as itariu eisiu pas bendrosios praktikos gydytoja, ji man ishrashys tuos lapukus siusiukui ir kraujukui.
kaip nors.
sokolada nunesiu koki grazu kai pasiimti atsakymu ateisiu.
aciu uz nuomones
Papildyta:
Kevliciene ir Smilgeviciute - cia bendrosios praktikos gydytojos, taip? supratau.
as priregistruota pas I.Krasauskiene.esu patenkinta,tik minusas,kad labai sunku pas ja patekt,pas ja labai daug pacientu,tai jei ir patenku,ji labai skuba
ginekologė Kevličienė - aš pas ją jau 12 metų, du mano nėštumus prižiūrėjo. Nė karto nei cento nepaėmė. Esu tik gėlių nunešus. Nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Vien dėl jos vis dar esu prisiregistravusi šitoj poliklinikoj, nes šiaip pati įstaiga mane užknisa. Einu tik tada, kai jau nebeturiu kur dingt - eilės kilometrinės, po 3-4 valandas eilėse laukt reikėjo tiek pas terapeutą, tiek pas LOR. Gaila, nebeatsimenu savo terapeutės pavardės - parašyčiau, pas ką neiti prasėdėjau, pamenu, eilėj 4 valandas. Priėmė apie penktą. Klausia - darbe buvot, sakau - ne. Tai aprėkė - į polikliniką atėjot vakare, kodėl į darbą nėjot ir biuletenio nedavė. Nors kitą dieną LOR baisiausią sinusitą surado ir tris savaites biuletenį tęsė..
Man Kevličienė taip pat labai patinka. Ir kompetetinga, negaili nei patarimų, nei dėmesio. Turi švelnias rankas Kai laukiausi, echoskopu žiūrėjo tiek, kiek reikėjo, tyrimus darė tokius, kokių reikėjo (nors valdiški limitai ne visada leidžia) ir už AČIŪ. Tik tiek, kad ji labai tiesmukas žmogus, ir jeigu jau ką galvoja, taip ir pasako.
man patinka kai teisybe sako.
reik prisiruosti man ten prisiregistruoti
ale vis laiko nera... o dabar jau ir reikalo bebebera...
reik prisiruosti man ten prisiregistruoti
ale vis laiko nera... o dabar jau ir reikalo bebebera...
Mano terapeutė - V. Šimelionienė. Man ji labai patinka. Visada atidžiai apžiūri. Iškart nerašo bereikalingų, brangių vaistų.
Dėl ginekologų. Teko lankytis pas Skaisgirienę. Po tų apsilankymų mieliau lankausi privačiai
Dėl ginekologų. Teko lankytis pas Skaisgirienę. Po tų apsilankymų mieliau lankausi privačiai
QUOTE(siaipsau @ 2007 02 20, 02:24)
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti kokia gera ginekologe is Centro poliklinikos?
Aciu
gal galetumete rekomenduoti kokia gera ginekologe is Centro poliklinikos?
Aciu
nu as i sita tema ilindau, kad sužinočiau ka mano apie Sapon. Nes lankausi pas ją privačiam kabinete tilto gatvej. Prieš kokius 8 metus, turejau kazkokia zaraza, kuri mane kankino dar du metus, ir valstybinese istaigose viosi tik galvelem lingavo ir sake- nu negali buti viskas tvarkoj, tai va taip ir atsiradau pas ja noredama suzinoti kas yra privatus gydymas...ir poto niekada negryshiu i valstybine istaiga, ne uz ka. Ji iš pirmo kart rado mano gryba ir baigėsi mano kančios, bet to labai smagi- jau prisijuokt galima iki nugriuvimo, ir apie vaikus pakalbet, nu kaip zmogus tai labai liuks ir kaip specas pasiteisino.
bet turejau ir ash nemalonu dalyku su ja, kai lankiausi pas ja del echoskopo centro poliklinikoj...matyt nelabai pazino kad lankausi pas ja privaciai, o gal del tu moteru laukiamajme galybes, tai sutiko mane labai šaltai, nei šypsenos, o kaip man buvo skaudu..jus neisivaizduojat, kai pažysti žmogu kaip angela, o nueini i kita vieta, o ten kobra sedi..man buvo smugis,
bet kad ten centro laukiamajam- košmaras, dar buvo kažkoks posedis, kad nepriiminejo, tai laukiančiu buvo gal 10, vare ten visas konvejeriu, moterys atlaukusios irgi be nuotaikos, o jai po posedzio irgi ne pacientes linksmint..tai matyt, taip ir bus valstybinese..
tad jau geriau privacioj sumoki 30-50lt ir..
