QUOTE(pupune @ 2010 12 15, 14:35)
Taip čia jo bruožas
o man nuėjusiai tik parašo ant pažymos, buvo nustatyta (net neapžiūrėjus), pradėjo klausinėti, ar gyvenu lyt. gyvenima (na čia dar normalus klausimas), o poto paklausė "kiek partneriu turiu vienu metu"
Kai atsakiau, kad 1 (aišku aš buvau pritrenkta jo klausimo), tai jis man pradėjo aiškinti, kad jei man vyras 1, tai nereiškia, kad aš savo vyrui viena esu, jis gali turėti daug moterų ir mane užkrėsti kokia nors venerine liga
Poto pradėjo kalbėti, kad KT nieko neveikia ir pna... na "tokius vėjus"... ir dar daugiau...
Viskas, padėjau kryžių ant jo, gyvenime nebeeisiu
o dar jo knygą skaičiau, tai ten jis rašo, koks jis nerealus daktaras ir pan... brrr
As pas ji pati pirma kart gyvenime nuejau....... ir nusispjoviau... kaip sitaip galima nesuprantu, man jis tas pacias nesamones kalbejo........ apie tas venerines ligas ir pan., nors ir metuose jau buvau kokia 22 ar 23, bet tipo kaip daryciau koki nusikaltima uzsiimdama seksu...
nzn dabar turiu tokiu problemu ir siuncia mano gydytoja pas ginekologa... as po to sykio pas nieka kita nebuvau, tai taip bijau....
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2010 12 15, 14:35)
Taip čia jo bruožas
o man nuėjusiai tik parašo ant pažymos, buvo nustatyta (net neapžiūrėjus), pradėjo klausinėti, ar gyvenu lyt. gyvenima (na čia dar normalus klausimas), o poto paklausė "kiek partneriu turiu vienu metu"
Kai atsakiau, kad 1 (aišku aš buvau pritrenkta jo klausimo), tai jis man pradėjo aiškinti, kad jei man vyras 1, tai nereiškia, kad aš savo vyrui viena esu, jis gali turėti daug moterų ir mane užkrėsti kokia nors venerine liga
Poto pradėjo kalbėti, kad KT nieko neveikia ir pna... na "tokius vėjus"... ir dar daugiau...
Viskas, padėjau kryžių ant jo, gyvenime nebeeisiu
o dar jo knygą skaičiau, tai ten jis rašo, koks jis nerealus daktaras ir pan... brrr