sveikos
sakykit o Burgaila jau nebedirba?
ir gal zinot pas ka dabar jo padejeja dirba?
QUOTE(alincikita @ 2010 02 19, 14:18)
sveikos
o kas jo padėjėja buvo? Tokia vyresnio amžiaus, kur sėdėdavo priimamajame?
QUOTE(skibru @ 2010 02 19, 18:21)
o kas jo padėjėja buvo? Tokia vyresnio amžiaus, kur sėdėdavo priimamajame?
taip,taip su akinukais ant grandineles deja pavardes nezinau
QUOTE(alincikita @ 2010 02 20, 14:15)
taip,taip su akinukais ant grandineles deja pavardes nezinau
dėl akinukų nesu tikra, bet tokia rusakalbė šviesiais plaukais, banguotais, susuktais ant pakaušio, dabar sėdi Kalinausko g. Naujamiesčio fil., kartu su Digriene. Aš ir nežinau nei jos pavardės, nei vardo Ta prasme anksčiau ji sėdėdavo MK Pylimo g. , tame laukiamajame.
Norejau paklausti, ar toje poliklinikoje yra mokamu palatu? Kaip apskritai atrodo palatos? Man ten darys ginekologine operacija. Kaip ten prieziura ir pan.
Beje, man liepe pasidaryti tyrimus, tai reikia uzsirasyt pas savo gydytoja,kad isduotu siuntimus jiem ar kaip?
As gyvenime tuose poliklonikose nesilankiusi, tai nieko nezinau, kokia ten tvarka...
QUOTE(Niam @ 2010 02 22, 13:49)
Norejau paklausti, ar toje poliklinikoje yra mokamu palatu? Kaip apskritai atrodo palatos? Man ten darys ginekologine operacija. Kaip ten prieziura ir pan.
Beje, man liepe pasidaryti tyrimus, tai reikia uzsirasyt pas savo gydytoja,kad isduotu siuntimus jiem ar kaip?
As gyvenime tuose poliklonikose nesilankiusi, tai nieko nezinau, kokia ten tvarka...
Nuvaziuokite ten, ir pasiklauskite registraturoje del taloneliu, apmokejimu, galit susitikti su gydytoju, aptarti operacijos eiga, kokiu tyrimu reikes, siuntimu ir t.t.
Sveikutes
Kaip zinia pas Sapon dabar niekaip neimanoma patekti be seimos gydytojos siuntimo, tai teko man dilema pasirinkti kita gine Isbandziau Skaisgiriene savo nelaimei Vos tik spejau su ja susipazint, kaip iskart apreke kam as vartoju kontraceptikus Paskui pareiske, kad man recepto nerasys, be to prirase visokiu tyrimu Sunervino juodai O jos elgesys tikrai labai saltas ir apziura ne is paciu maloniausiu. Na, kol pasidarysiu visus tyrimus, tai dar pas ja karta nueisiu, bet, kai busiu tai tikrai pas ja ne uz ka neisiu
Kaip zinia pas Sapon dabar niekaip neimanoma patekti be seimos gydytojos siuntimo, tai teko man dilema pasirinkti kita gine Isbandziau Skaisgiriene savo nelaimei Vos tik spejau su ja susipazint, kaip iskart apreke kam as vartoju kontraceptikus Paskui pareiske, kad man recepto nerasys, be to prirase visokiu tyrimu Sunervino juodai O jos elgesys tikrai labai saltas ir apziura ne is paciu maloniausiu. Na, kol pasidarysiu visus tyrimus, tai dar pas ja karta nueisiu, bet, kai busiu tai tikrai pas ja ne uz ka neisiu
QUOTE(alincikita @ 2010 02 19, 13:18)
sveikos
Ji dirba Kalinausko g. poliklinikoj, tik nezinau pas kuria gin. nes as lankausi pas Digriene, ir maciau ja salia esanciam kabinete Labai gera ta padejeja, kai pas Burgaila lankiausi ji man daug ko padejo ir patare, net karta tepineli pati paeme, nes pats gyditojas kazkur nubludijes buvo
Aš nieko nenori blogo sakyti ant gyd. Digrienės, esu patenkinta priežiūra ir t.t. nors mano buvo be jokių problemų. Bet esu šiek tiek nusivylusi jos kompetencija ir neatidumu. Pvz. man visą laiką echo rodė, kad vaikas "sėdi", ji net 2 kart pagal apžiūrą sakė (siuntė echo), kad jau apsivertė... na negi gyd. nejaučia? nesupranta? Juk net aš pati jaučiu ranką pridėjus, kad galvytė viršuje
O taip pat ne vieną kartą vis apsiskaičiuoja "dienose, savaitėse, terminuose", tai irgi
