Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(coliuke987 @ 2011 03 22, 21:14)
Sveikos, gal kurios lankotes pas Antakalnio poliklinikos ginekologes? Gal ka rekomanduotumet?  g.gif

šita tema apie Centro poliklinikos gydytojus, apie Antakalnio yra atskira tema
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 22, 22:36)
šita tema apie Centro poliklinikos gydytojus, apie Antakalnio yra atskira tema

Aciu, jau pamaciau, skaiciau kelias temas ir nepamaciau i kuria parasiau ax.gif atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Skaisgiriene istikro labai megsta dovaneles anksciau budavo pirkdavau pas ja KT
degindavo zaizdele tai net mobilu buvo davus jai ka jai skambint:) veliau kazkaip labai nemaloni pasidare po pirmo nestumo maniau pas ja daugiau neisiu , bet kazkaip surizikavau galvojau duosiu pinigeliu gal bus maloni vis gi maziau mokesiu negu privaciai , ir ka gi nuo pat pirmos dienos buvo tokia nemaloni kad nusprendziau sprogsiu bet nieko neduosiu, nieko nedaviau visa nestuma o sake lankytis pas ja karta i savaite del auksto kraujospudzio tik as ja pamatydavau man jis sukildavo smile.gif per kiauliu gripa sake man vis pas ja eit smile.gif dabar renkuosi geriau mokama ginekologija.
Atsakyti
Man tai patinka Skaisgiriene smile.gif Niekada jokiu dovaneliu nenesiau, bet visada maloni smile.gif Buna gal kartais, kaip ir visiems zmonems, blogu dienu, bet siaip ji gera, rupestinga smile.gif Labai apsidziauge, kai pasakiau, kad laukiuosi - manau gerai mane priziures smile.gif
Atsakyti
Mildusiukas as irgi tikiuosi kad Jus gerai jin priziures mirksiukas.gif na siaip kai dabar neturi echoskopo vietoj tai pamaigus pilva labai sunku tiksliai spet eiga, nebent sius dazniau echoskopuotis. As visvien lankiausi pas kitus ginekologus atsarga gedos nedaro
Atsakyti
nzn kaip dabar, bet anksciau jos ten pamainom dalindavosi vienu kab, kur buvo echo, o kai persikele i 2 a, tai dar nebuvau echo.. Po keliu sav suzinosiu smile.gif
Atsakyti
Nzn as kai paskutini karta buvau tai sedi jin 5 aukste kur sedejo anksciau tai priesais ligonineje ir dabar nesidalina jos echoskopu o tiesiog yra ligoninei echoskopuotoja ir siuncia 17-19 sav , ir jai ten viskas gerai daugiau kaip ir nesiuncia, nebent extra kas butu, ir patarimas kai nueisi iskart ir sakyk kad uzrasytu echoskopijai nes kai reikia nera vietu ir siulo tik uz pinigus nueit. smile.gif
Atsakyti
Ligoninej? As pas Skaisgieriene vaikstau Kalinausko g., bet tikiuosi echo pakliuti reikiamu laiku smile.gif Na, bet nueisiupo kelius av ir pamatysiu, kaip ten dabar pas jas tvarka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 23, 16:16)
Man tai patinka Skaisgiriene smile.gif Niekada jokiu dovaneliu nenesiau, bet visada maloni smile.gif Buna gal kartais, kaip ir visiems zmonems, blogu dienu, bet siaip ji gera, rupestinga smile.gif Labai apsidziauge, kai pasakiau, kad laukiuosi - manau gerai mane priziures smile.gif

fainuole - zodziu i vata nevinioja. Tik uzknisa, kad kai eini ne privaciai, o i valstybine, tai kaskarta kaip i naujai atejusia ziuzi. Is kitis puses suprantama- juk tiek zmoniu.
Atsakyti
na, maniske buna paklausia - tai kas nutiko? Tada pradedi pasakoti ir ji prisimena, dar paskaito kortele ir tada jau viskas normaliai, nera taip, kad kaip pirma karta smile.gif
Atsakyti
Laba. Gal kas galite parekomentuoti šeimos gydytoją Diagnostikos centre?
Draugė siūlo pas Baliukonienę, bet atseit reikia gydytojos sutikimo (nors jokiose tvarkose tokios nesąmonės neradau parašyta), bandysiu skambintis, kai ji dirbs.

Dabar esu prisirašiusi pas Smaliukienę Kalinausko g., tai ta visiška nukvakus senė.
Atsakyti
as vaikstau pas Kirvaitiene, tai man ji nieko smile.gif kadangi daznai netenka bendrauti, tai nusiskundimu neturiu smile.gif jauna palyginus, tikrai ne nukvakus sene biggrin.gif
siaip dabar girdejau i DC nelabai ir registruoja nauju.. nebent su pacia daktare susitari, kad dar tave priims i savo rata... Arba registruoja tada jau pagal eile, kuri maziausiai pacientu turi..
Tai bandyk skambinti ir klausti smile.gif
Atsakyti