Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(pupune @ 2010 02 08, 22:10)
O jei ne paslaptis, kas tokio nepatiko?  smile.gif

Gydytojai labai sunku pripažinti, kad pati suklydo (nors tai nebūna esminiai dalykai - tokie kaip blogai užpildyta nėsčiosios kortelė (esminė data), ar siuntimas tyrimui (dėl to teko važiuoti daryti tyrimus kelis kartus, jie nusikėlė vėlesniam laikui, nes buvo blogai užrašyta nėštumo laikas (o realiai jis buvo tinkamas....), ar būna pasakiusi nedaryti vieno ar kito dalyko, paskui klausia - o kodėl nedarėte (juokingiausia, kai net seselė man pritaria,bet gydytoja pareiškia - jūs mane ne taip supratot); suprantu, visiems visko pasitaiko, ir dėl to nepykstu, tik kad kai tai kartojasi, ir gydytoja visada tokiu piktu tonu sako kad čia aš kažko nesupratau, ar blogai pasakiau, ar dar kas nors - na, kaip vaikų darželis smile.gif Gerai kai aš į viską žiūriu ramiai biggrin.gif

O dėl kompetencijos - negaliu konkrečiai įvardinti, bet iš detalių (kaip pildo siuntimą tyrimams, kiek ir kaip pateikia info apie tą tyrimą, kokius tyrimus mano esant būtinus ir tt. - man profesionalumo įspūdis nesusidaro, galbūt tai dar ir dėl to, kad laukiuosi ne pirmą kartą, esu su daug kuo susidūrusi, bei pripratusi eiti pas gydytoją, kuri yra ir kaip 1, ir kaip 2 lygio, tad daug kur pati gali nuspręsti, ar tai problema, ar tai gerai, ar jau blogai, o ši gydytoja labai dažnai jaučiasi, kad tai palieka 2 lygio gydytojai (t.y. tai, pas kurią einu echo). Bet aišku tai natūralu, nes ji ir dirba berods tik 1 lygio gydytoja.

Bet kokiu atveju - tai yra mano asmeninė nuomonė, ir tiesiog gal nesuptampa charakteriai, ar požiūris; kiekvienam savo gydytojas smile.gif
Atsakyti
Ir dar vienas dalykas: mano akimis, labai svarbus gydytojo-seselės tandemas. Čia jo nėra, ir konfrontacija aiškiai pastebima....
Atsakyti
nu ir as isikisiu ax.gif
lankausi centro poliklinikoje (Pylimo g.) jau kokius gerus 8 metus;
pirmus 6 lankydavausi tik pas stomatologa ir ginekologa - kitu kazkaip neprireike rolleyes.gif
tema uzvesta 2004 m., dabar jau 2010 m. - tai kas del aplinkos meragites- tai nesakykit, atsiremontave, susitvarke, miela malonu;\
per pirma vizita papuoliau pas nuostabia stomatologe (Karloniene), nekeiciu jos nei i koki kita stomatologa, labai miela moteris, labai paslaugi, labai viska atsargiai ir kruopsciai daro, nors prie sirdies dek rolleyes.gif
nu o kas liecia ginekologija tenai ..... tai toks ispudis, kad ju profesija skirta tik nesciosioms - per viena vizita gydytoja net akiu i mane nepakele - kad isklausyti su kokiom problemom atejau; o kai pasakiau, kad noriu pasitikrinti, nes ketinu pastoti, oi - iskart galva pakelta, sypsena - prasom prasom.... tai jei jau as su kitom problemom - tai jau as ne pacientas? g.gif
todel savo nestumo laikotarpiu pas ginekologe lankausi privaciai;
o mano seimos gydytoja - taiirgi labai fainas zmogutis, maloniai priima, maloniai kalba, kada ko reikia - viska padaro; nors ir lankausi pas gine ne ju poliklinikoj - bettyrimus darausi centro - tai ji mielai visur mane uzraso, siuntimus duoda, problemu nera;
tai va, manau, kad yra tu niuanciu,miusu kaip ir visur, bet pakolkas tfu tfu, man ten neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 02 12, 10:15)
....o mano seimos gydytoja - tai irgi labai fainas zmogutis....

čia kuri? rolleyes.gif
Atsakyti
Astulka1, o ta stomatologė su vaikais užsiima? O pas ginekologę kokią lankotės?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 02 09, 10:45)
Bet kokiu atveju - tai yra mano asmeninė nuomonė, ir tiesiog gal nesuptampa charakteriai, ar požiūris; kiekvienam savo gydytojas  smile.gif

Ačiū už nuomonę smile.gif na ji "ne saldi", turinti charakterį... bet ji man kol kas patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 02 12, 14:11)
čia kuri?  rolleyes.gif

Agne Zakarkiene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2010 02 12, 14:20)
Astulka1, o ta stomatologė su vaikais užsiima? O pas ginekologę kokią lankotės?

zinokit nezinau ar ji uzsiima su vaikuciais, reiktu jums i informacija pasiskambinti, bet daktare tai tikrai gera,nz\n, bent man 4u.gif
tokiu visada ramiu balsu kalba, visada klausia ar kas negerai, ar neskauda ir pan.,dabar bandau pasukti galva ar kada maciau vaikuti koki pas ja., nu lygtai...
kabinetas jos Kalinausko g., (priesais centro poliklinika, tik per gatve reik pereiti), naujas atremontuotas, jaukus, aparatura nauja;
o pas ginekologes tai tris buvau, pas Kevliciene, pas Navickiene ir Gerosios vilties skyriuje pas tokai jau pencininke, tai sioji dar tokai tikrai irgi maloni ir geranoriska, o tos dvi tai sakau, kad tu dar nesilauki - tai nu kaip ir.... taip slatai kazkaip, sakau o Navickiene net variantais galvos nepakeldavo nuo stalo;
nu is dalies suprantu - ten pastovus srautas tu moteru, besilaukianti visada pirmiau uz kitas;
na bet del aplinkos siuo metu as ir lankausi privaciai;
bet sakau, tyrimams (kurie privaciai darant labai brangu) tai mano seimos gydytoja mielai man israso siuntimsu kur tik reikia, nesvarbu kad pas gine ne ju poliklinikoj lankausi.
Atsakyti
Astulka1, ačiū 4u.gif

Mūsų šeimos gydytoja Jurgita Peleckienė. Mums labai ji patinka thumbup.gif Taip pat išrašo siuntimus į kitas gydymo įstaigas, bei pati rūpinasi kiekvieno mūsų sveikata. Pati ragina pasidaryti tyrimus reguliariai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguolė: 12 vasario 2010 - 14:41
vadinasi nera tokia jau prasta ta centro poliklinika 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano seimos gydytoja E.Raicinskiene, bet man ji nieko gero kazkodel g.gif (nenusiunte pas kardiologa, nors prasiau, o kai nuejau pati pas kardiologa mokamoms paslaugoms, tas paklause, ko anksciau neatejau doh.gif ).

tai va, noriu paklaust, gal galit palyginti Cento poliklinikoj Raicinskiene, Peleckiene ir Zakarkiene? nes, manau, kad reikia keist gydytoja, tik kad ant blogesnes nepataikyciau. Labai dekui.
Atsakyti
mano jau anksciau minetoj zinutek - Zakarkiene, man - 10 balu.
Atsakyti