Bet šiaip tikrai nėra bloga gydytoja, jei tai nėra svarbu rekomenduočiau
O taip pat ne vieną kartą vis apsiskaičiuoja "dienose, savaitėse, terminuose", tai irgi
QUOTE(zis @ 2010 04 13, 15:10)
Sveikutes
Tai jau Skaisgiriene reto bendravimo moterele...As pas ja lankydavausi kai Pylimo g.dirbo, nueinu i Kalinausko g., nors buvau is anksto uzsiregistravus; jos korteles neturi ir dar abi su ta pagyvenusia blondi apsauke, kad as is viso pirma karta lankausi ir nezinau tvarkos. trenkiau durim ir daugiau pas ja niekada
QUOTE(pupune @ 2010 02 12, 14:05)
Ačiū už nuomonę na ji "ne saldi", turinti charakterį... bet ji man kol kas patinka
QUOTE(pupune @ 2010 04 21, 16:22)
Aš nieko nenori blogo sakyti ant gyd. Digrienės, esu patenkinta priežiūra ir t.t. nors mano buvo be jokių problemų. Bet esu šiek tiek nusivylusi jos kompetencija ir neatidumu. Pvz. man visą laiką echo rodė, kad vaikas "sėdi", ji net 2 kart pagal apžiūrą sakė (siuntė echo), kad jau apsivertė... na negi gyd. nejaučia? nesupranta? Juk net aš pati jaučiu ranką pridėjus, kad galvytė viršuje
va va, ką aš ir rašiau anksčiau - kad suabejojau jos kompetencija, ir kad daro daug smulkių, bet erzinančių klaidų.... O dėl vaiko padėties tai prajuokinai - man ji atvirkščiai, iš vakaro tvirtino, kad vaikas neapsivertęs, kad tiesiog apčiuopia apžiūros metu sėdmenis apačioj, aš dar suabejojau, ar taip galima čiuopiant pajausti, ir ji pasakė - kai žinia ko ieškai, randi ; o kitą dieną per echo man kita gydytoja sako - vaikas galva žemyn
Man ji kuo toliau, tuo labiau ne, einu tik kad baigti priežiūrą; o ir prie viso ko prisideda priėmimo betvarkė - ant lapuko užrašo vieną laiką, internete rodo kitą laiką, o kai nueini, vistiek patenki kokia valanda nei priklauso Labai retai kada nereikia ilgai laukti; eilė gyva, niekas nekviečia pagal pavardę; tuo tarpu kabinetuose šalia viskas dvigubai greičiau vyksta... Stebiuosi, kad man dar nė kartu neužblokavo auto ratų, nes visada gerokai ilgiau užtrunku, nei sumoku....
QUOTE(zifara @ 2010 04 30, 16:23)
Tai jau Skaisgiriene reto bendravimo moterele...As pas ja lankydavausi kai Pylimo g.dirbo, nueinu i Kalinausko g., nors buvau is anksto uzsiregistravus; jos korteles neturi ir dar abi su ta pagyvenusia blondi apsauke, kad as is viso pirma karta lankausi ir nezinau tvarkos. trenkiau durim ir daugiau pas ja niekada
jo, ši moteriške man pasakė, kad aš laukiuosi, ir su tokia panieka, nors tada buvo 0 galimybė, kad tai būtų tiesa... Kai aš pasakiau kad be šansų, kad laukiuosi, ji sakė - oi jaunos mergaitės, studentiškas gyvenimas, paskui neprisimenant... Buvo visai kitas rimtas dalykas.
Sveikos!
Pries keleta puslapiu buvo klausimas del gyd. ginekologes G. Orsauskienes (Centro poliklinika Vytenio filialas). Lankiausi pas ja nestumo metu. I kiekviena nusiskundima reakcija budavo tokia: "ai, nieko cia tokio..." arba tik nusisypsodavo, o as nesu is tu, kurios nuolat del ko nors skundziasi. Rezultatas - prieslaikinis gimdymas, maziukui esant 31 savaites del infekcijos plius didziulis plauciuku uzdegimas
Pries keleta puslapiu buvo klausimas del gyd. ginekologes G. Orsauskienes (Centro poliklinika Vytenio filialas). Lankiausi pas ja nestumo metu. I kiekviena nusiskundima reakcija budavo tokia: "ai, nieko cia tokio..." arba tik nusisypsodavo, o as nesu is tu, kurios nuolat del ko nors skundziasi. Rezultatas - prieslaikinis gimdymas, maziukui esant 31 savaites del infekcijos plius didziulis plauciuku uzdegimas