QUOTE(chorisste @ 2008 01 18, 19:37)
Nu man ta centro poliklinika baisiau nebuna. siaip, kiek pasiskaiciau, tai visam vilniuj nieko gero. as atvykus is kauno, tai kazkaip esu ipratus, kad jei tau blogai, tai tave iskart ir priima. mano pastarasis atvejis: visa savaite blogai su sirdim, siandien ryte jau nebegaliu pakest to durimo ir be proto greito plakimo, skambinu i poliklinika, noriu pas kardiologa ar bent pas savo vidaus gydytoja, man sako, kad nera laisvu vietu, sakau, kad man blogai, ji sako, kad nuo to vietu neatsiras. tada sakau, kad galiu ir susimoket uz paslauga, sveikata svarbiau, be to, ju internetiniam puslapy skelbiama: "jei jauciates blogai skambinkite i registratura - busite uzregistruotas papildomam priemimui arba butinajai pagalbai", aisku, registratore to neskaicius, nes pasake, kad ir mokamu paskaugu teks laukti savaite, o butinoji pagalba laisva likus tik pirmadieniui nuo 6 vakaro. tai as nesuprantu, ar as cia per daug noriu, kad mane priimtu, kai man blogai, ar cia taip ir turi but
Na ziuriu, kad jus ne pirma skundziates del priemimo pas gyd. ekstra atveju centro poliklinikoj. As net ju puslapy skaiciau atsiliepimu skilty, kad ne vienas skundziasi, jog papulti neimanoma, istikus bedai.
O siaip tai tikrai nerizikuokit taip! Kvieskites greitaja arba vaziuokit tiesiai i ligonines priimamaji! Ten jus is karto apziures!
As pati tai noriu siaip ten issitirti, nes kainos labai prieinamos, kadangi neturiu to socialinio draudimo siuo metu, bet siaip prisiregistruoti ten irgi nenoreciau..
Tai taip man niekas ir neparekomenduoja nei kardiologo, nei endokrinologo, dirbanciu centro poliklinikoj.