Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Liucijamm @ 2009 05 25, 21:06)
Centro plolklonokoje ursiregistravus tam tikram padalini priris tave tik prie terapeuto,

Diagnostikps centre (Pylimo g.) pas BPG (terapeuta) prisiregistruoti jau negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 23, 15:58)
Gal galit rekomenduoti ginekologe centro poliklinikoj? Reikia skubiai, ziauriai bijau, ir jei ne beda, tikrai neiciau verysad.gif  Bukit geros, gal zinot kuri ten zmoniskesne?

Blogas požiūris smile.gif Aš lankausi pas R.Sapon, man ji superinė gydytoja thumbup.gif Tik bėda, kad pas ją patekt norint, reikia laukti virš mėnesio unsure.gif
Atsakyti
Vakar pirmą kartą buvau pas gyd. I. Cadkienę (G. Vilties 1A).
Norėjau profilaktiškai pasitikrinti sveikatą (nes 100 metų nieko nesityriau) prieš planuojant nestuke.gif
Labai maloni gydytoja, paskyrė visokius tyrimus ir šiaip malonu su ja pabendrauti wub.gif
Antradienį einu pas ją vėl - bus jau tyrimų rezultatai smile.gif
Atsakyti
As irgi prisiregistravusi CP Pylimo gatvej,mano BPG Katiliene,blogu atsiliepimu neturiu. Pas gine ten buvus 1karta Kevliciene atrodo,nu is pradziu salta pasirode,bet kai pasakiau nuo ko atejau,kaip silkine pasidare ir echo... padare,nors nebuvo butina ax.gif todel pasirode ji man nenuosirdi. dabar vel reiktu pas ginekologe apsilankyt ir is tiek daug neatsirenku,neradau blogu atsiliepimu apie Venskutoniene ar tikrai ji gera ginekolge? Dar toks klausimas ar Kravčenka ginekologe,ir ar ji dirba CP? Ka apie ja galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 05 30, 01:39)
neradau blogu atsiliepimu apie Venskutoniene ar tikrai ji gera ginekolge? Dar toks klausimas ar Kravčenka ginekologe,ir ar ji dirba CP? Ka apie ja galvojat?

R.Venskutonienė irgi gera gydytoja drinks_cheers.gifO Kravčenko nedirba CP, turi privat kabinetą ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar įmanoma patekt pas CP ginekologą, jei gyvenu ne vln? ir prisiregistravusi kitame mieste?
Atsakyti
sveikutes,
pasiskaiciau ir pakraupau truputi. Gydausi zveryno klinikoje, taciau jie neturi nemokamos ginekologes, todel raso siuntima. Tai pakliuvau aisku pas Navickiene.
Nepasirode svelni, tokio skausmelio seniai nejutau guledama ginekologo kedeje, alia ir problemos pas mane siuo metu, tai gal siaip jautru. Prirase priesuzdegiminiu vaistu. Kaip ir gerai. Alia siunte mane ir echoskopijos, nes seimos gydytoja sake, kad gali buti cista. O Navickiene ne neskaite siuntimo ir aisku jokios echoskopijos nedare.
Tai dabar ir galvoju ar ji cia viska puikiai pati mato ir nusprende, kad man jos nereikia, ar ppakliuvau negerai? ketvirtadieni eisiu antrakart. Kaip ir negerai butu dabar pas kita registruotis kai gydymas pradetas, bet va gal gydo ne nuo to galo?
g.gif
Atsakyti
Labukas,
o as labai mazai radau atsilepimu apie ginekologe Kalendriene. Gal kas lankesi pas ja?
Atsakyti
ar kas nors pastaruoju metu bandė naujai užsiregistruoti CP Pylimo gatvėje? Ar leidžia pačiam rinktis šeimos gydytoją? Kažkada buvau užbėgus į tą polikliniką registruotis, tai ten dirbanti moteris pradėjo rėkti, kad ir taip nėra vietos pas juos, ko čia noriu išvis, liepė eiti pačiai pas vidaus gydytojus klausinėti, ar priims mane, tai pasipiktinau ir išėjau. O dabar jau reikia būtinai prisiregistruoti. Tai gal kas žino, kokia situacija? Gal man ten tik šiaip nepasisekė?
Atsakyti
QUOTE(arbuzas @ 2009 06 01, 20:50)
ar kas nors pastaruoju metu bandė naujai užsiregistruoti CP Pylimo gatvėje? Ar leidžia pačiam rinktis šeimos gydytoją? Kažkada buvau užbėgus į tą polikliniką registruotis, tai ten dirbanti moteris pradėjo rėkti, kad ir taip nėra vietos pas juos, ko čia noriu išvis, liepė eiti pačiai pas vidaus gydytojus klausinėti, ar priims mane, tai pasipiktinau ir išėjau. O dabar jau reikia būtinai prisiregistruoti. Tai gal kas žino, kokia situacija? Gal man ten tik šiaip nepasisekė?

Aš irgi girdėjau, kad vietų ten nebėra ir siunčia registruotis pvz. į Kalinausko fil. Bet jei pagal gyvenamąją vietą priklauso CP Pylimo g. - tai manau privalo užrašyti... o šiaip jei gydytojas priima ir sutinka, tai registruoja.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 06 01, 20:02)
Aš irgi girdėjau, kad vietų ten nebėra ir siunčia registruotis pvz. į Kalinausko fil. Bet jei pagal gyvenamąją vietą priklauso CP Pylimo g. - tai manau privalo užrašyti... o šiaip jei gydytojas priima ir sutinka, tai registruoja.

Jie planuoja ten palikti tik diagnostikos centra, o visus BPG perkelti i kitus filialus. Todel naujai ir neregistruoja - man taip aiskino g.gif
Atsakyti
Aš vistiek niekaip nesuprantu jų sistemos. Tų filialų ir t.t. Pavyzdžiui, man reikia pas endokrinologą. Galėčiau registruotis ir į Kalinausko g., jei nėra vietos Pylimo g. Bet kiek žiūriu pagal gydytojo darbo grafikus tai nėra jokio endokrinologo Kalinausko padalinyje. Tai ką tada mane į kitą siųstų filialą??
Arba pvz yra endokrinologo kabinetas Diagnostikos centre. Bet ten, kaip suprantu, jau viskas mokama?
beje, kaip sužinoti, kokia gydymo įstaiga priklauso pagal gyvenamaja vietą?
Atsakyti