man tai viena diena kai buvau baliuje tada buvo pasiro
O pas tave kokiu cia spalvu dar yra? man tai savaite ir viena diena po konizacijos [COLOR=purple]tai gali sakyti tiek pat abiem
Primenu Nauja tema nes rytorasa sake kad parase mediatoriai savo uzdaryti
Man buvo gelsvos kaip vandenukas, bet kadangi nakčiai prirašė Betadin(jodo žvakutes) tai pateplioja ir rusviau, o šįryt lyg su kraujuku šviesiu... Bet sakė taip gali būti, po 10d.lyg šašas nukrenta tai gali būti ir kraujo,liepė nenusigąst...
Auston, aga skaiciau kad šašas nukrenta per desimt arba keturiolika dienų ir gali būti kraujo, man kazkaip gine mažai info duoda, pati tik esu prisiskaičiusi tai dbr galvoju gal net ant lapuko susirasyti klausimus kad nepamirsciau, nes kai nueinu neatsimenu ko norejau paklausti, o išeju kaip tik i galva pradeda lysti klausimai, nors gerai sias laikais yra internetas tai ten radndu ats.
Auston, aš mastau apie tas žvakutes, kokias tau išrašė ar jos padeda gyjimui? nes l. noriu kad kuo greičiau ir geriau sugyti, nes l. noriu vėl pradėti visus leliuko planavimus
Auston, aš mastau apie tas žvakutes, kokias tau išrašė ar jos padeda gyjimui? nes l. noriu kad kuo greičiau ir geriau sugyti, nes l. noriu vėl pradėti visus leliuko planavimus
Nežinau. Išrašė receptą ir liepė nusipirkt. Buvau po narkozės, net nepaklausiau kodėl Nepirk pati, geriau pasitark su gydytoja... Gal tau puikiausiai gyja...