Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 18:41)
nu trumpai snekant, pasake ,kad uzdegimas gimdos kaklelio  g.gif

Yra toks puslapis http://www.medicine....y...1=&page=210

cia surasyti lygu kodu sifravimai. Ten kur parasyta N87: Neryški gimdos kaklelio displazija.
Tai reiskia CIN1, ar dar lengvesne forma. Tai tikrai nera blogai smile.gif
Atsakyti
dziaugiuosi kad taip, ir dziaugiuos kad atsakymu greit sulaukiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 19:10)
dziaugiuosi kad taip, ir dziaugiuos kad atsakymu greit sulaukiau  blush2.gif

Tikrai taip 4u.gif

As dar negavau atsakymu. Nors mane operavo anksciau. Bet tikriausiai tu gavai taip greitai atsakymus vien del to, kad pati tavo ginekologe ir operavo tave g.gif O ten kur mane operavo, kaip supratau, tokia sistema, jei pazistamu daugiau neturi, tai laukti reikia 2-3 savaites. Na bet kazkodel nepergyvenu, tikiu, kad blogiau neras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 10 23, 18:15)
Tikrai taip  4u.gif

As dar negavau atsakymu. Nors mane operavo anksciau. Bet tikriausiai tu gavai taip greitai atsakymus vien del to, kad pati tavo ginekologe ir operavo tave  g.gif  O ten kur mane operavo, kaip supratau, tokia sistema, jei pazistamu daugiau neturi, tai laukti reikia 2-3 savaites. Na bet kazkodel nepergyvenu, tikiu, kad blogiau neras  4u.gif

tai gal cia buvo siusti meginiai kaip skubiam atsakymui blush2.gif nes praejo tik savaite po konizacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 19:18)
tai gal cia buvo siusti meginiai kaip skubiam atsakymui  blush2.gif  nes praejo tik savaite po konizacijos smile.gif

cia gal is tikro paskubino tavo gine viska. na man gine sake, kad tikrai turetu buti greiciau pacio tyrymo atsakymas. bet matyt israsa kaip is ligonines issiusti nesiskubina, bent tiek supratau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 10 23, 18:30)
cia gal is tikro paskubino tavo gine viska. na man gine sake, kad tikrai turetu buti greiciau pacio tyrymo atsakymas. bet matyt israsa kaip is ligonines issiusti nesiskubina, bent tiek supratau..  smile.gif

ai visko gali buti, nes kazkaip man ir keistai atrodo menesi laiko tirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 20:31)
ai visko gali buti, nes kazkaip man ir keistai atrodo menesi laiko tirti  g.gif

na,bet as kaip suprantu,kad cia aplamai taves nereikejo operuot,o isgydit uzdegima,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 23 spalio 2009 - 19:20
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 23, 19:19)
na,bet as kaip suprantu,kad cia aplamai taves nereikejo operuot,o isgydit uzdegima,

as ir taip galvojau, bet ka as zinau kas geriausiai, gydytoja sake geriau patrumpint ta kakliuko dali kur zidinukas yra,sako paciom bus ramiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 21:26)
as ir taip galvojau, bet ka as zinau kas geriausiai, gydytoja sake geriau  patrumpint ta kakliuko dali kur zidinukas yra,sako paciom bus ramiau  blush2.gif

jo,cia taip ir yra,kad mes kai nesuprantam,tai ir bijom.Tik ta uzdegima as suprantu vistiek reik gydyti,nes jei ne,tai tie pakitimai po kiek laiko vel bus,o tada tik gimdos salinimas,as taip suprantu
Atsakyti
kad dabar tik kas savaite man pas ja rodytis reikia, ir ji jokiu vaistu man nerase schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 21:48)
kad  dabar tik kas savaite man pas ja rodytis reikia, ir ji jokiu vaistu man nerase  schmoll.gif

na matysi ka ras po kito onkocit.O tau po operacijos neskyre antibijotiku,o pries?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 23, 19:57)
na matysi ka ras po kito onkocit.O tau po operacijos neskyre antibijotiku,o pries?

pries konizacija tai geriau kazkokias tabletes 10 dienu, ir zvakutes buvo paskirtos blush2.gif
Atsakyti