Gal galit parekomenduoti gera seimos gyd - centro poliklinikoj- Pylimo g 56
QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 11 08, 10:06)
mano gyd buvo V.Kirvaitiene - nieko tokia, jauna, maloni atrodo daug sirgt neteko, tai nieko blogo pasakyti negaliu. Tik girdejau ganda, kad pacioj Centro polikl Pylimo g neberegistruoja, tik fililaluose...
QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 11 08, 10:06)
Mes pas Baliukonienę einam, tai su aj be problemų visokisu siuntimus ir biuletenius gaunam. Labai konkreti gydytoja.
QUOTE(Push_Push @ 2010 11 08, 10:06)
Mes pas Baliukonienę einam, tai su aj be problemų visokisu siuntimus ir biuletenius gaunam. Labai konkreti gydytoja.
dekui
QUOTE(Push_Push @ 2010 11 08, 08:06)
pritariu - nuostabi gydytoja
o kas girdeti apie gine Skaisgiriene? Kokie vaiksciojusiu su atsiliepimai?
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 23, 14:09)
o kas girdeti apie gine Skaisgiriene? Kokie vaiksciojusiu su atsiliepimai?
Del nėštumo negaliu pasakyti, bet pas ją esu nudegusi, niekaip neišgydė niežulio, nuo to laiko nebeinu. Kažkaip nesugebėjo ji man išgydyti, kad ir kiek ėjau pas ją.
QUOTE(cami @ 2010 08 02, 19:12)
Aš seniau lankydavausi pas Burgaila, bet jau atsibodo jo eilėraščiai... Kartais jis malonus, o kartais kai drebia kq nors, tai nors apsisuk ir išeik... bet vis neišdrįsdavau... Dabar noriu pas kažką kitą užsiregistruoti, tačiau paskaičius komentarus, išvis nenoriu eiti.....
Esu nudegusi ir nuo Skaisgirienės ir nuo jo. Kažkada man išrašė tokius brangius tyrimus, kurių net nereikėjo Perėjau pas Sapon, kai buvau ir viskas Bet kiek žinau dabar ten jau reikia mokėt.
Apie Burgailą aš neturiu "gerų žodžių"... jis mane iki ašarų buvo privedęs... nors nuėjau eilinei apžiūrai, kad uždėtų parašą ant pažymos
Aš pas Burgailą irgi lankiausi iki antro nėštumo pusės, bet vien tik dėl nemokamų tyrimų poliklinikoje..Gerai, kad nebe pirmą kartą buvau nėščia, tai per daug neimdavau į galvą dėl jo kalbų, bet po kurio laiko baigėsi ir mano kantrybė, pabėgau visiškai..
Per pirmą vizitą jis iš akies nustatė, kad man PKS, kad niekad nepastosiu..Po mėnesio pastojau..Pradėjus lankytis nėštumo metu prasidėjo jo kalbos - draudžiama nėštukei vairuoti, mašinoj sėdėti tik ant galinės sėdynės, jokių baiseinų, valgyti tik naminį sviestą ir penkių pirštų storumo kaimiškus lašinius, o kad svoris auga, tai vadinas, sergu diabetu.. Ir pastoviai bla bla bla.. Kaip jis dar dirba, neįsivaizduoju, su tokiom atgyvenusiom žiniom..
Per pirmą vizitą jis iš akies nustatė, kad man PKS, kad niekad nepastosiu..Po mėnesio pastojau..Pradėjus lankytis nėštumo metu prasidėjo jo kalbos - draudžiama nėštukei vairuoti, mašinoj sėdėti tik ant galinės sėdynės, jokių baiseinų, valgyti tik naminį sviestą ir penkių pirštų storumo kaimiškus lašinius, o kad svoris auga, tai vadinas, sergu diabetu.. Ir pastoviai bla bla bla.. Kaip jis dar dirba, neįsivaizduoju, su tokiom atgyvenusiom žiniom..