* tave visada pasitinka su šypsena
*niekada nelauki eilej ilgiau nei 15-20 min
* visada apžiūri švelniai
* visada skiria tau laiko aiškinimams ir pabraižymams.
* gali skambint bet kuriuo metu ir tau bus pagelbeta ar patarta
ir nelabai svarbu gydytojas, svarbu to gydytojo darbo salygos ir aplinka
Sveiki ir aš lankausi Centro poliklinikoje mano terapeutė Šimelionienė, nors buvau tik 2 kartus pas ja. bet maloni pasirode gydytoja.
o va ginekologus jau ten dauguma pazystu, anksciau lankiausi pas Sapon, pries kelis metus , tai man ji patiko, bet labai pas ja didelės eilės,buvau vėliau pas Smilgeviciūtę, na nežinau ji mane gydė kol su dideliais pilvo skausmais atsidūriau ligoninėj. paskui pas ją , na tai lyg viskas neblogai praėjo,na gal neskaitant to, kad iš akušerės daugiau informacijos gaudavau, ir dar jos tas vėlavimas i darbą, bet po gimdymo jau jos neradau toje poliklinikoje.
o dabar pas Skaigirienę, bet kai paskaičiau apie ją čia atsiliepimus, tai jau ji man nelabai, ir man žaizdelę gydė kelis kartus ir ėmė pinigus iš manęs už vaistus sau į kišenę, tai gal jau geriau eit privačiai ir ten mokėti.
QUOTE(Vetrune @ 2007 03 25, 22:02)
o dabar pas Skaigirienę, bet kai paskaičiau apie ją čia atsiliepimus, tai jau ji man nelabai, ir man žaizdelę gydė kelis kartus ir ėmė pinigus iš manęs už vaistus sau į kišenę, tai gal jau geriau eit privačiai ir ten mokėti.
O cia tai geras Kaip tik paskutiniu metu pas ja lankiausi, ji visai lyg ir nieko, bet vos ne primygtinai siulo darytis visokius tyrimus, skiepytis nuo vezio ir pan. Issitirti gal ir nera blogai, bet.. Man prisiristi prie poliklinikos keliems menesiams yra per daug baisu Pas ja turejau nueiti jau pries kokius 2 menesius, bet vis laiko neatrandu, dabar isvis tiek pavelavus geda eiti... O dar cia naujiena, kad pinigus sau ima Niekad nebuciau turbut net sugalvojus jai duoti Ir ne tik jai, bet kuriam kitam...
Hm, dabar galvoju, ar isvis pas ja eiti...
Skaisgiriene Tiek baisybiu apie ja buvau prisiklausiusi, o kai patekau, nustebau ko ja visi peikia:labai maloni moteriske, mane dar pagyre, kad labai graziai vedu tuos grafikelius (atsitempiau as bazines temperaturos matavimus) ir pn. O atejau, nes labai pilva skaudejo, temperatura pakilo (na jauna tada buvau, durna, nesupratau, kas su manimi darosi). Tai ji man apendicita ipaise. Pas chirurga nuvarau, o jis ziuri akis ispletes:"Koks apendicitas, ne su ziburiu nera tau apendicito" Ir vel atgal pas ginekologus isspyre. Tai pas Burgaila patekau, o diagnoze buvo labai paprasta:Uzdegimas. As sakau, gyvenime tokiu problemu neturejus, tai durne nesupratau. Ir kaip Skaisgiriene nemate, nesuprantu. Ten jau vien is apciupinejimo ir gleiviu buvo galima matyti kas ir kaip.