Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Junda @ 2007 12 18, 21:00)
Dermatologės nežinau, tik alergologę nuostabią žinau Ilma Valatkienė. Šiaip kai nežinau, kurį gydytoją rinktis, pasižiūriu jų reitingus čia: http://pincetas.lt/ .

na Valatkiene tikria thumbup.gif as pas ja vaikstau del savo alergiju...tik vargu ar man tokioje situacijo aplamai koks daktaras gali padet...
Atsakyti
Vilma Kirvaitiene terapeute tai jooooooooo
kazkada mano daktare sirgo teko pas ja apsilankyt tai su 39 temperatura ji nedave man biuletenio ir vaistu net neisrase sake arbatas gert labai pasikelusi
Atsakyti
Lankausi jau nemažai laiko Centro poliklinikoje... prisirašiusi pas jasiukevičiene, na nežinau, nelimpa man jinai... bandžiau penktadieni persirašyti pas Baliukoniene - tai be šansu, atejau prašyti jos prašymo, tai bent iš pokalbio tai gan maloni asmenybė, bet dėja nesutiko, sako ir taip jau turiu 3000 pacientu o moka jai tik už 1500 verysad.gif
tai rekomendavo pas Šimelioniene, bet deja pas ją panaši situacija verysad.gif
gaila, labai gaila... cry.gif
Atsakyti
Laba diena!
Turiu labai dideli prasyma! Ar galite patarti, kokia kardiologe ir endokrinologe pasirinkti Centro poliklinikoj. Eiciau pas II lygio spec. mokamai, nes esu registruota ne sioje poliklinikoje.
Labai aciu
Atsakyti
Nu man ta centro poliklinika baisiau nebuna. siaip, kiek pasiskaiciau, tai visam vilniuj nieko gero. as atvykus is kauno, tai kazkaip esu ipratus, kad jei tau blogai, tai tave iskart ir priima. mano pastarasis atvejis: visa savaite blogai su sirdim, siandien ryte jau nebegaliu pakest to durimo ir be proto greito plakimo, skambinu i poliklinika, noriu pas kardiologa ar bent pas savo vidaus gydytoja, man sako, kad nera laisvu vietu, sakau, kad man blogai, ji sako, kad nuo to vietu neatsiras. tada sakau, kad galiu ir susimoket uz paslauga, sveikata svarbiau, be to, ju internetiniam puslapy skelbiama: "jei jauciates blogai skambinkite i registratura - busite uzregistruotas papildomam priemimui arba butinajai pagalbai", aisku, registratore to neskaicius, nes pasake, kad ir mokamu paskaugu teks laukti savaite, o butinoji pagalba laisva likus tik pirmadieniui nuo 6 vakaro. tai as nesuprantu, ar as cia per daug noriu, kad mane priimtu, kai man blogai, ar cia taip ir turi but doh.gif g.gif
Atsakyti
nu siaip man tai patinka centro poliklinikoj, nes as kai paklausau, kas dedasi tarkim seskines pol.. laukia po 2 savaites pas terapeuta.
o tai jeigu nori mokamai, tai kodel nepaskambini i privacia istaiga, pvz; seimos medicinos centra pylimo gatvej
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2008 01 18, 20:37)
Nu man ta centro poliklinika baisiau nebuna. siaip, kiek pasiskaiciau, tai visam vilniuj nieko gero. as atvykus is kauno, tai kazkaip esu ipratus, kad jei tau blogai, tai tave iskart ir priima. mano pastarasis atvejis: visa savaite blogai su sirdim, siandien ryte jau nebegaliu pakest to durimo ir be proto greito plakimo, skambinu i poliklinika, noriu pas kardiologa ar bent pas savo vidaus gydytoja, man sako, kad nera laisvu vietu, sakau, kad man blogai, ji sako, kad nuo to vietu neatsiras. tada sakau, kad galiu ir susimoket uz paslauga, sveikata svarbiau, be to, ju internetiniam puslapy skelbiama: "jei jauciates blogai skambinkite i registratura - busite uzregistruotas papildomam priemimui arba butinajai pagalbai", aisku, registratore to neskaicius, nes pasake, kad ir mokamu paskaugu teks laukti savaite, o butinoji pagalba laisva likus tik pirmadieniui nuo 6 vakaro. tai as nesuprantu, ar as cia per daug noriu, kad mane priimtu, kai man blogai, ar cia taip ir turi but  doh.gif  g.gif

