QUOTE(siaipsau @ 2007 02 20, 02:24)
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti kokia gera ginekologe is Centro poliklinikos?
Aciu
nu as i sita tema ilindau, kad sužinočiau ka mano apie Sapon. Nes lankausi pas ją privačiam kabinete tilto gatvej. Prieš kokius 8 metus, turejau kazkokia zaraza, kuri mane kankino dar du metus, ir valstybinese istaigose viosi tik galvelem lingavo ir sake- nu negali buti viskas tvarkoj, tai va taip ir atsiradau pas ja noredama suzinoti kas yra privatus gydymas...ir poto niekada negryshiu i valstybine istaiga, ne uz ka. Ji iš pirmo kart rado mano gryba ir baigėsi mano kančios, bet to labai smagi- jau prisijuokt galima iki nugriuvimo, ir apie vaikus pakalbet, nu kaip zmogus tai labai liuks ir kaip specas pasiteisino.
bet turejau ir ash nemalonu dalyku su ja, kai lankiausi pas ja del echoskopo centro poliklinikoj...matyt nelabai pazino kad lankausi pas ja privaciai, o gal del tu moteru laukiamajme galybes, tai sutiko mane labai šaltai, nei šypsenos, o kaip man buvo skaudu..jus neisivaizduojat, kai pažysti žmogu kaip angela, o nueini i kita vieta, o ten kobra sedi..man buvo smugis,
bet kad ten centro laukiamajam- košmaras, dar buvo kažkoks posedis, kad nepriiminejo, tai laukiančiu buvo gal 10, vare ten visas konvejeriu, moterys atlaukusios irgi be nuotaikos, o jai po posedzio irgi ne pacientes linksmint..tai matyt, taip ir bus valstybinese..
tad jau geriau privacioj sumoki 30-50lt ir..
* tave visada pasitinka su šypsena
*niekada nelauki eilej ilgiau nei 15-20 min
* visada apžiūri švelniai
* visada skiria tau laiko aiškinimams ir pabraižymams.
* gali skambint bet kuriuo metu ir tau bus pagelbeta ar patarta
ir nelabai svarbu gydytojas, svarbu to gydytojo darbo salygos ir aplinka