @ 2011 07 26, 10:55)
Merginos, o ar nieks siuo metu pas Kalendriene nevaikstot? Kokia nuomone apie ja? nes labai jau visi seni komentarai  g.gif

prieš porą metų esu buvus, bet daugiau nenorėčiau eit pas ją.. labai jau atmestinai į viską žiūrėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 07 22, 07:25)
Gal kuri gali paaiskinti kodel is DC perregistruoja i Kalinausko filiala? As pas Peleckiene eidavau visada, o dabar ji nestuke.gif , tai sake bus nauja Rusecka ir jau kitame filiale? Kaip be sutikimo ten gali perkelti schmoll.gif

QUOTE(MildukasK @ 2011 07 22, 08:02)
keista aisku, kad be sutikimo taip perkele, bet matyt DC like gyd. turejo pilna sarasa klientu ir jau jiems daugiau nauju nebeskyre, o tavo gyd pacientus isdalino per artimiausius filialus, kur gyd apkrovimas mazesnis?

Aš taip supratau, kad perkėlė visą apylinkę, neperskirdami keliems gydytojams. Gyd. Peleckienė turėjo labai daug pacientų. Tai tiesiog paskyrė naują gydytoją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokka: 24 rugpjūčio 2011 - 13:03
sveikos smile.gif

o as dabar su klausimu apie vaiku gyd. smile.gif Gal galit kokia rekomenduoti DC arba Kalinausko fil.? smile.gif
Atsakyti