Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Liucijamm @ 2009 03 02, 10:49)
Ne, as nesitariau nei su viena gydytoja. Vaziavau tai sakant: ,,Na ura....."  lotuliukas.gif

Ačiū lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 02 kovo 2009 - 19:51
Sveiki,
ar kam nors yra tekę lankytis pas akių gydytojus šioje poliklinikoje? Man labai reikėtų, kad ištirtų truputį nuosekliau, negu optikoje, nes optika kažkokią nesąmonę pasakė ir niekuo negalėjo padėt. Esu prisiregistravus šitoj poliklinikoj, bet gydytojų dar nelabai pažįstu...
Atsakyti
QUOTE(schade @ 2009 03 03, 12:52)
Sveiki,
ar kam nors yra tekę lankytis pas akių gydytojus šioje poliklinikoje? Man labai reikėtų, kad ištirtų truputį nuosekliau, negu optikoje, nes optika kažkokią nesąmonę pasakė ir niekuo negalėjo padėt. Esu prisiregistravus šitoj poliklinikoj, bet gydytojų dar nelabai pažįstu...

Tik ne pas Kropa (jei teisingai atsimenu pavarde) schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas žino ar gyd. Irenai Cadkienei (dirba Gerosios Vilties filiale) galima skambinti į mobilų pasitarti ligos atveju (aišku, ne tada kai būtina apžiūra) ir pan. Ant kiek ji prisileidžia pacientus, ar konsultuoja tik atvykus į polikliniką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 03 kovo 2009 - 19:03
QUOTE(schade @ 2009 03 03, 14:52)
Sveiki,

Anksciau lankiausi pas Gajosinskiene, bet ji, jau regis nebedirba ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 03 03, 20:03)
O gal kas žino ar gyd. Irenai Cadkienei (dirba Gerosios Vilties filiale) galima skambinti į mobilų pasitarti ligos atveju (aišku, ne tada kai būtina apžiūra) ir pan. Ant kiek ji prisileidžia pacientus, ar konsultuoja tik atvykus į polikliniką?

na del Cadkienes nezinau bet Svetlana Kornilova ir Lina Digriene savo mobiliuosius dalina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(schade @ 2009 03 03, 13:52)
Sveiki,

as pries kelias dienas buvau pas okuliste Makovej, tai man ji visai nieko pasirode, nuosekliai apziurejo, akiu dugna ypac, dar seseles pabare, kad plepa, o ne dirba.
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2009 02 02, 01:37)
mano mazoji panelyte lankosi pas J.Peleckiene nuo pirmos savo gyvenimo dienos smile.gif buvo ilgas kelias pas ja uzsirasyti, bet mums pavyko. smile.gif labai gera ir maloni daktare ir jos sesele Raimonda. Joms visada galima paskambinti ir pasiteirauti  4u.gif

Burgaila - kaip tik pastojau pradejau lankytis pas Kev..., man ji buvo eiline daktare, bet kai ji manes neapbziurejo 2 men. as sunerimavau ir uzsirasiau tolimesniems vizitams pas Burgaila, tada dar nezinojau koks jis smaikstuolis smile.gif man jis buvo labai malonus, visada paduodavo ranka kaip budavo sunku atsistoti ir pan. to nesulaukdavau is Kev... schmoll.gif  MAn daktaras Burgaila patiko ir jo tie "Bajeriukai" mane nuramindavo visada is kabineto iseidavau su sypsena.

as namau jei nesutampa nuomone tai ir neik pas tuos daktarus.

Mano terapiaute uvo V.^imelioniene man ji labai patiko gaila, kad ji issejo is Centro poliklinikos  unsure.gif

as irgi noriu tarti giera zuodi uz Gurgaila ax.gif na taip sutinku poziuris jo senovinis biggrin.gif ir humoro jausmas gan keistokas blink.gif
as eiau pas ji budama visai jauna,tai sulaukiau daug komplimentu ir padrasinimo, ir tie jo bajeriukai ir mane atpalaiduodavo lotuliukas.gif
po to visa nestuma atvaiksciojau, visas buvo thumbup.gif be to jo akusere nuostabi moterys wub.gif daznuokai mirkteldavo mirksiukas.gif , pasakidavo kada i daktoro moralus geriau nekreipti diemesio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alincikita: 29 kovo 2009 - 10:00
labas, o centro polikninikos naujamiesčio filiale kas nors lankotės? galvoju persirašyti, bet nežinau nei kokį telapiautą, nei kurį ginekologą rinktis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2005 04 27, 11:47)
Nescia budama vaiksciojau pas Skaisgiriene apie 5 menesius. Tai mano vyras sake uzmus ja, nes pastoviai grizdavau apsiverkusi - viskas buvo blogai, absoliuciai viskas. cry.gif
paskui persirasiau i Tyzenhauzus, tn pasirode, kad pas mane viskas ciki thumbup.gif rezultate turiu sveika ir puiku vaika. tai cia apie Skaisgiriene.
Apie Sapon. Visu pirma, patekti pas ja labai sunku. Reikt laukt kokius 2 men, o kai atejau be eiles su didziausiais nugaros skausmais (paskui pasirode, kad radikulitas, bet as jau buvau visokiu persalimu prisigalvojusi:))), tai vos prieme, sedejo lupas paputusi. ir dar, pas ja atejusi jauciuosi kaip naturali kekse. Taip kalba, kad atrodo, as visom pasaulio ligom sergu. Padare tyrimus, viskas ciki, tik kazkoks"gali buti" kaip ji issireiske, mazas uzdegimas. Dave siuntima i"murameda", ar kur ten. Kainuoja tas tyrimas virs 100 lt. Nejau. schmoll.gif  Nes manau, kad kauno g. pigiau padarytu ta tyrima ax.gif o apie Burgaila nuomones neturiu, nebuvau.
o Smilgeviciute dare echoskopija viena karta, tai irgi neprasnekinau niekaip, taip kad nuomones irgi neturiu biggrin.gif
spreskit pacios. as dabar jei reiks, lankysiuosi tik "seimos planavimo centre", kitur nerizikuosiu  doh.gif

bet tam šeimos centre telapiauto juk nėra.. ? tik dėl ginek. galima eiti?
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2009 03 04, 23:04)
as pries kelias dienas buvau pas okuliste Makovej, tai man ji visai nieko pasirode, nuosekliai apziurejo, akiu dugna ypac, dar seseles pabare, kad plepa, o ne dirba.

Andžela? Faina ji, mūsų optikose dirbo thumbup.gif bet yra ir geresnių pas mus, bet nebloga ir ji.
Atsakyti
[quote=tindiriushka,2009 04 06, 14:22]
labas, o centro polikninikos naujamiesčio filiale kas nors lankotės? galvoju persirašyti, bet nežinau nei kokį telapiautą, nei kurį ginekologą rinktis? g.gif
Papildyta:

Naujamescio filiale dirba gines. Kalendriene, Digriene, Navickiene.
Skaitik uzrasus uz vasario 11 diena. 4u.gif

Atsakyti
Gal kas galite patarti bendrosios praktikos gydytoja Lukiskiu filiale? Ir ginekologe?
Atsakyti