Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Bamu @ 2011 01 14, 12:24)
na va as irgi buvau pas mesonine viena karta,  o kita - pas Ceriene
kuria issirinkti nzn  g.gif
sako dar kituose filialuose galima rinktis gine, bet ir ten nei vienos nzn  blush2.gif

man visai patiko Bogdanovienė Senamiesčio filiale. thumbup.gif
Atsakyti
pagalvosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 12 15, 14:35)
Taip čia jo bruožas biggrin.gif

o man nuėjusiai tik parašo ant pažymos, buvo nustatyta (net neapžiūrėjus), pradėjo klausinėti, ar gyvenu lyt. gyvenima (na čia dar normalus klausimas), o poto paklausė "kiek partneriu turiu vienu metu"  lotuliukas.gif Kai atsakiau, kad 1 (aišku aš buvau pritrenkta jo klausimo), tai jis man pradėjo aiškinti, kad jei man vyras 1, tai nereiškia, kad aš savo vyrui viena esu, jis gali turėti daug moterų ir mane užkrėsti kokia nors venerine liga  doh.gif

Poto pradėjo kalbėti, kad KT nieko neveikia ir pna... na "tokius vėjus"... ir dar daugiau...

Viskas, padėjau kryžių ant jo, gyvenime nebeeisiu  schmoll.gif

o dar jo knygą skaičiau, tai ten jis rašo, koks jis nerealus daktaras ir pan... brrr doh.gif

As pas ji pati pirma kart gyvenime nuejau....... ir nusispjoviau... kaip sitaip galima nesuprantu, man jis tas pacias nesamones kalbejo........ apie tas venerines ligas ir pan., nors ir metuose jau buvau kokia 22 ar 23, bet tipo kaip daryciau koki nusikaltima uzsiimdama seksu...

nzn dabar turiu tokiu problemu ir siuncia mano gydytoja pas ginekologa... as po to sykio pas nieka kita nebuvau, tai taip bijau....
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2010 12 15, 14:35)
Taip čia jo bruožas biggrin.gif

o man nuėjusiai tik parašo ant pažymos, buvo nustatyta (net neapžiūrėjus), pradėjo klausinėti, ar gyvenu lyt. gyvenima (na čia dar normalus klausimas), o poto paklausė "kiek partneriu turiu vienu metu"  lotuliukas.gif Kai atsakiau, kad 1 (aišku aš buvau pritrenkta jo klausimo), tai jis man pradėjo aiškinti, kad jei man vyras 1, tai nereiškia, kad aš savo vyrui viena esu, jis gali turėti daug moterų ir mane užkrėsti kokia nors venerine liga  doh.gif

Poto pradėjo kalbėti, kad KT nieko neveikia ir pna... na "tokius vėjus"... ir dar daugiau...

Viskas, padėjau kryžių ant jo, gyvenime nebeeisiu  schmoll.gif

o dar jo knygą skaičiau, tai ten jis rašo, koks jis nerealus daktaras ir pan... brrr doh.gif

Atsakyti
na, blogiausia, kas gali atsitikti, tai gydytojas apsauks ar kokiu nesamoniu prisnekes.. Kitaip nuskriausti negali smile.gif Tai jei neimsi labai i galva visokiu paistalu, nera ko ir baimintis vizito pas gine wink.gif Nepatiks - nueisi pas kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 27, 15:59)
na, blogiausia, kas gali atsitikti, tai gydytojas apsauks ar kokiu nesamoniu prisnekes.. Kitaip nuskriausti negali smile.gif Tai jei neimsi labai i galva visokiu paistalu, nera ko ir baimintis vizito pas gine wink.gif Nepatiks - nueisi pas kita smile.gif

Reikia nestis ranksluostuka ir kojines??/ blush2.gif
Atsakyti
O kam kojines? bigsmile.gif
Atsakyti
o rankšluostis kam? gydytojas turi turėt vienkartinius popierinius rankšluosčius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 sausio 2011 - 18:00
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 28, 16:25)
Reikia nestis ranksluostuka ir kojines??/ blush2.gif

Aš kojines visada pas ginių nešuosi (tam, kad basom neit iki "lėktuvo"), o rankšluostuko - ne schmoll.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti dėmesingą šeimos gydytoją Lukiškių filiale (Jakšto g.) ? 4u.gif
Atsakyti
Lankausi pas Skaisgirienę dėl nestuke.gif , tai man ji tokia nieko visai smile.gif
Nors čia dauguma rašo, kad ji nemaloni....

Anksčiau eidavau i Antakalnio polikliniką, pas Albertavičienę, tai labai nusivyliau.

Kai atėjau pirmą kartą dėl neštumo į CP, tai patekau pas Kevličienę-tai iškart man pasakė, kad greičiau viską daryčiau, nes jos neva namo skuba....Visai nepatiko - tokios jau nepatenkintos buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 01 28, 19:23)
Aš kojines visada pas ginių nešuosi (tam, kad basom neit iki "lėktuvo"), o rankšluostuko - ne  schmoll.gif

As kai labai labai seniai buvau pas "isgirtaji" Burgaila biggrin.gif , tai jo sesute man pasake, kad kita kart atsinesciau kojines ir ranksluostuka? Na, gal tuo metu laikai buvo ne kokie, negaudavo gal tu vienkartiniu ranksluostuku? Del to ir pasiteiravau kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 30, 23:25)
As kai labai labai seniai buvau pas "isgirtaji" Burgaila biggrin.gif , tai jo sesute man pasake, kad kita kart atsinesciau kojines ir ranksluostuka? Na, gal tuo metu laikai buvo ne kokie, negaudavo gal tu vienkartiniu ranksluostuku? Del to ir pasiteiravau kaip dabar?

uch, as niekada neesu nieko nesusis smile.gif Kadangi dazniausiai ir taip bunu su kojinem, tai jau nutipenu iki kedes.. Stengiuosi su pedkelnem is sijonais neeiti pas gine, nes po to labai ilgai uztrunka tas nusirengimas/apsirengimas.. doh.gif

As puse metu sukau galva pas ka eiti nestuke.gif planavimui ir prieziurai, tai kol kas nutariau grizti pas savo "senute" Skaisgiriene.. Ji buvo mano pirmoji gine ir matyt geriausiai mane pazista, nes su visom naujom niekaip nerasdavau kalbos doh.gif
Atsakyti