Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(rsc @ 2009 04 09, 14:02)
Gal kas galite patarti bendrosios praktikos gydytoja Lukiskiu filiale? Ir ginekologe?

Bendrosios praktikos gyd. labai super yra Aurelija Zagreckienė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 04 09, 14:08)
Bendrosios praktikos gyd. labai super yra Aurelija Zagreckienė. thumbup.gif

Iki siolai buvau geros nuomones apie ja, visada rupinosi musu sveikata, tokia .. na sakyciau saltoka, bet ir savo vietoj...
Sia savaite buvo atsinaujines sinusitas, krete salti, nosis "bega" upelem, stiprus galvos skausmai. Kadangi uzsirasyti pas terapeuta galesi patekti tik po dvieju savaiciu kaip min, pirmadieni buvau nuejusi pas ja be jokiu taloniuku. Pralaukiau 2 valandas, nors eiliu dideliu ir nebuvo. O apziurejus mane, buvau apakus, kai pasake kad esu sveika, gerkle neparaudus, temperaturos nebuvo, [nors savaitgali buvo], plauciai svarus. Galva gali moterims ir siaip skaudeti del kitu priezasciu, nosis bega, tai cia persalus kazkur. Zodziu truko dar isvadinti simuliante ir nukreipe pas LOR'a, ta ir nustate, israse vaistu. Uz poros dienu sinusitas perejo i ausis, nedelsdama begau per pietu pertrauka vel gi pas gydytoja, pamacius kad vel atejau, net nepazvelge i mano puse o visas pokalbis vyko per tarpininke sesele, kuri grazino man mano byla ir nukreipe vel pas LOR'a. Dabar 4 diena sedziu kaip zombis darbe ir vartoju antibiotikus. Truputi pritrenke man jos abejingumas, nes anskciau irgi ateidavau su tais paciais simptomais, na gal dar gerkle paraudus buvo, tai visad apziuredavo, siusdavo daryti tyrimus, israsydavo vaistus, bent keleta dienu duodavo pasveikti namie [o ne darbe]..

Galvoju pas kokia gydytoja pereiti arba is viso gal i kita polinklinika. Bet is esmes viskas visur tas pats siais laikais.
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2009 04 09, 15:03)
Iki siolai buvau geros nuomones apie ja, visada rupinosi musu sveikata, tokia .. na sakyciau saltoka, bet ir savo vietoj...
Sia savaite buvo atsinaujines sinusitas, krete salti, nosis "bega" upelem, stiprus galvos skausmai. Kadangi uzsirasyti pas terapeuta galesi patekti tik po dvieju savaiciu kaip min, pirmadieni buvau nuejusi pas ja be jokiu taloniuku. Pralaukiau 2 valandas, nors eiliu dideliu ir nebuvo. O apziurejus mane, buvau apakus, kai pasake kad esu sveika, gerkle neparaudus, temperaturos nebuvo, [nors savaitgali buvo], plauciai svarus. Galva gali moterims ir siaip skaudeti del kitu priezasciu, nosis bega, tai  cia persalus kazkur. Zodziu truko dar isvadinti simuliante ir nukreipe pas LOR'a, ta ir nustate, israse vaistu. Uz poros dienu sinusitas perejo i ausis, nedelsdama begau per pietu pertrauka vel gi pas gydytoja, pamacius kad vel atejau, net nepazvelge i mano puse o visas pokalbis vyko per tarpininke sesele, kuri grazino man mano byla ir nukreipe vel pas LOR'a. Dabar 4 diena sedziu kaip zombis darbe ir vartoju antibiotikus. Truputi pritrenke man jos abejingumas, nes anskciau irgi ateidavau su tais paciais simptomais, na gal dar gerkle paraudus buvo, tai visad apziuredavo, siusdavo daryti tyrimus, israsydavo  vaistus, bent keleta dienu duodavo pasveikti namie [o ne darbe]..

Galvoju pas kokia gydytoja pereiti arba is viso gal i kita polinklinika. Bet is esmes viskas visur tas pats siais laikais.

Manau jei tai tik vienas kartas..juk visko būna moteriškėm...Nemanau,kad Jūs visad gerai jaučiatės ir esat gero ūpo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 04 09, 18:29)
Manau jei tai tik vienas kartas..juk visko būna moteriškėm...Nemanau,kad Jūs visad gerai jaučiatės ir esat gero ūpo.... g.gif

kokios nuotaikos bebutum, tu esi seimos gydytojas ir privalai apziureti ir paskirti gydyma serganciam zmogui, o ne tyciotis ... nes tai ka patyriau siom dienom - pasityciojimas. siaip daugiau zmoniu yra nelabai patenkintu ja.
Tikrai nerekomenduoju jos ir jos seseles .. blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti SEIMOS gydytoja centro poliklinikoje Pylimo gatveje.
SKUBIAI REIK PERSIRASYTI IR NEZINAU PAS KA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2009 05 06, 11:33)
Gal kas galetu rekomenduoti SEIMOS gydytoja centro poliklinikoje Pylimo gatveje.
SKUBIAI REIK PERSIRASYTI IR NEZINAU PAS KA verysad.gif

Galiu patarti tik nesirasyti pas Rajeckiene. Venk jos, jei tik gali, nes labiau nerupestingos gyd. nezinau.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 05 06, 11:40)
Galiu patarti tik nesirasyti pas Rajeckiene. Venk jos, jei tik gali, nes labiau nerupestingos gyd. nezinau.

Ir pas Seriene nesirasyk g.gif Kompetencijos nulis, jeigu pati pasakai, no nori - duoda siuntima. Daugiau nieko, nors ligos istorijoje iraso, kad ir plaucius isklause, ir pilva ismaige...
Atsakyti
Man centro poliklinikoj naujamiescio filiale patinka Apanaviciene (bendrosios praktikos gyd.). Nu tokia putiova, visus tyrimus padaro, duoda siuntimus, o sesute dar ir saldainiukais nuo kosulio pavaisina biggrin.gif
O aplamai manau, kad kiekvienas turi susirasti sau gydytoja prie savo duses, vienam tinka, kitam netinka. Turetu sutapti kaip jie ten "biolaukai" bigsmile.gif
Atleiskite, biski ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 05 06, 22:49)
Man centro poliklinikoj naujamiescio filiale patinka Apanaviciene (bendrosios praktikos gyd.). Nu tokia putiova, visus tyrimus padaro, duoda siuntimus, o sesute dar ir saldainiukais nuo kosulio pavaisina  biggrin.gif
O aplamai manau, kad kiekvienas turi susirasti sau gydytoja prie savo duses, vienam tinka, kitam netinka. Turetu sutapti kaip jie ten "biolaukai"  bigsmile.gif
Atleiskite, biski ne i tema  blush2.gif

Mano dvi dukrytes priregistruotos pas Apanaviciene.superine gydytoja thumbup.gif
Bet ji tik vaiku gydytoja?????
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2009 05 07, 10:14)
Mano dvi dukrytes priregistruotos pas Apanaviciene.superine gydytoja thumbup.gif
Bet ji tik vaiku gydytoja?????

Siaip visada buvo suaugusiu. Gal cia ne ta pati tongue.gif Manoji Birute Apanaviciene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 05 07, 20:44)
Siaip visada buvo suaugusiu. Gal cia ne ta pati  tongue.gif  Manoji Birute Apanaviciene  thumbup.gif

Mano Vaikuciu gydytoja Ausra Apanaviciene biggrin.gif thumbup.gif
cia centro poliklinikoje(Pylimo gatveje)
Atsakyti
Aisku, o as i naujamiescio filiala vaikstau smile.gif
Atsakyti