labas, o centro polikninikos naujamiesčio filiale kas nors lankotės? galvoju persirašyti, bet nežinau nei kokį telapiautą, nei kurį ginekologą rinktis?
Nescia budama vaiksciojau pas Skaisgiriene apie 5 menesius. Tai mano vyras sake uzmus ja, nes pastoviai grizdavau apsiverkusi - viskas buvo blogai, absoliuciai viskas.
paskui persirasiau i Tyzenhauzus, tn pasirode, kad pas mane viskas ciki
rezultate turiu sveika ir puiku vaika. tai cia apie Skaisgiriene.
Apie Sapon. Visu pirma, patekti pas ja labai sunku. Reikt laukt kokius 2 men, o kai atejau be eiles su didziausiais nugaros skausmais (paskui pasirode, kad radikulitas, bet as jau buvau visokiu persalimu prisigalvojusi:))), tai vos prieme, sedejo lupas paputusi. ir dar, pas ja atejusi jauciuosi kaip naturali kekse. Taip kalba, kad atrodo, as visom pasaulio ligom sergu. Padare tyrimus, viskas ciki, tik kazkoks"gali buti" kaip ji issireiske, mazas uzdegimas. Dave siuntima i"murameda", ar kur ten. Kainuoja tas tyrimas virs 100 lt. Nejau.
Nes manau, kad kauno g. pigiau padarytu ta tyrima
o apie Burgaila nuomones neturiu, nebuvau.
o Smilgeviciute dare echoskopija viena karta, tai irgi neprasnekinau niekaip, taip kad nuomones irgi neturiu
spreskit pacios. as dabar jei reiks, lankysiuosi tik "seimos planavimo centre", kitur nerizikuosiu
bet tam šeimos centre telapiauto juk nėra.. ? tik dėl ginek. galima eiti?