Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(saulytek @ 2009 11 12, 16:43)
Na, bet kuriuo atveju visada reikia tiketis geriausio smile.gif
mirksiukas.gif

Saunuole Saulytek, pilna optimizmo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif taip ir toliau bigsmile.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Taigi, naujienu truputis is mano pasaulio smile.gif Buvau vakar pas ginekologe. Po konizacijos menuo ir pora dienu. Sake labai graziai viskas sugije, gleivine issivertusi g.gif vat sito nesupratau. ir kazkaip pamirsau visai paklausti, ka tai reiskia. O gal jus zinot??? gal kas ka girdejot????
Geriausia naujiena ta, kad leidzia sportuoti thumbup.gif tai jau busiu pilnavertis zmogus thumbup.gif
Siandien paeme man ir megineli ZPV istirti. Po poros savaiciu jau zinosiu, kas ten pas mane vyksta thumbup.gif

Atsakyti
o kaip manote kada gimdos kaklelis buna jau visiskai sugijes?
Atsakyti
merginos,galit greitai atsakyti blush2.gif Po konizacijos daktarai israso nedarbingumo lapeli?Ir kiek girdejau lovos rezimas apie 10d,ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 13, 20:35)
merginos,galit greitai atsakyti blush2.gif Po konizacijos daktarai israso nedarbingumo lapeli?Ir kiek girdejau lovos rezimas apie 10d,ar tai tiesa?

na as pagulejau kokia viena diena,i darba nejau 6 dienas,bet kitos kiek zinau ir ilgiau neina,cia priklauso nuo savijautos 4u.gif
Atsakyti
As savaite laiko gulejau. Tik po to pradejau sedeti ir daugiau vaikscioti po namus mirksiukas.gif Kiekvienai skirtingai cia.
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakyma 4u.gif siuo metu tai jauciu skausma,ypac kaireje puseje,sedeti labai nepatogu,dar daugiau pradeda mausti,o kai daug pavaikstau tai istikruju pradeda labai mausti.Ir truputi dabar kraujuoju
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 14, 19:55)
aciu mergaites uz atsakyma 4u.gif siuo metu tai jauciu skausma,ypac kaireje puseje,sedeti labai nepatogu,dar daugiau pradeda mausti,o kai daug pavaikstau tai istikruju pradeda labai mausti.Ir truputi dabar kraujuoju

Ar buvai pas daktare siandien? kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti
Buvau siandien,tai patikrino sake,kad atrodo,kad gerai padare,tik jam buvo keista,kad man skauda,sake neturetu g.gifo man dar ir kaire koja patirpsta,sake gal kokiu elektrodu patyriau g.gif Tai israse antibijotiku ir dave savaite atostogu
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 16, 00:10)
Tai israse antibijotiku ir dave savaite atostogu

Poilsis yra gerai thumbup.gif Palepink save dabar mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 16, 00:10)
Buvau siandien,tai patikrino sake,kad atrodo,kad gerai padare,tik jam buvo keista,kad man skauda,sake neturetu g.gifo man dar ir kaire koja patirpsta,sake gal kokiu elektrodu patyriau g.gif  Tai israse antibijotiku ir dave savaite atostogu

Super thumbup.gif Tai atsipusi ir atsigausi ne tik fiziskai thumbup.gif 4u.gif
Gero poilsio ir gyjimo laikotarpio wink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif beliko tiketis tik geru rezultatu po 6 menesiu,kai vel reikes darytis tepineli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 16, 15:26)
aciu mergaites 4u.gif beliko tiketis tik geru rezultatu po 6 menesiu,kai vel reikes darytis tepineli 4u.gif

o tai po konizacijos ka rado,atsak.negausi?
Atsakyti