Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Perfect @ 2008 06 03, 16:58)
Mano gydytoja - J.Peleckienė.  thumbup.gif Jauna ir maloni. Man ji tikrai kaip gydytoja labai patinka.

Mums irgi Peleckiene patinka smile.gif
Atsakyti
Kai prieš pusmetį bandžiau persirašyti į šitą polikliniką, mane praspyrė. Esą jau ir taip turi per daug pacientų, tad jei pagal gyvenama vieta nepriklausote šitai poliklinikai, tai per daug vilčių nedėkite schmoll.gif
Atsakyti
taip pat lankausi pas sapon. visada likdavau patenkinta.. prieš pora dienų nėštumo testas parodė jog laukiuosi. labai bijau, nėštumas pirmas.. o ir sawijauta baisi. pas sapon užregistrawo po men. registraturoje taip mane apšaukė, newa nėštumu aš džiaugtis turiu, o gal tai net ir ne nėštumas. tai tu lauk. žodžiu apsiverkiau ir tiek. o as tik noriu busimu leliu jau nuo siandien rūpintis, juk zinau, busimos mamos nuo pirmos dienos kazkokius vitaminus geria ir t.t. twarka poliklinikoje pasibaisėtina.....
ir nežinau, ar laukti menesį yra geraj? ar begt į koki privatų kabinetą? ir kur....?
Atsakyti
Ten dirba super gydytoja norkiene :-)
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2008 07 11, 13:39)
taip pat lankausi pas sapon. visada likdavau patenkinta..  prieš pora dienų nėštumo testas parodė jog laukiuosi. labai bijau, nėštumas pirmas.. o ir sawijauta baisi. pas sapon užregistrawo po men. registraturoje taip mane apšaukė, newa nėštumu aš džiaugtis turiu, o gal tai net ir ne nėštumas. tai tu lauk. žodžiu apsiverkiau ir tiek. o as tik noriu busimu leliu jau nuo siandien rūpintis, juk zinau, busimos mamos nuo pirmos dienos kazkokius vitaminus geria ir t.t.  twarka poliklinikoje pasibaisėtina.....
ir nežinau, ar laukti menesį yra geraj? ar begt į koki privatų kabinetą? ir kur....?

O tu paskambink Sapon i kabineta (registraturoj turi duoti kabineto tel.Nr.) ir pasitark...

Svekinu su nestuke.gif
Atsakyti
ir daktare mane aprėkė. "per trejeta sawaiciu nieko neatsitiks jej viskas geraj..." o jej ne?
kazkokia grauduma...
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2008 07 11, 15:10)
ir daktare mane aprėkė. "per trejeta sawaiciu nieko neatsitiks jej viskas geraj..." o jej ne?
kazkokia grauduma...

Net keista, kad ji taip pasielge schmoll.gif
Tikrai viskas bus gerai. Tik dabar tu i viska jautriau reaguoji... Visoms nestuke.gif taip buna...
Jeigu labai neramu - nueik i privatu kabineta. Bet tai, ko gero, bus bereikalingas pinigu ismetimas. Nebent blogai jautiesi...
Sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2008 07 11, 16:10)
kazkokia grauduma...

O jei ne-ar tu uzsirasysi i privatu, ar i poliklinika-vis tiek persileisi ir niekas nesustabdys verysad.gif Linkiu to nepatirti 4u.gif
Nors pasakysiu kaip paslapti:jei jautiesi blogai-vadinasi, viskas gerai thumbup.gif Lelius kabinasi visom jegom i gimda thumbup.gif Butu blogiau, jei nieko nejaustum, vadinasi, tada didesne rizika, kad lelius nesivysto ir organizmas i ji net nereaguoja.
Atsakyti
aciū mamytės uz patarimus.. taip noriu kad lelius stiprus butu.. tikiuosi kad per mėnesį nieko neatsitiks. katik mano berniukas busimo leliuko tėvelis su vitaminais gryzo lotuliukas.gif elevit pronatal

juk nieko blogo jej pagersiu?
Atsakyti
As kiek praejau ginekologiu sitoj poliklinikoj, tai ne viena nepatiko, neretai su asarom iseidavau ir kruva prirasytu vaistu, nes vis kas nors blogai doh.gif tai nuejau i northway klinika, tai esu labai patenkinta, i gydytojos bendravimu, ir apziurejimu, ir pamokymu, jokiu saukimu, kad kaip as cia nesirupinu savo sveikata ar dar kas nors thumbup.gif
Sitoj poliklinikoj tai tikrai daugiau niekada neisiu pas joki ginekologa....
Atsakyti
Navickiene man liuks
einu poas ja jau kokius 8 metus
jokiu pretenziju neturiu

na, bet aš ir jokiu probelmeų neturiu, tai gal tada taip ir yra

tiek apie ją daug nuomonių skirtingų smile.gif
net galva neišneša, ką bemanyti g.gif
Atsakyti
man patys paciausi gydytojai - dermatologe Edita Zubrickiene, vaiku ligu gydytoja Gema Galvydyte, seimos gydytoja Birute Triausiene
Atsakyti