QUOTE(Ruta1992 @ 2009 04 09, 14:08)
Bendrosios praktikos gyd. labai super yra Aurelija Zagreckienė.
Iki siolai buvau geros nuomones apie ja, visada rupinosi musu sveikata, tokia .. na sakyciau saltoka, bet ir savo vietoj...
Sia savaite buvo atsinaujines sinusitas, krete salti, nosis "bega" upelem, stiprus galvos skausmai. Kadangi uzsirasyti pas terapeuta galesi patekti tik po dvieju savaiciu kaip min, pirmadieni buvau nuejusi pas ja be jokiu taloniuku. Pralaukiau 2 valandas, nors eiliu dideliu ir nebuvo. O apziurejus mane, buvau apakus, kai pasake kad esu sveika, gerkle neparaudus, temperaturos nebuvo, [nors savaitgali buvo], plauciai svarus. Galva gali moterims ir siaip skaudeti del kitu priezasciu, nosis bega, tai cia persalus kazkur. Zodziu truko dar isvadinti simuliante ir nukreipe pas LOR'a, ta ir nustate, israse vaistu. Uz poros dienu sinusitas perejo i ausis, nedelsdama begau per pietu pertrauka vel gi pas gydytoja, pamacius kad vel atejau, net nepazvelge i mano puse o visas pokalbis vyko per tarpininke sesele, kuri grazino man mano byla ir nukreipe vel pas LOR'a. Dabar 4 diena sedziu kaip zombis darbe ir vartoju antibiotikus. Truputi pritrenke man jos abejingumas, nes anskciau irgi ateidavau su tais paciais simptomais, na gal dar gerkle paraudus buvo, tai visad apziuredavo, siusdavo daryti tyrimus, israsydavo vaistus, bent keleta dienu duodavo pasveikti namie [o ne darbe]..
Galvoju pas kokia gydytoja pereiti arba is viso gal i kita polinklinika. Bet is esmes viskas visur tas pats siais laikais.