tokiais atvejais nesuk galvos ir kvieskis greitaja greiciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2008 01 18, 19:37)
Nu man ta centro poliklinika baisiau nebuna. siaip, kiek pasiskaiciau, tai visam vilniuj nieko gero. as atvykus is kauno, tai kazkaip esu ipratus, kad jei tau blogai, tai tave iskart ir priima. mano pastarasis atvejis: visa savaite blogai su sirdim, siandien ryte jau nebegaliu pakest to durimo ir be proto greito plakimo, skambinu i poliklinika, noriu pas kardiologa ar bent pas savo vidaus gydytoja, man sako, kad nera laisvu vietu, sakau, kad man blogai, ji sako, kad nuo to vietu neatsiras. tada sakau, kad galiu ir susimoket uz paslauga, sveikata svarbiau, be to, ju internetiniam puslapy skelbiama: "jei jauciates blogai skambinkite i registratura - busite uzregistruotas papildomam priemimui arba butinajai pagalbai", aisku, registratore to neskaicius, nes pasake, kad ir mokamu paskaugu teks laukti savaite, o butinoji pagalba laisva likus tik pirmadieniui nuo 6 vakaro. tai as nesuprantu, ar as cia per daug noriu, kad mane priimtu, kai man blogai, ar cia taip ir turi but  doh.gif  g.gif

Na ziuriu, kad jus ne pirma skundziates del priemimo pas gyd. ekstra atveju centro poliklinikoj. As net ju puslapy skaiciau atsiliepimu skilty, kad ne vienas skundziasi, jog papulti neimanoma, istikus bedai. blink.gif O siaip tai tikrai nerizikuokit taip! Kvieskites greitaja arba vaziuokit tiesiai i ligonines priimamaji! Ten jus is karto apziures! mirksiukas.gif
As pati tai noriu siaip ten issitirti, nes kainos labai prieinamos, kadangi neturiu to socialinio draudimo siuo metu, bet siaip prisiregistruoti ten irgi nenoreciau.. schmoll.gif
Tai taip man niekas ir neparekomenduoja nei kardiologo, nei endokrinologo, dirbanciu centro poliklinikoj. unsure.gif
Atsakyti
Centro poliklinikoje yra geras kardiologas Vladimiras Izotovas buvau pas ji kelis kartus konsultacijoj ir jis tikrai labai gerai supranta pacienta, begalo demesingas, nors jokio kisio nenesiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 26, 13:43)
Centro poliklinikoje yra geras kardiologas Vladimiras Izotovas buvau pas ji kelis kartus konsultacijoj ir jis tikrai labai gerai supranta pacienta, begalo demesingas, nors jokio kisio nenesiau. 4u.gif

Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
Na man keista girdėti, kad centro poliklinikoj sunku patekti pas terapeutą. Aš paskutinius pora mėnesių vis neišlendu iš ligų, tai kai tik man blogai, skambinu ir sakau, kad noriu šiandien ateiti. Ir nė karto neatsakė, visada užregistruoja kokiam nors laikui. blink.gif Bet aš čia apie Naujamiesčio filialą šneku. Pylimo filiale mano draugas priregistruotas, tai irgi problemų nebūna.
Atsakyti
Neseniai uzsiregistravau i Centro poliklinikos Naujamiescio filiala, nepazistu ne vienos ginekologes, tai mane priregistravo pas Brone Navickiene Gal kas zinote kokia ji gydytoja, man pirmas kartas, baugoka... unsure.gif
Atsakyti