QUOTE(pupune @ 2010 02 08, 22:10)
O jei ne paslaptis, kas tokio nepatiko?
Gydytojai labai sunku pripažinti, kad pati suklydo (nors tai nebūna esminiai dalykai - tokie kaip blogai užpildyta nėsčiosios kortelė (esminė data), ar siuntimas tyrimui (dėl to teko važiuoti daryti tyrimus kelis kartus, jie nusikėlė vėlesniam laikui, nes buvo blogai užrašyta nėštumo laikas (o realiai jis buvo tinkamas....), ar būna pasakiusi nedaryti vieno ar kito dalyko, paskui klausia - o kodėl nedarėte (juokingiausia, kai net seselė man pritaria,bet gydytoja pareiškia - jūs mane ne taip supratot); suprantu, visiems visko pasitaiko, ir dėl to nepykstu, tik kad kai tai kartojasi, ir gydytoja visada tokiu piktu tonu sako kad čia aš kažko nesupratau, ar blogai pasakiau, ar dar kas nors - na, kaip vaikų darželis Gerai kai aš į viską žiūriu ramiai
O dėl kompetencijos - negaliu konkrečiai įvardinti, bet iš detalių (kaip pildo siuntimą tyrimams, kiek ir kaip pateikia info apie tą tyrimą, kokius tyrimus mano esant būtinus ir tt. - man profesionalumo įspūdis nesusidaro, galbūt tai dar ir dėl to, kad laukiuosi ne pirmą kartą, esu su daug kuo susidūrusi, bei pripratusi eiti pas gydytoją, kuri yra ir kaip 1, ir kaip 2 lygio, tad daug kur pati gali nuspręsti, ar tai problema, ar tai gerai, ar jau blogai, o ši gydytoja labai dažnai jaučiasi, kad tai palieka 2 lygio gydytojai (t.y. tai, pas kurią einu echo). Bet aišku tai natūralu, nes ji ir dirba berods tik 1 lygio gydytoja.
Bet kokiu atveju - tai yra mano asmeninė nuomonė, ir tiesiog gal nesuptampa charakteriai, ar požiūris; kiekvienam savo gydytojas