Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

Sapon tikrai faina gydytoja, kas be ko - pacienčių daug - būn air pervargusi, bet jei yra kokia problema - tikri atidžiai žiūri - ypač nėsčią.
Atsakyti
QUOTE(Daivuxas @ 2007 09 21, 09:30)
Sveikutes,

o as nieko nezinodama nuejau pirmam vizitui pas Burgaila... Tai zliumbiau visa kelia iki namu. Man nieko nerado, nes dar buvau skaisti, bet taip nusisnekejo apie jupiterius ir saturnus, poto eme saukti... Zodziu, man to ir tereikejo... Daabar einu pas Skaisgiriene, bet nelabai man ji... Zadu uzsirasyti pas Sapon, cia visos taip ja giria  smile.gif

No jo, Burgaila toks idomus, senoviniu paziuru. Bet kai ipranti, tai visai gerai pas ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetusi @ 2008 12 13, 00:22)
No jo, Burgaila toks idomus, senoviniu paziuru. Bet kai ipranti, tai visai gerai pas ji thumbup.gif

Nu jo,idomus-uzsilaiko menesines,o jisai man sako po apziuros-na,arba nescia, arba bus menesines lotuliukas.gif aga,paciai ne aisku,kad tik 2 variantai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lesia: 15 gruodžio 2008 - 21:23
Sveikos.Gal galėtumėt pasakyt kuri iš ginių Centro poliklinikos Kalinausko gatvėj yra tokios papraščiau sukalbamos ir jaunesnės.Aš nenoriu apžiūros,man tik reikia,kad išrašytų vaistų nuo pienligės,nes jie visi receptiniai.Mėgstu jaunesnes gydytojas,nes jas lengviau prikalbinti,nors nebloagi sutariu ir su vyresnėm,bet šiuo atvėju man reikia jaunos,geros ir lengvai sukalbamos,kuriai nereiktų valandą aiškint,kad man reikia tik tablečių be jokios apžiūros.Ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 21 gruodžio 2008 - 01:03
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 21, 02:02)
Sveikos.Gal galėtumėt pasakyt kuri iš ginių Centro poliklinikos Kalinausko gatvėj yra tokios papraščiau sukalbamos ir jaunesnės.Aš nenoriu apžiūros,man tik reikia,kad išrašytų vaistų nuo pienligės,nes jie visi receptiniai.Mėgstu jaunesnes gydytojas,nes jas lengviau prikalbinti,nors nebloagi sutariu ir su vyresnėm,bet šiuo atvėju man reikia jaunos,geros ir lengvai sukalbamos,kuriai nereiktų valandą aiškint,kad man reikia tik tablečių be jokios apžiūros.Ačiū labai. 4u.gif

Jei tik tokia problema, eik pas Kalendriene mirksiukas.gif Nera ji jauna, bet is bendravimo labai maloni. Visada israso be problemu receptus ar siuntimus.
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 12 22, 12:50)
Jei tik tokia problema, eik pas Kalendriene  mirksiukas.gif  Nera ji jauna, bet is bendravimo labai maloni. Visada israso be problemu receptus ar siuntimus.

Ačiū.Jei dar reik,eisiu pas ją,nes šian buvau pas Navickienę.Išėjau nieko nepešus,nes sakė,kad be tepinėlio nieko nedarys ir dar aprėkė,kad ką gaišinu,nors niekas nelaukė eilėje pas ją..,o man tepinėlio imt neišeina,nes aš dar nekalta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 23, 01:09)
Ačiū.Jei dar reik,eisiu pas ją,nes šian buvau pas Navickienę.Išėjau nieko nepešus,nes sakė,kad be tepinėlio nieko nedarys ir dar aprėkė,kad ką gaišinu,nors niekas nelaukė eilėje pas ją..,o man tepinėlio imt neišeina,nes aš dar nekalta doh.gif  blush2.gif

unsure.gif O tai ka jau tau daktare padarys jei paims tepineli? Gal nesuplesys pleves? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 12 23, 12:35)
unsure.gif O tai ka jau tau daktare padarys jei paims tepineli? Gal nesuplesys pleves? unsure.gif

Nežinau ir nelabai noriu žinoti kaip ir su kuo,ką man padarytų... lotuliukas.gif doh.gif bet visvien susirasiu gydytoją kuri be didelių įkalbinėjimų išrašys man tą receptą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 23 gruodžio 2008 - 12:44
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 23, 13:37)
Nežinau ir nelabai noriu žinoti kaip ir su kuo,ką man padarytų...  lotuliukas.gif  doh.gif  bet visvien susirasiu gydytoją kuri be didelių įkalbinėjimų išrašys man tą receptą...

Bet juk tepineli paima is maksties pradzios, nemanau kad tai pakenktu plevei. Siaip tai vaistu nuo pienliges galima nusipirkti ir be recepto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 12 23, 15:27)
Bet juk tepineli paima is  maksties pradzios, nemanau kad tai pakenktu plevei. Siaip tai vaistu nuo pienliges galima nusipirkti ir be recepto  mirksiukas.gif

Nepardavė man nėvienų geriamų vaistų.Net Daktarin tepalo be recepto nepardavė.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 12 23, 20:58)
Nepardavė man nėvienų geriamų vaistų.Net Daktarin tepalo be recepto nepardavė.

Labas. Suprantu, kad tau stresas jau vien vizitas pas ginekologę. Tepinėlį gali paimti nekaltai, bet ar mergystės plėvės nepažeis, priklauso nuo gydytojos. Girdėjau, kad nekaltoms labai skauda, kai ima tepinėlį.
Jei atsisako be apžiūros išrašyti vaistų, nueik pas skyriaus vedėją.
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2008 12 23, 22:58)
Labas. Suprantu, kad tau stresas jau vien vizitas pas ginekologę. Tepinėlį gali paimti nekaltai, bet ar mergystės plėvės nepažeis, priklauso nuo gydytojos. Girdėjau, kad nekaltoms labai skauda, kai ima tepinėlį.
Jei atsisako be apžiūros išrašyti vaistų, nueik pas skyriaus vedėją.

Dabar kemšu tą Daktarin.Žiūrėsiu,padės-ar ne.Jei ne,eisiu pirmadienį pas tą gydytoją kur parekomendavo ir prašysiu vaistų...
Atsakyti