Sveikos. Noreciau pakomentuot savo istorija kas liecia Centro poliklinikos gydytoja ginekologe - Irena Januseviciene. Tokiai gydytojai tik licenzija atimti.
Dare man tyrimus...ir pasake, kad viskas gerai. Sveika. Bet kazkodel taip nesijauciau. Po kaikurio laiko nuejau pas privatu gydytoja su savo beda. Si iskart nedrasiai spejo diagnoze..ir staigiai nusiunte i santariskiu onkologini. Taigis kaip ir sergu vulvos leukoplakija - reta ikivezine liga. O ponia Irena, kurios tyrimu rezultatuose akivaizdziai tie du zodziai buvo parasyti - nesieme jokiu priemoniu. Jokiu papildomu tyrimu diagnozei patvirtinti arba paneigti, jokios biopsijos. Liga isplito. Aciu poniai gydytojai.
Eikit sau, dabar jau ir nebežinau pas kokią ginekologę eiti. Eidavau pas Oršauskienę, bet būtent kad neesant problemai ji visai nieko, bet rimtiems tai ir nežinau..
tai pas ką eiti???
Kadangi viena šeimoje tedirbu, tikrai neturiu galimybės eiti privačiai
tai pas ką eiti???
QUOTE(Cefeidė @ 2010 07 06, 21:58)
Eikit sau, dabar jau ir nebežinau pas kokią ginekologę eiti. Eidavau pas Oršauskienę, bet būtent kad neesant problemai ji visai nieko, bet rimtiems tai ir nežinau..
tai pas ką eiti???
tai pas ką eiti???
Sveikos, vis ieškau kokių nors atsiliepimų apie ginekologę R.Venskutonienę, centro poliklinika, bet deja nieko. Pati asmeniskai lankausi pas ją, JI man atrodo "sausoka" mažai kalbanti ir nelabai ką paaiškina. Mastau ar nevertėtų pasiieškot kitos ginekologės
gal kas nors turit nuomonę apie ją???
QUOTE(Emmam @ 2010 07 15, 21:03)
Sveikos, vis ieškau kokių nors atsiliepimų apie ginekologę R.Venskutonienę, centro poliklinika, bet deja nieko. Pati asmeniskai lankausi pas ją, JI man atrodo "sausoka" mažai kalbanti ir nelabai ką paaiškina. Mastau ar nevertėtų pasiieškot kitos ginekologės
O man ji labai net nebloga gydytoja. Aš pas ją eidavau echoskopuotis, tai ji atlikdavo ir tai ir dar visda atsakydavo į klausimus, visada paklausdavo ar kas neaikšu. Manau ji tikrai kompetetinga
QUOTE(Emmam @ 2010 07 15, 20:03)
O man ji nepatiko. Kai aptiko problema, paklausiau, kas tai yra, jos atsakymas su kvaila sypsenele: pastoti reikia O konkreciai nieko nesake, tik "nieko baisaus". Is tikruju kolkas nieko baisaus, tik kad reikia reguliariai tikrintis, bet tuomet as norejau isgirsti konkretu atsakyma i mano klausima.
as CP Diagnostikos centre lankausi jau gal 10 m, visada patikdavo ten esanti tvarka ir "naujoviskumas", ne taip kaip mazesnese polikl. Tuo metu ir pensionieru ten maziau buvo, daugiau studentu Kadangi neteko ten labai daznai lankytis, tai viskas man buvo OK
O dabar jau ieskau gines prieziurai, tai rimtai susimasciau Visada eidavau pas Skaisgiriene, nieko ji tokia bobele, kazkaip pavykdavo man su ja sutarti, tik as kiek nuogastauju del jos amziaus jau, ar sugebes ji tinkamai savo darba atlikti??
Tiesa, dabar tas perkelimas is CP moteru konsultacijos i Kalinausko fil. man visai nepatiko Ir ten vel kazkur kitur perkele.. Jokio privatumo ir jaukumo laukiamajame nebeliko...
CP kiek maciau dabar Burgaila ir Sapon turi savo "kampa" 2 a, bet pas juos as nenoriu, nei vienas nepatinka
Itariu, kad teks gines ieskoti kitame filiale, kas man nera labai patogu.. Nes centre dirbu, tai bet kada galedavau nueiti
O dabar jau ieskau gines prieziurai, tai rimtai susimasciau Visada eidavau pas Skaisgiriene, nieko ji tokia bobele, kazkaip pavykdavo man su ja sutarti, tik as kiek nuogastauju del jos amziaus jau, ar sugebes ji tinkamai savo darba atlikti??
Tiesa, dabar tas perkelimas is CP moteru konsultacijos i Kalinausko fil. man visai nepatiko Ir ten vel kazkur kitur perkele.. Jokio privatumo ir jaukumo laukiamajame nebeliko...
CP kiek maciau dabar Burgaila ir Sapon turi savo "kampa" 2 a, bet pas juos as nenoriu, nei vienas nepatinka
Itariu, kad teks gines ieskoti kitame filiale, kas man nera labai patogu.. Nes centre dirbu, tai bet kada galedavau nueiti
kaip reikalai su odontologais ten? kuris geresnis?
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 07 27, 07:54)
kaip reikalai su odontologais ten? kuris geresnis?
Va va ir man labai rūpi šis klausimas
Kaip Ragaišienė?
Sveiki
Gal galėtumėte rekomenduoti gerą neurologą (-ę) Centro poliklinikoje? Antirekomendacijos irgi būtų vertingos Tiesiog skubiai reikia papulti pas neurologą, tai galvoju kaip iš tokios gausybės nepataikyti ant didžiausios pabaisos
Eičiau mokamai, nes registruota esu kitur, svarbu, kad negailėtų siuntimų, nes būtent to ir reikia
Gal galėtumėte rekomenduoti gerą neurologą (-ę) Centro poliklinikoje? Antirekomendacijos irgi būtų vertingos Tiesiog skubiai reikia papulti pas neurologą, tai galvoju kaip iš tokios gausybės nepataikyti ant didžiausios pabaisos
Eičiau mokamai, nes registruota esu kitur, svarbu, kad negailėtų siuntimų, nes būtent to ir reikia
Aš seniau lankydavausi pas Burgaila, bet jau atsibodo jo eilėraščiai... Kartais jis malonus, o kartais kai drebia kq nors, tai nors apsisuk ir išeik... bet vis neišdrįsdavau... Dabar noriu pas kažką kitą užsiregistruoti, tačiau paskaičius komentarus, išvis nenoriu eiti.....
gal galit rekomenduoti pas kokį gyd. iš naujamiesčio fil. užrašyti savo kūdikėną?
QUOTE(skibru @ 2010 06 10, 10:40)
mes patenkinti, geranoriška ji. Bet dažnai nesergam, tai gal dėl to dar neužkliuvo