Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

bet kaip idomiai, kodel jums citologiniam rode koks cin'as. man tai rode tik HSIL, o jokiu cin nerode.
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 20:08)
o ka po konizacijos rado? cin3?

ta pati rado ir po to
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 20:12)
bet kaip idomiai, kodel jums citologiniam rode koks cin'as. man tai rode tik HSIL, o jokiu cin nerode.

nu ta ir rodė hsil ...čia kiek suprantu panašiai viskas kaip ir cin...aukšto lygio pakitimai aš tik taip parašiau...dabar va ka rašo ant operacinio lapo intraepitelinė neoplazija cin 3
Atsakyti
Daliuk o tau kai rodė uždegima tuo metu pakitimus ir rode? ar cia jau po uzdegimo?
As skaiciau kad negydomi uždegimai iššaukia pakitimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 27 sausio 2010 - 19:17
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 20:16)
Daliuk o tau kai rodė uždegima tuo metu pakitimus ir rode? ar cia jau po uzdegimo?

nu visa istorija papasakosiu...aš per mm labai stipriai sergu...sugalvojau mirena isidėt..atsibundu viena ryta ir nulekiu pas gydytoja...tai ji sako reikia apžiūros tepinėlius paimt ir onkologini pasidaryt...niu pirmiausia kolposkopu pažiūrėjo ir pamatė kad žaisdelė negraži pas mane...po to tepinėlis sekė ir ka didžiausias uždegimas ...gėriau antibiotikus ..vėl tepinėlis ir taip 4 sykius...vis uždegima teberodė nors jis aišku jau rodė kad mazesnis yra...pasidarėm onko...ir ka laukiu sirgimo kad det mirena skambinu daktarei ir išgirstu tokius žodžius kad mano onko blogas ir mirenos dėt negalima...nu toks šokas buvo kad baisu atsimint...tai vat taip...tiesa klausiau daktarės dėl paketu kiokius patartu man naudot kad nebutu alergijos...tai vat grištam i senus laikus...sakė nieks ko gero nebetiks man tokia alergija isivariau...vatike su merliuku naudot ...šakės kaip reiks but g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 27 sausio 2010 - 19:26
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 20:16)

As skaiciau kad negydomi uždegimai iššaukia pakitimus  doh.gif

o jums ankstesni tepinėlio tyrimai nerodydavo uždegimo?
Atsakyti
as iki tol 4 metai nebuvau pas ja, tik kai kruty beda atsirado apsilankiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 20:22)
nu visa istorija papasakosiu...aš per mm labai stipriai sergu...sugalvojau mirena isidėt..atsibundu viena ryta ir nulekiu pas gydytoja...tai ji sako reikia apžiūros tepinėlius paimt ir onkologini pasidaryt...niu pirmiausia kolposkopu pažiūrėjo ir pamatė  kad žaisdelė negraži pas mane...po to tepinėlis sekė ir ka didžiausias uždegimas ...gėriau antibiotikus ..vėl tepinėlis ir taip 4 sykius...vis uždegima teberodė nors jis aišku jau rodė kad mazesnis yra...pasidarėm onko...ir ka laukiu sirgimo kad det mirena skambinu daktarei ir išgirstu tokius žodžius kad mano onko blogas ir mirenos dėt negalima...nu toks šokas buvo kad baisu atsimint...tai vat taip...

tai kaip suprantu tau paprastus tepinelius iki tol dare?? o kai onko padare suprantu rode kazka priesvezinio o ir uzdegima tuo paciu?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 20:27)
as iki tol 4 metai nebuvau pas ja, tik kai kruty beda atsirado apsilankiau blush2.gif
Papildyta:

tai kaip suprantu tau paprastus tepinelius iki tol dare?? o kai onko padare suprantu rode kazka priesvezinio o ir uzdegima tuo paciu?

jo paprasti rodė uždegima o onko rodė hsil... o uždegimo nerodė lyg ...nenoriu pameluot... mano vyras serga lėtiniu prostatitu...tai kaip jis pas daktaru taip ir mane jo daktarė pas gine varo tyrimus darytis...jau taip kokie 5 metai vaikštau pas valdiška ir kaip matot sveika jos žodžiais tariant buvau...jazau pikta ant jos esu negaliu...kad buciau nevaikšciojus o dabar kas keli men...ir nieko nematė..ot likimas...šovė i galva mintis nueit pas kita ir vat rezultatai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 27 sausio 2010 - 19:33
HMM g.gif idomu ar buna kad greta pakitimu ir uzdegima rodo...ar uzdegimas uzgozia viska ir nemato pakitimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 20:30)
HMM g.gif idomu ar buna kad greta pakitimu ir uzdegima rodo...ar uzdegimas uzgozia viska ir nemato pakitimu g.gif

nusiramin, tikrai rodytu pakitimus. onko del uzdegimo gali tik blogesnis buti ir jei jau butu tai tikrai rodytu. o kartais del uzdegimo rodo net jei ju nera
Atsakyti

g.gif dabar galvoju... pakitimu man atrodo jau niekas neužgožia...dabar galiu parašyt ka man rado po konizacijos tokie žodžiai kad baisu...bet tiesa uždegima ir rašo.. koaguliuoti gimdos kaklelio fragmentai dengiami plokšciu neragėjanciu epiteliu perėjimo zonoja displazija branduoliu atipija per visus sluoksnius nusileidžianti i endocervikso liaukutes bazinė linija išlaikyta operacija kraštu nesiekia stromoja vidutiniškai gausi mišri uždegiminė infiltracija nabothi cistos...jazau nu ir prirašyta..bet matai uždegima rodė kazkoki .. cia ta kur išpjove tyrė...išvada intraepiteline neoplazija cin3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 27 sausio 2010 - 19:42

jau minėjau, kad kai yra uždegimas, pakitimų gali nerodyti...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 20:34)
g.gif  dabar galvoju... pakitimu man atrodo jau niekas neužgožia...dabar galiu parašyt ka man rado po konizacijos tokie žodžiai kad baisu...bet tiesa uždegima ir rašo.. koaguliuoti gimdos kaklelio fragmentai dengiami plokšciu neragėjanciu epiteliu perėjimo zonoja displazija branduoliu atipija per visus sluoksnius nusileidžianti i endocervikso liaukutes bazinė linija išlaikyta operacija kraštu nesiekia stromoja vidutiniškai gausi mišri uždegiminė infiltracija nabothi cistos...jazau nu ir prirašyta..bet matai uždegima rodė kazkoki .. cia ta kur išpjove tyrė...išvada intraepiteline neoplazija cin3

o ar viska ispjove? g.gif j kn
Atsakyti