Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 20:47)
o ar viska  ispjove? g.gif j kn

nu jo sakė kad išpjovė...daugiau nieko nėra parašyta...bet kiek suprantu ta bazinė linija išlaikyta ir operacija kraštu nesiekia...ta ir reiškia...jie tiek ten prirašo kad gali nupušt beskaitydamas...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 20:50)
nu jo sakė kad išpjovė...daugiau nieko nėra parašyta...bet kiek suprantu ta bazinė linija išlaikyta ir operacija kraštu nesiekia...ta ir reiškia...jie tiek ten prirašo kad gali nupušt beskaitydamas...

o as net neskaiciau savo, nes net nemaciau smile.gif o krastu nesiekia kokiu? cia tipo pakitimu krastu? idomiai parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 20:55)
o as net neskaiciau savo, nes net nemaciau smile.gif o krastu nesiekia kokiu? cia tipo pakitimu krastu? idomiai parasyta g.gif

o mano atsakymas gi dinges buvo...pati ėjau ieškot...pasirodo visai i kita centra nuveštas mat daktares sumaišė...tai iš statistikos centro pasiėmiau pati prisišvieciau lapu dabar turiu... nu taip suprast kad pakitimu...nes kai blogai išpjauta rašo sakė kad per išpjauta ...
Atsakyti
daliuk, tai ŽVP kainuoja 150 lt? g.gif
Papildyta:
agnute2555, aš tuoj pat sukursiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 27, 21:14)
daliuk, tai ŽVP kainuoja 150 lt? g.gif

pas mano daktare tiek kainuoja...nors tikrai pas ja kainos nėra žvėriškos...cia tyrimas ir dar kazkiek už paėmima manau apie 200 išeitu...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 21:16)
pas mano daktare tiek kainuoja...nors tikrai pas ja kainos nėra žvėriškos...cia tyrimas ir dar kazkiek už paėmima manau apie 200 išeitu...

klausiu nes man keista kodėl man jo nepadarė? g.gif
Atsakyti
mergaitės, sukūriau naują temą. Pabaigiam šitą ir kraustomės diskutuoti į naują.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš aukšiau esu parasiusi kad tuoj sukursiu, ir jau sukuriau tai ka dbr daryti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 27, 21:49)
na aš aukšiau esu parasiusi kad tuoj sukursiu, ir jau sukuriau tai ka dbr daryti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nauja tema

aš dar anksčiau rašiau/atsakiau į klausimą, kad galiu sukurti naują temą... rolleyes.gif lotuliukas.gif

kažin, o niekaip neina ištrint sukurtos temos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 sausio 2010 - 20:54
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 27, 21:51)
aš dar anksčiau rašiau/atsakiau į klausimą, kad galiu sukurti naują temą...  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

kažin, o niekaip neina ištrint sukurtos temos?  g.gif

reikia kreiptis i mediatore ji panaikina blush2.gif na tada atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 27, 21:56)
reikia kreiptis i mediatore ji panaikina blush2.gif  na tada atsiprasau blush2.gif

tikrai nereikia atsiprašinėti.. friends.gif
lotuliukas.gif negaliu, juokas ima.. nepasidalinam, kas kurs naują temą.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 27, 22:00)
tikrai nereikia atsiprašinėti..  friends.gif
lotuliukas.gif negaliu, juokas ima.. nepasidalinam, kas kurs naują temą..  lotuliukas.gif

tai jau tikrai rolleyes.gif
Atsakyti