QUOTE(Cansado @ 2010 12 15, 11:22)
Taip čia jo bruožas
o man nuėjusiai tik parašo ant pažymos, buvo nustatyta (net neapžiūrėjus), pradėjo klausinėti, ar gyvenu lyt. gyvenima (na čia dar normalus klausimas), o poto paklausė "kiek partneriu turiu vienu metu" Kai atsakiau, kad 1 (aišku aš buvau pritrenkta jo klausimo), tai jis man pradėjo aiškinti, kad jei man vyras 1, tai nereiškia, kad aš savo vyrui viena esu, jis gali turėti daug moterų ir mane užkrėsti kokia nors venerine liga
Poto pradėjo kalbėti, kad KT nieko neveikia ir pna... na "tokius vėjus"... ir dar daugiau...
Viskas, padėjau kryžių ant jo, gyvenime nebeeisiu
o dar jo knygą skaičiau, tai ten jis rašo, koks jis nerealus daktaras ir pan... brrr
Šioje poliklinikoje teko patekti pas Navickienę - nesuprantu tiesą sakant kaip galima pas ją lankytis, kiekvienam gal skirtingai, bet ji kai pavėlavau ateiti mėnesį nei ji sakė buvau aprėkta ir išvadinta nesirūpinančia savo dukra, nes kai numirsiu niekas jos neaugins... kažkokias pievas, žodžiu šnekėjo, nors ateiti reikėjo profilaktiškai jokių problemų kitų nebuvo. Žodžiu pabėgau nuo jos.
Dar buvau vieną kartą KT recepto pas Skaisgirienę - tai jo jinai tokia sausoka kaip sakot.. Nelabai ką pamenu daugiau.
Kevličienė - echoskopavo ir viską kantriai ir be jokių nesamonių išaiškino išrašė vaistų ir viskas gerai.
Musteikienė.. Lankiausi pas ją nuo 2007 berods... kol nebuvo bėdų buvau patenkinta, bet kai jų atsirado ( nors privačiai išsityrus paaiškėjo, kad neatsirado) tai prasidėjo dramatizavimai iš jos pusės (kas keista) ir maždaug oi reikia skubios operacijos, o tyrimų tai jokių nedarė.. Prigasdino ir mėnesį laiko gyvenau nežinioje kol kitur visus tyrimus reikiamus galėjau atlikti ir gavau atsakymus.
Kai pradėjau skaityti šią temą maniau pereisiu gal pas Digrienę, nes planuojam ir norisi kad kompetetingas žmogus prižiūrėtų, o dabar tiesą sakant esu pasimetusi ir nematau nė vieno gydytojų, kuris būtų be baisių klaidų...
P.s. mūsų stomotologė Karlonienė ir aš ir dukra patenkintos nerealiai.. Tik jai dėkinga esu, kad dukra neturi baimės dantų gydytojams, visada švelniai ir atlaidžiai viską daro..
Dar buvau vieną kartą KT recepto pas Skaisgirienę - tai jo jinai tokia sausoka kaip sakot.. Nelabai ką pamenu daugiau.
Kevličienė - echoskopavo ir viską kantriai ir be jokių nesamonių išaiškino išrašė vaistų ir viskas gerai.
Musteikienė.. Lankiausi pas ją nuo 2007 berods... kol nebuvo bėdų buvau patenkinta, bet kai jų atsirado ( nors privačiai išsityrus paaiškėjo, kad neatsirado) tai prasidėjo dramatizavimai iš jos pusės (kas keista) ir maždaug oi reikia skubios operacijos, o tyrimų tai jokių nedarė.. Prigasdino ir mėnesį laiko gyvenau nežinioje kol kitur visus tyrimus reikiamus galėjau atlikti ir gavau atsakymus.
Kai pradėjau skaityti šią temą maniau pereisiu gal pas Digrienę, nes planuojam ir norisi kad kompetetingas žmogus prižiūrėtų, o dabar tiesą sakant esu pasimetusi ir nematau nė vieno gydytojų, kuris būtų be baisių klaidų...
P.s. mūsų stomotologė Karlonienė ir aš ir dukra patenkintos nerealiai.. Tik jai dėkinga esu, kad dukra neturi baimės dantų gydytojams, visada švelniai ir atlaidžiai viską daro..